- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.241
Merhaba benide ekler misiniz 22 yaş Sat 11 ağustos ilk gebelik 75 kg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah iyi haberler getirirsin. Icimiz acilir birazArkadaslar benim de bugun kontrolum varr. Cok heyecanliyim biraz da tedirgin. İcimden hep kotu senaryolar geciyor burada okuyup dinlediklerimden heralde. Sizde de var mi boyle tedirginlik? Doguma kadar hep bebek iyi mi kalbi atiyor mu buyuyor mu diye sorup durucam heralde kendime![]()
Bende seninle aynıyım tedirginim, yarın randevumuz var inşallah iyilerdir :) Aslında burada keşke olumsuz şeyleri paylaşmasalar en azından bu sayfada. Onları anlıyorum ama fazla empati kurduğumdan çok fazla etkileniyorumArkadaslar benim de bugun kontrolum varr. Cok heyecanliyim biraz da tedirgin. İcimden hep kotu senaryolar geciyor burada okuyup dinlediklerimden heralde. Sizde de var mi boyle tedirginlik? Doguma kadar hep bebek iyi mi kalbi atiyor mu buyuyor mu diye sorup durucam heralde kendime![]()
Kime yazayim, nereye sorayim bilgisi olan var mıdir?Ya benim tahlil sonucum hala cikmamış 1 gün+3 saat oldu. Oluyor mu bu kadar gec ya. Saglik ocagi gebelik bildirim kanıydı yani. Ne zaman vericekler sonuclarini. Catlayacam meraktan
Bendim 2018 agustos annelerindeydimBir arkadas vardi 2018 Agustos Annelerindeydim diye yazmisti. Kimdi acaba o? Ben de en son 2018 Eylül annelerindeydim
Ben agustosun 8 de dogum yapacaktim ama temmuzhn 27 de kizimi kucagima aldimAa ne güzel ayni zamanlara denk gelicek kismetseBen kizimi eylül sonunda dogurdum. Tüm yaz sicagini cektim heryerim ödemden fosur fosur sisti. Hayatimda terlemedigim kadar terledim koktum
O yüzden hep dedim kismet olursa 2. kisa denk gelsin. Bu sefer de lohusalik yaza gelcek gibi görünüyor. Buna da sükür napalim
![]()
Aslinda benimde son adet tarihim 6 agustos biliyor musunuzGercekten mii. Bana hicbir sey demedi dr. Yuruyus ozellikle yapmak istiyordum ama zaten oyle halsizligim bulantilarim var ki istesem de yapamadim pek. Benim 5 agustos. 11.haftanin icindeyiz su an![]()
Hmm bazi anneler agustosa da eylüle de yaziyorum diyordu da belki öyledir diye sormak istedim. Ama sizi tanimiyorum sanirim.Bendim 2018 agustos annelerindeydim
İnsalah cokk korkuyorum kotu bir sey duymaktan her seferinde boyle mi olacakCanim insallah iyi haberler getirirsin. Icimiz acilir biraz![]()
Kesinlikle ben de. Okuyunca cok fena oluyorum bosuna panik yapiyoruz belki de. Hatta bir ara hic girmesem okumasam bosuna etkileniyorum diyordum ama sizlersiz de olmuyorBende seninle aynıyım tedirginim, yarın randevumuz var inşallah iyilerdir :) Aslında burada keşke olumsuz şeyleri paylaşmasalar en azından bu sayfada. Onları anlıyorum ama fazla empati kurduğumdan çok fazla etkileniyorum![]()
Evet canim bayaa benziyor bizde yaptigi etkiler. Su anda 6 agustos’u mu baz aliyor artik dr? Bana gec dollenme falan demedi. Soyledigim tarihle uyumluymus ama bazilari da dr dan dr a degisiyor diyor. Belki sizde boyle bir sey olmustur. Su an nasilsiniz? Bende akintilar basladi ama eski yoğunlukta degil. Mide bulantisi da dunden beri daha iyi sanki insallah gecer artik hayirlisi ileAslinda benimde son adet tarihim 6 agustos biliyor musunuzama doktor grc dollenme oldugu icin son adet tarihimi 10 gun ileriye atti ilerleyen donemde gercek sat a gore ilerler diyen de var bu saatten sonra doktorun belirledigi sat a gore gider diyenlerde var doktorumda bundan sonra benim belirledigim sata gore gider dedi.ben tahmin ettim oyuzden sordum cok benzer gittti cunku hamileligimiz
bas agrilari ayni zamanda basladi ayni zamanda akintilar gecti hep benziyor
Pazartesi doktora gittim muayeneye. Hatta buraya yazacaktım sonra vazgeçtim. Ben de sürekli aynı korkuları yaşıyorum. Doktor ultrasona bakarken yaklaşık yarım dakika bir dakika falan birşey demedi dikkatlice ekrana bakıyordu ben de dayanamadım ters birşey mi var dedim o da hayır dedi hemen tedirgin oldum yani o bekleyişten bileİnsalah cokk korkuyorum kotu bir sey duymaktan her seferinde boyle mi olacak![]()
Aminnn canim insallah. Neden boyle panik yapiyoruz anlamiyorumPazartesi doktora gittim muayeneye. Hatta buraya yazacaktım sonra vazgeçtim. Ben de sürekli aynı korkuları yaşıyorum. Doktor ultrasona bakarken yaklaşık yarım dakika bir dakika falan birşey demedi dikkatlice ekrana bakıyordu ben de dayanamadım ters birşey mi var dedim o da hayır dedi hemen tedirgin oldum yani o bekleyişten bileçok şükür güzeldi ama son adet tarihime göre geriden geliyor bi ara yetişir gibi oldu ara kapanacak herhalde diye düşündüm ama 2 hafta kadar fark var inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
![]()
Sağlık ocağı bazen e nabıza yüklemiyor hemen isterseniz bi arayıp sorun hatırlatınKime yazayim, nereye sorayim bilgisi olan var mıdir?
