- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.281
Kız geçti içimdenSelamlar, bizim bugün kontrolümüz vardı bebeğim baya büyümüş elini kolunu oynatıyordu artık :) doktorum cinsiyet için erken dedi ama ultrason resmine göre tahminlerinizi beklerim
Benimde yarın randevum var canım heyecan korku endişe hepsi karışık bir şekilde yarın olmasını bekliyorum bi yandanda soracaklarımı unutmamak için kendimi tembihliyorum sürekliBende seninle aynıyım tedirginim, yarın randevumuz var inşallah iyilerdir :) Aslında burada keşke olumsuz şeyleri paylaşmasalar en azından bu sayfada. Onları anlıyorum ama fazla empati kurduğumdan çok fazla etkileniyorum
Amin canım inşallah benimde şuan normalde 13+3 olmam gerekiyordu ama şuan 10+4 haftalık bebeğim doktor bi sorun olmadığını söyledi kandaki değerle haftam uyumluymuş bi önceki hamileliğimdede 3 hafta geriden geliyordu bebeğim çok şiddetli kanamam bile oldu 5. Haftada kesenin yakınlarında bile değilmiş bildiğin adet olmuştum ama hamile olduğumu bilmeseydim oldum derdim gerçekten böyle şeylerde moral çok önemli şuan kızım 7yaşında hamileliğimde çok sağlıklı güzel geçmişti rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı pozitif mutlu olmalıyız elimizden geldiğince bugünlerde stresli olsada bebeğimizle aslında en güzel günlerimiz güzel yanlarını mucizeyi içimizde yaşattığımızı büyüttüğümüzü düşünerek sakin kalmamız lazımPazartesi doktora gittim muayeneye. Hatta buraya yazacaktım sonra vazgeçtim. Ben de sürekli aynı korkuları yaşıyorum. Doktor ultrasona bakarken yaklaşık yarım dakika bir dakika falan birşey demedi dikkatlice ekrana bakıyordu ben de dayanamadım ters birşey mi var dedim o da hayır dedi hemen tedirgin oldum yani o bekleyişten bileçok şükür güzeldi ama son adet tarihime göre geriden geliyor bi ara yetişir gibi oldu ara kapanacak herhalde diye düşündüm ama 2 hafta kadar fark var inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
Bu şekilde 2liye zorunda olmadığımizi bilmiyodum Ama yinede kendimi hazırlamak isterim sonuç ne olursa olsun bende vazgeçmem 3 yıldır bekledigim bir melekValla ondan bahsetti imza da attim. Dedim ben zaten ondan vazgecmicem o zaman bosuna hicbir testi yaptirip da strese girme dedi. Ama 20.haftada ayrintili ultrason oluyormus onu yaptiririz dedicinsiyet tahmininde bulunmadi hic
Bende 12 Co haftamdayim ama hala duzelemedimKizlar 12. Haftadan bildiriyorum hicbir belirti kalmiyor :) hepsi gececek merak etmeyin :))
Bence yolk kesesi canım. Maşallah miniğe çok çabuk şekillenmiş haftasına göre.Merhaba kizlar, bu bebegimin 8+2 ultrason resmi. Bebegin yanindaki beyaz yuvarlak sey nedir? Yolk kesesimi bilen varmi
Benim yapıldı. Açlık istendi. Tiroid vs vardı. Aç karnına sabah erkenden gidip kan verdim. Mümkünse yanınızda eşiniz ya da bir yakınınız olsun. Ben kan verince biraz kötü olmuştum. Hastaneye girmeden vişne suyu almıştım. Kan verince hemen içmiştim.Kızlar yarın gebelik sonrası yapılan kan tahlillerim yapılacak, doktora yazdım ama cevap vermedi. Açlık tokluk farkediyor mu? Bilen varsa beni aydınlatabilir miiii :)
Evet hepsine masallahBence yolk kesesi canım. Maşallah miniğe çok çabuk şekillenmiş haftasına göre.
