• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar benim de bugun kontrolum varr. Cok heyecanliyim biraz da tedirgin. İcimden hep kotu senaryolar geciyor burada okuyup dinlediklerimden heralde. Sizde de var mi boyle tedirginlik? Doguma kadar hep bebek iyi mi kalbi atiyor mu buyuyor mu diye sorup durucam heralde kendime😫
Canim insallah iyi haberler getirirsin. Icimiz acilir biraz 😇

Arkadaslar benim de bugun kontrolum varr. Cok heyecanliyim biraz da tedirgin. İcimden hep kotu senaryolar geciyor burada okuyup dinlediklerimden heralde. Sizde de var mi boyle tedirginlik? Doguma kadar hep bebek iyi mi kalbi atiyor mu buyuyor mu diye sorup durucam heralde kendime😫
Bende seninle aynıyım tedirginim, yarın randevumuz var inşallah iyilerdir :) Aslında burada keşke olumsuz şeyleri paylaşmasalar en azından bu sayfada. Onları anlıyorum ama fazla empati kurduğumdan çok fazla etkileniyorum :(

Ya benim tahlil sonucum hala cikmamış 1 gün+3 saat oldu. Oluyor mu bu kadar gec ya. Saglik ocagi gebelik bildirim kanıydı yani. Ne zaman vericekler sonuclarini. Catlayacam meraktan

Aa ne güzel ayni zamanlara denk gelicek kismetse😊 Ben kizimi eylül sonunda dogurdum. Tüm yaz sicagini cektim heryerim ödemden fosur fosur sisti. Hayatimda terlemedigim kadar terledim koktum😁 O yüzden hep dedim kismet olursa 2. kisa denk gelsin. Bu sefer de lohusalik yaza gelcek gibi görünüyor. Buna da sükür napalim😁
Ben agustosun 8 de dogum yapacaktim ama temmuzhn 27 de kizimi kucagima aldim

Gercekten mii. Bana hicbir sey demedi dr. Yuruyus ozellikle yapmak istiyordum ama zaten oyle halsizligim bulantilarim var ki istesem de yapamadim pek. Benim 5 agustos. 11.haftanin icindeyiz su an🥰
Aslinda benimde son adet tarihim 6 agustos biliyor musunuz;) ama doktor grc dollenme oldugu icin son adet tarihimi 10 gun ileriye atti ilerleyen donemde gercek sat a gore ilerler diyen de var bu saatten sonra doktorun belirledigi sat a gore gider diyenlerde var doktorumda bundan sonra benim belirledigim sata gore gider dedi.ben tahmin ettim oyuzden sordum cok benzer gittti cunku hamileligimiz;) bas agrilari ayni zamanda basladi ayni zamanda akintilar gecti hep benziyor

Canim insallah iyi haberler getirirsin. Icimiz acilir biraz 😇
İnsalah cokk korkuyorum kotu bir sey duymaktan her seferinde boyle mi olacak🥹
Bende seninle aynıyım tedirginim, yarın randevumuz var inşallah iyilerdir :) Aslında burada keşke olumsuz şeyleri paylaşmasalar en azından bu sayfada. Onları anlıyorum ama fazla empati kurduğumdan çok fazla etkileniyorum :KK43:
Kesinlikle ben de. Okuyunca cok fena oluyorum bosuna panik yapiyoruz belki de. Hatta bir ara hic girmesem okumasam bosuna etkileniyorum diyordum ama sizlersiz de olmuyor 🥰🙏🏻 Neyse insallah bebek iyidir hepimiz saglikla sihhatle kucagimiza aliriz🤍

Aslinda benimde son adet tarihim 6 agustos biliyor musunuz:KK66: ama doktor grc dollenme oldugu icin son adet tarihimi 10 gun ileriye atti ilerleyen donemde gercek sat a gore ilerler diyen de var bu saatten sonra doktorun belirledigi sat a gore gider diyenlerde var doktorumda bundan sonra benim belirledigim sata gore gider dedi.ben tahmin ettim oyuzden sordum cok benzer gittti cunku hamileligimiz:KK66: bas agrilari ayni zamanda basladi ayni zamanda akintilar gecti hep benziyor
Evet canim bayaa benziyor bizde yaptigi etkiler. Su anda 6 agustos’u mu baz aliyor artik dr? Bana gec dollenme falan demedi. Soyledigim tarihle uyumluymus ama bazilari da dr dan dr a degisiyor diyor. Belki sizde boyle bir sey olmustur. Su an nasilsiniz? Bende akintilar basladi ama eski yoğunlukta degil. Mide bulantisi da dunden beri daha iyi sanki insallah gecer artik hayirlisi ile🥰🤲🏻

