2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde yarın randevum var canım heyecan korku endişe hepsi karışık bir şekilde yarın olmasını bekliyorum bi yandanda soracaklarımı unutmamak için kendimi tembihliyorum sürekli
Amin canım inşallah benimde şuan normalde 13+3 olmam gerekiyordu ama şuan 10+4 haftalık bebeğim doktor bi sorun olmadığını söyledi kandaki değerle haftam uyumluymuş bi önceki hamileliğimdede 3 hafta geriden geliyordu bebeğim çok şiddetli kanamam bile oldu 5. Haftada kesenin yakınlarında bile değilmiş bildiğin adet olmuştum ama hamile olduğumu bilmeseydim oldum derdim gerçekten böyle şeylerde moral çok önemli şuan kızım 7yaşında hamileliğimde çok sağlıklı güzel geçmişti rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı pozitif mutlu olmalıyız elimizden geldiğince bugünlerde stresli olsada bebeğimizle aslında en güzel günlerimiz güzel yanlarını mucizeyi içimizde yaşattığımızı büyüttüğümüzü düşünerek sakin kalmamız lazım

Valla ondan bahsetti imza da attim. Dedim ben zaten ondan vazgecmicem o zaman bosuna hicbir testi yaptirip da strese girme dedi. Ama 20.haftada ayrintili ultrason oluyormus onu yaptiririz dedi cinsiyet tahmininde bulunmadi hic
Bu şekilde 2liye zorunda olmadığımizi bilmiyodum Ama yinede kendimi hazırlamak isterim sonuç ne olursa olsun bende vazgeçmem 3 yıldır bekledigim bir melek en azından erkenden öğrenmek piskolojik olarakta hazırlanmak gerek bence Sağlıklı evlatlara ve anneliğe sahip olalim Inşallah

Kızlar yarın gebelik sonrası yapılan kan tahlillerim yapılacak, doktora yazdım ama cevap vermedi. Açlık tokluk farkediyor mu? Bilen varsa beni aydınlatabilir miiii :)

Merhaba kizlar, bu bebegimin 8+2 ultrason resmi. Bebegin yanindaki beyaz yuvarlak sey nedir? Yolk kesesimi bilen varmi

Eklentiler

• 34D2529A-871D-48E3-8450-23CDE3E132BC.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar yarın gebelik sonrası yapılan kan tahlillerim yapılacak, doktora yazdım ama cevap vermedi. Açlık tokluk farkediyor mu? Bilen varsa beni aydınlatabilir miiii :)
Benim yapıldı. Açlık istendi. Tiroid vs vardı. Aç karnına sabah erkenden gidip kan verdim. Mümkünse yanınızda eşiniz ya da bir yakınınız olsun. Ben kan verince biraz kötü olmuştum. Hastaneye girmeden vişne suyu almıştım. Kan verince hemen içmiştim.

Bu konuda size katılıyorum, bir önceki bebeğimi mart anneleri grubundayken kaybettim ve ordaki arkadaşlar çok destek olup çok güzel dualar etmişlerdi. İnsanın öyle zamanlarda daha çok desteğe ihtiyacı oluyor çünkü, ben burda birbirimize iyi kötü her konuda destek olmalıyız kanısındayım ama tabii herkesin kendi düşüncesi

Aynen cnm hepimiz sagsaglim kavusalim insallah

Orasi oyle tabi ki ama net bir veri vermiyor. Sonuc net bir sekilde soylenmis olsa ben de belki yaptirmak isterdim ama bu testi yaptirip da bosuna uzulen hayal kirikligina ugrayan cok kisi duydum. Zaten o strese hic gelecek halde degilim. 20.haftada ayrintili ultrason yaptiricam zaten insallahh orada ne oldugu cikar ortaya insallah hepsi de saglikla gelsinler

Çok teşekkür ederim aç gidicem :)

Hanımlar. Ğöğüs ucum hafif hafif sanki boyle yanıyor. Catliyor gibi. Bu durumu yasayan var mı?
Bende yanma degil de gogus ucunun kenarında kahverengi halka var ya orada batma oliyor ve bugün basladi igme batiyormus gibi oluyor 2 saniyede geçiyor insallah normaldir ama cizz diye acıtıyor o anda dfena oluyorum;(

Bende yanma degil de gogus ucunun kenarında kahverengi halka var ya orada batma oliyor ve bugün basladi igme batiyormus gibi oluyor 2 saniyede geçiyor insallah normaldir ama cizz diye acıtıyor o anda dfena oluyorum;(
Benim de tam tarif ettigin gibinormal sut bezleri kanallari aktiflesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…