Bu konuda size katılıyorum, bir önceki bebeğimi mart anneleri grubundayken kaybettim ve ordaki arkadaşlar çok destek olup çok güzel dualar etmişlerdi. İnsanın öyle zamanlarda daha çok desteğe ihtiyacı oluyor çünkü, ben burda birbirimize iyi kötü her konuda destek olmalıyız kanısındayım ama tabii herkesin kendi düşüncesiBurda olumsuz yazismalardan etkilenen anne adaylarinin oldugunu okudum ve cok uzuldum. Bende 3 evlat kaybettim ve benim tek tesellim esim ve bu gruptaki arkadaslarimdi. Boyle dusunmeniz cok uzucu. Evet herkes cok hassas etkilenebiliyor yazilananlardan ama burda iyisiyle kotusuyle hersey paylasim yapiliyor… bu grupta bir kac arkadasimiz mayis annesi olmak isterken bebegini kaybetti bisey yazamadim ama sessizce onlar icin dua ettim… rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Aynen cnm hepimiz sagsaglim kavusalim insallahBu konuda size katılıyorum, bir önceki bebeğimi mart anneleri grubundayken kaybettim ve ordaki arkadaşlar çok destek olup çok güzel dualar etmişlerdi. İnsanın öyle zamanlarda daha çok desteğe ihtiyacı oluyor çünkü, ben burda birbirimize iyi kötü her konuda destek olmalıyız kanısındayım ama tabii herkesin kendi düşüncesi
Orasi oyle tabi ki ama net bir veri vermiyor. Sonuc net bir sekilde soylenmis olsa ben de belki yaptirmak isterdim ama bu testi yaptirip da bosuna uzulen hayal kirikligina ugrayan cok kisi duydum. Zaten o strese hic gelecek halde degilim. 20.haftada ayrintili ultrason yaptiricam zaten insallahh orada ne oldugu cikar ortaya insallah hepsi de saglikla gelsinlerBu şekilde 2liye zorunda olmadığımizi bilmiyodum Ama yinede kendimi hazırlamak isterim sonuç ne olursa olsun bende vazgeçmem 3 yıldır bekledigim bir meleken azından erkenden öğrenmek piskolojik olarakta hazırlanmak gerek bence Sağlıklı evlatlara ve anneliğe sahip olalim Inşallah ❤
Çok teşekkür ederim aç gidicem :)Benim yapıldı. Açlık istendi. Tiroid vs vardı. Aç karnına sabah erkenden gidip kan verdim. Mümkünse yanınızda eşiniz ya da bir yakınınız olsun. Ben kan verince biraz kötü olmuştum. Hastaneye girmeden vişne suyu almıştım. Kan verince hemen içmiştim.
Tsh isterse açlıkta daha doğru sonuç veriyor diğerleri değişmiyor.Kızlar yarın gebelik sonrası yapılan kan tahlillerim yapılacak, doktora yazdım ama cevap vermedi. Açlık tokluk farkediyor mu? Bilen varsa beni aydınlatabilir miiii :)
Bende yanma degil de gogus ucunun kenarında kahverengi halka var ya orada batma oliyor ve bugün basladi igme batiyormus gibi oluyor 2 saniyede geçiyor insallah normaldir ama cizz diye acıtıyor o anda dfena oluyorum;(Hanımlar. Ğöğüs ucum hafif hafif sanki boyle yanıyor. Catliyor gibi. Bu durumu yasayan var mı?
Bnde de yanma değilde batmalar oluyor. Çatlama hissi kurulukda var şu son günlerdeHanımlar. Ğöğüs ucum hafif hafif sanki boyle yanıyor. Catliyor gibi. Bu durumu yasayan var mı?
Bende bulanti yoktu zaten canim toplasan 3 gun yasamisimdir ama inanilmaz kalca agrilarim vardi adim dahi atamiyordum.. gecti cok sukur eminim senin de az kaldi sabrettBende 12 Co haftamdayim ama hala duzelemedimbulantidan başımı kaldiramiyorum
Benim de tam tarif ettigin gibiBende yanma degil de gogus ucunun kenarında kahverengi halka var ya orada batma oliyor ve bugün basladi igme batiyormus gibi oluyor 2 saniyede geçiyor insallah normaldir ama cizz diye acıtıyor o anda dfena oluyorum;(
Evet kızlar memişler süt vermeye hazırlanıyor bu güzel haberBenim de tam tarif ettigin gibinormal sut bezleri kanallari aktiflesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?