- 31 Mayıs 2022
- 63
- 82
- 8
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.201
Aladim kardeşim çok tesekkur ederim. Bende iki haftaki önceki randevuma Sezin hanıma girmiştim ama hic memnun kalmasın. Bugün oya hanim için randevu bulabildim yarına kismetse gidicem. İnsaAllah ondan memnun kalabilirimAleyküm selam şuan 8+2 haftadayım. Bugün randevum vardı. Ben gecen haftadan randevu talebinde bulundum aynı doktor için çıkmayınca başka dr dan aldım randevuyu. İlk dr. Sezin Ertürk Aksal dı. Bugünkü gittiğim dr. Oya Aldemir di. İkisinden de memnun kaldım. İlk dr. Rahmin ters dedi karnımdan göremedi vajinadan baktı ultrasona bebeğin fotoğrafını vermedi. Bende bişey demedim. Birde hastanenin açılışının ilk gününde gitmiştim. Sistem tam oturmadığı için aceleyede gelmiş olabilir. Bugün ki dr. karnımdan baktı. Ultrason fotoğrafını kendi verdi. Tansiyon ve kiloma da baktı. 4 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ikili Tamara yapacaz dedi. Tercihim yine Aynı dr dan almak kısmet artık bakalım o zaman ne gösterir.
![Person shrugging: medium skin tone :person_shrugging_tone3: 🤷🏽](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fd.png)