İnsalah cokk korkuyorum kotu bir sey duymaktan her seferinde boyle mi olacak🥹
Pazartesi doktora gittim muayeneye. Hatta buraya yazacaktım sonra vazgeçtim. Ben de sürekli aynı korkuları yaşıyorum. Doktor ultrasona bakarken yaklaşık yarım dakika bir dakika falan birşey demedi dikkatlice ekrana bakıyordu ben de dayanamadım ters birşey mi var dedim o da hayır dedi hemen tedirgin oldum yani o bekleyişten bile 🙈 çok şükür güzeldi ama son adet tarihime göre geriden geliyor bi ara yetişir gibi oldu ara kapanacak herhalde diye düşündüm ama 2 hafta kadar fark var inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz 🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Pazartesi doktora gittim muayeneye. Hatta buraya yazacaktım sonra vazgeçtim. Ben de sürekli aynı korkuları yaşıyorum. Doktor ultrasona bakarken yaklaşık yarım dakika bir dakika falan birşey demedi dikkatlice ekrana bakıyordu ben de dayanamadım ters birşey mi var dedim o da hayır dedi hemen tedirgin oldum yani o bekleyişten bile 🙈 çok şükür güzeldi ama son adet tarihime göre geriden geliyor bi ara yetişir gibi oldu ara kapanacak herhalde diye düşündüm ama 2 hafta kadar fark var inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz 🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aminnn canim insallah. Neden boyle panik yapiyoruz anlamiyorum😫 daha dogana kadar bissuru surec var. Nasil dayanicam diyorum simdiden. Gunluk yasantimda bir sorun yok ama dr a gidecegim zaman ya dr kotu bir sey derse ya bebege bir sey olduysa ya kurtaj olmam gerekirse diye sacma sapan her turlu korkuyu dusunuyorum elimde olmadan🤦🏻‍♀️ Allahim korusun hepimizi. Bir de mesela normalde agrilar sancilar vs oluyor ya hii ya bebege bir sey olduysa diye yine dusunuyorum hatta bazen modum oyle dusuyor ki. Normalde de cok hassas bir insanim ama hamilelikte bu beni daha cok etkilemeye basladi. Bir de simdiden diyorum ki bebek dogacak hastaligi var bin bir turlu hali var. O zamanlar nasil dayanicam😫 ama benim bu bebege bir sey oldu mu diye korkularimin en buyuk sebebi buradaki okudugum yazilar. Yoksa ben kurtaji bile bu kadar ayrintili bilmezdim bebegin kalp atisinin sonradan durabildigi durumlari. Ben hamile kalirsin dokuz ay sonra da dogurursun diye dusunurdum. Simdi tum ayrintilara vâkıfım o yuzden daha cok tereddut ediyorum bos yere😞

Bebeğin pozisyonu müsait olup cinsel organı ayırt edilecek kadar gelişmiş olursa görebilir 12-13.haftalıkken yüzde yüz öğrenenler bile var.
Evet evet bazı erkek bebekler 11 haftada gösterdiğini gördüm youtubedan ben şoook😂 bakalım belki gösterir diye işte bi umut, göstermese de onu görmek bile yeter, ilk hamileliğim meraktan çatlıyor insan. Ne zaman karnım çıkacak, ne zaman hareketini hissedicem, cinsiyeti ne, ne zaman midem düzelecek, ne zaman iyi hissedicem derken akiam oluyor 😂