Evet evet bazı erkek bebekler 11 haftada gösterdiğini gördüm youtubedan ben şoookBebeğin pozisyonu müsait olup cinsel organı ayırt edilecek kadar gelişmiş olursa görebilir 12-13.haftalıkken yüzde yüz öğrenenler bile var.
Oyyy sen böyle bu 9 ayı kendine zulmedersinnn be gülümAminnn canim insallah. Neden boyle panik yapiyoruz anlamiyorumdaha dogana kadar bissuru surec var. Nasil dayanicam diyorum simdiden. Gunluk yasantimda bir sorun yok ama dr a gidecegim zaman ya dr kotu bir sey derse ya bebege bir sey olduysa ya kurtaj olmam gerekirse diye sacma sapan her turlu korkuyu dusunuyorum elimde olmadan
Allahim korusun hepimizi. Bir de mesela normalde agrilar sancilar vs oluyor ya hii ya bebege bir sey olduysa diye yine dusunuyorum hatta bazen modum oyle dusuyor ki. Normalde de cok hassas bir insanim ama hamilelikte bu beni daha cok etkilemeye basladi. Bir de simdiden diyorum ki bebek dogacak hastaligi var bin bir turlu hali var. O zamanlar nasil dayanicam
ama benim bu bebege bir sey oldu mu diye korkularimin en buyuk sebebi buradaki okudugum yazilar. Yoksa ben kurtaji bile bu kadar ayrintili bilmezdim bebegin kalp atisinin sonradan durabildigi durumlari. Ben hamile kalirsin dokuz ay sonra da dogurursun diye dusunurdum. Simdi tum ayrintilara vâkıfım o yuzden daha cok tereddut ediyorum bos yere
![]()
Nasıl oluyor bu anlamış değilim sonuçta devletin hastanesi heryerde aynıdır. Ama olabilir çünkü bunu öğrendikten sonra il ve çevredeki ilçelere sordum onlardada kaldırılmış ikili test Trakya bölgesinde sanırım tamamen kaldırıldı testBenim olduğum ilde de devlet Hastanesi'nde ikili tarama yapılmıyor.Dr ilk muayaneden sonra dedi hatta simdiden randevu al bulunmuyor özelde yaptır ya da başka ile gidebilirsin diye .
Nasıl gecti cnm kontrolün? Ay cinsiyet söyledi ki yoksaaaaEvet canim bayaa benziyor bizde yaptigi etkiler. Su anda 6 agustos’u mu baz aliyor artik dr? Bana gec dollenme falan demedi. Soyledigim tarihle uyumluymus ama bazilari da dr dan dr a degisiyor diyor. Belki sizde boyle bir sey olmustur. Su an nasilsiniz? Bende akintilar basladi ama eski yoğunlukta degil. Mide bulantisi da dunden beri daha iyi sanki insallah gecer artik hayirlisi ile![]()
Yok artık bu resmen canilik ne oluyor yani istemediği cinsiyet çıkarsa aldırıyor muBenim arkadasima 15 haftaya kadar doktoru cunsiyet soylemedi hatta arkadasim sordu domtor kürtaj ihtimaki ortadan kalkana kadar artik cinsiyet soylen.iyor demis hani bu bazen farkli cinsiyet isteyipte cikmayanmar istemeyebiliyorlarmis