Aminnn canim insallah. Neden boyle panik yapiyoruz anlamiyorum😫 daha dogana kadar bissuru surec var. Nasil dayanicam diyorum simdiden. Gunluk yasantimda bir sorun yok ama dr a gidecegim zaman ya dr kotu bir sey derse ya bebege bir sey olduysa ya kurtaj olmam gerekirse diye sacma sapan her turlu korkuyu dusunuyorum elimde olmadan🤦🏻‍♀️ Allahim korusun hepimizi. Bir de mesela normalde agrilar sancilar vs oluyor ya hii ya bebege bir sey olduysa diye yine dusunuyorum hatta bazen modum oyle dusuyor ki. Normalde de cok hassas bir insanim ama hamilelikte bu beni daha cok etkilemeye basladi. Bir de simdiden diyorum ki bebek dogacak hastaligi var bin bir turlu hali var. O zamanlar nasil dayanicam😫 ama benim bu bebege bir sey oldu mu diye korkularimin en buyuk sebebi buradaki okudugum yazilar. Yoksa ben kurtaji bile bu kadar ayrintili bilmezdim bebegin kalp atisinin sonradan durabildigi durumlari. Ben hamile kalirsin dokuz ay sonra da dogurursun diye dusunurdum. Simdi tum ayrintilara vâkıfım o yuzden daha cok tereddut ediyorum bos yere😞
Oyyy sen böyle bu 9 ayı kendine zulmedersinnn be gülüm :( bak ben enerjilerle ilgileniyorum o yüzden bi kaç şey anlatayım. En çok hasta olanlar en çok hasta olmaktan korkanlardır. Neden mi? Çünkü neye odaklandığınla alakalıdır konu. Aldatılmaktan korkan kişi aldatılır net.. ne yapmalı peki? Aldatılmaktan korkmak yerine sadakatle sevildiğine inanırsın odak noktan sadakat olur. Aynı bu gebelik sürecinde de neden negatife odaklanalım ki? Kötü olduğuna dair bir bilgimiz var mı? Hayıır. O yüzden çok iyi, gayet iyi. Eğer geröekten bir şeyler ters gitse muhakkak vücut bunu belli ediyor. Bende arada diyorum vucudum bugün çok sessiz acaba bi şey mi oldu? Sonra diyorum ki hayııırrr çok sağlıklıyızzz bir sorun olsaydı bu çok açık belli olurdu. Gayet sağlığı yerinde, ben iyiyim, ben iyiysem o da iyi 🌸 sağlıkla kucağıma alacağım, sağlıklısın annesinin kuzusuuu, sağlıklı olmayı hakediyorsuuun diyorum. Amann kalbi mi durduu? Acaba diye düşünmek yerine, acaba kalbi kaç atıyor, pıtı pıtııı kalbini sevvv ❤️ hastalık yerine sağlığına odaklan, negatif düşünce bu illa akla gelir, bu işin içindeyim yüzlerce kişiye iyi geliyorum, bana bile negatif düşünce geliyor düşün😂😂amaaa ne yapıyoruz? SAĞLIKLIYIM, SAĞLIKLIYIZ, KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ🎠🎠

Benim arkadasima 15 haftaya kadar doktoru cunsiyet soylemedi hatta arkadasim sordu domtor kürtaj ihtimaki ortadan kalkana kadar artik cinsiyet soylen.iyor demis hani bu bazen farkli cinsiyet isteyipte cikmayanmar istemeyebiliyorlarmis

Benim olduğum ilde de devlet Hastanesi'nde ikili tarama yapılmıyor.Dr ilk muayaneden sonra dedi hatta simdiden randevu al bulunmuyor özelde yaptır ya da başka ile gidebilirsin diye .
Nasıl oluyor bu anlamış değilim sonuçta devletin hastanesi heryerde aynıdır. Ama olabilir çünkü bunu öğrendikten sonra il ve çevredeki ilçelere sordum onlardada kaldırılmış ikili test Trakya bölgesinde sanırım tamamen kaldırıldı test

Evet canim bayaa benziyor bizde yaptigi etkiler. Su anda 6 agustos’u mu baz aliyor artik dr? Bana gec dollenme falan demedi. Soyledigim tarihle uyumluymus ama bazilari da dr dan dr a degisiyor diyor. Belki sizde boyle bir sey olmustur. Su an nasilsiniz? Bende akintilar basladi ama eski yoğunlukta degil. Mide bulantisi da dunden beri daha iyi sanki insallah gecer artik hayirlisi ile🥰🤲🏻
Nasıl gecti cnm kontrolün? Ay cinsiyet söyledi ki yoksaaaa😍

Benim arkadasima 15 haftaya kadar doktoru cunsiyet soylemedi hatta arkadasim sordu domtor kürtaj ihtimaki ortadan kalkana kadar artik cinsiyet soylen.iyor demis hani bu bazen farkli cinsiyet isteyipte cikmayanmar istemeyebiliyorlarmis
Yok artık bu resmen canilik ne oluyor yani istemediği cinsiyet çıkarsa aldırıyor mu 😡

Back