• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aleyküm selam şuan 8+2 haftadayım. Bugün randevum vardı. Ben gecen haftadan randevu talebinde bulundum aynı doktor için çıkmayınca başka dr dan aldım randevuyu. İlk dr. Sezin Ertürk Aksal dı. Bugünkü gittiğim dr. Oya Aldemir di. İkisinden de memnun kaldım. İlk dr. Rahmin ters dedi karnımdan göremedi vajinadan baktı ultrasona bebeğin fotoğrafını vermedi. Bende bişey demedim. Birde hastanenin açılışının ilk gününde gitmiştim. Sistem tam oturmadığı için aceleyede gelmiş olabilir. Bugün ki dr. karnımdan baktı. Ultrason fotoğrafını kendi verdi. Tansiyon ve kiloma da baktı. 4 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ikili Tamara yapacaz dedi. Tercihim yine Aynı dr dan almak kısmet artık bakalım o zaman ne gösterir.
Aladim kardeşim çok tesekkur ederim. Bende iki haftaki önceki randevuma Sezin hanıma girmiştim ama hic memnun kalmasın. Bugün oya hanim için randevu bulabildim yarına kismetse gidicem. İnsaAllah ondan memnun kalabilirim🤷🏽

Merhaba arkadaşlar çok takilamiyorum buraya zamninda çok girdim ama bu hamileligim çok yoğun geçiyor.Bazilarinizi denk gelmiştir belki 4. Çocuğumu bekliyorum beklenmeyen bir gebelik oldu bu ilk zamanlar çare aradım bulamayınca kabul etmeye başladım mutlu olmak için ayrıca çok zorluyorum kendimi.Not(26 yaşındayım)İcimi rahatlatacak bir düşünceniz varsa lütfen yardımcı olun.
Canim ben seni tanıyorum. 2014 mayis anneleri de miydin daha once

Biz de bugün nifty testimizi gönderdik. On güne sonuç gelir dediler. İnşallah herşey temiz gelir 🙏 minigimi de gördük bize dönük kollarini iki yana açmıştı sarilmak ister gibi yarin da doğumgünüm en güzel hediyem benimmmm kollarimiza saglikla aldığımız günler de gelir inşallah 🙏🥺sekillendikce daha duygusal geciyor kontroller.

Canım senin neden riskli gebelik olarak geçiyor?
Benim genetik konjentinal adrenal hiperplazi rahatsizligim var ondan sebep riskli birde ilk kurtajimda yapilan hatadan dolayi ya da dogustan rahmimde bi damar yumagi tespit edildi hangisinin sebep oldugu hala muamma dogustan mi kurtaj hatasi mi kurtaj sonrasinda beta degerim sifirlanmiodu gidince o damar tespit edildi parca Seklinde pihtili kanamalar oluodu o sebepten rahmin ana damarları tikandi birde bundan sebep riskli takip edio

arkadaslar bugun belim kopacak derecede agriyor cokk fena😞 normal mi acaba boyle agrimasi bunu yasayan var mi?

Uzun zamandir ilk defa bu kadar siddetlendi benim ya hatta korkmya da basladim. Normal mi dersiniz. 11.haftanin icindeyim su an. Nereden kalam bel agrisi anlayamadim
Bel de omurilikte cok fazla sinir ağı geçen bir boru gibi. Bebekte ordan sinir hücrelerini alıyor. Gelistikçe ağrı olur. Orda hareketlilik var, büyüme var canlılık var. Bir şey yoktur allahın izniyle.

Hayır canım yanlışın var. Ben 12.haftada gittim bugün devlet hastanesi ikili test yapıldı. 8.haftada yapmıyorlar. 11-14 haftalar arası testi olarak geçiyor. Erken gittiğin için yapmamış olabilirler.
Yok hayır hatta doktorum kağıt verdi ikili test ve ayrıntılı testi araştırma hastanesinde yaptırabilirsin yada özel hastane dedi. Siz belki araştırma hastanesine gidiyorsanız orada yapılıyor normal ilçe devlet hastanesinde kaldırılmış belkide sadece bizim ilçe içindir bilemiyorum

2 3 gündür yatak döşek yatıyorum gripten ilaç alamamak ne kadar zormuş bal zencefil limon yapıyorum her gün bir kere bol bol limon ve su tüketiyorum bugün kendime geldim biraz sağ kasığımda bi ağrı var şişkinlik var gibi yürüdükçe hissettiriyo ağrı kendini oturuncada az az ağrı devam ediyo sanırım büyümelerden kaynaklı geçen haftalarda da aynı ağrıdan olmuştu yine sağ taraftı yürürken aksıcak kadar vuruyordu bacağıma ağrı anlamadım bugünde böyle hergün bişeyler oluyo olsa dert olmasa dert perşembe günü doğum günüm kontrolüm doğum günüme denk geliyo inşallah hersey yolundadır sizler nasılsınız kızlar benim böyle ağrılar dışında göğüs acılarım ağrılarım geçti mide bulantım yok denecek kadar az artık sivilce problemlerim başladı ne hikmetse hepte kaşlarımın içinde çıkıyo bi garip yüzümde kızarıklıklar oluyo cildim hassaslaştı yanaklarımda kuruluk oluyo nemlendirsemde güneş kremi bile kullanıyorum oysaki şu gripten bi kurtulabilsem hiç iyileşemicek gibi hissediyorum artık 2 haftadır hastayım
Aynısını gebeliğim ilk haftalarında yaşadım. Nezleyle başladı sonra ishal kusma salgınıyla devam etti en son gripte geçirdim Allahım bitmeyecek mi diyordum bide üstüne 2 gün diş ağrısı oldu kapanışı yaptım umuyorum yapmışımdır tammhava değişimine denk geldiğimiz için vücudumuz kendini koruyamadı

Bebeğimi gördük çok şükür kızlar bakın bakalım cimsiyet tahmini yapan var mı 9+3

Eklentiler

• F7D78FDB-1F01-4DBC-A501-9FD65D1AA917.jpeg
    F7D78FDB-1F01-4DBC-A501-9FD65D1AA917.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 126
Yok hayır hatta doktorum kağıt verdi ikili test ve ayrıntılı testi araştırma hastanesinde yaptırabilirsin yada özel hastane dedi. Siz belki araştırma hastanesine gidiyorsanız orada yapılıyor normal ilçe devlet hastanesinde kaldırılmış belkide sadece bizim ilçe içindir bilemiyorum
Yok canım araştırma değil devlet hastanesi normal bir şekilde. Böyle bir şeyi yapmazlar diye tahmin ediyorum. Sonuçta devletin hastanesi. Biz bu hizmeti artık vermiyoruz nasıl derler. Belkide ilçe olduğu için gerekli ekipman yoktur.

Yok canım araştırma değil devlet hastanesi normal bir şekilde. Böyle bir şeyi yapmazlar diye tahmin ediyorum. Sonuçta devletin hastanesi. Biz bu hizmeti artık vermiyoruz nasıl derler. Belkide ilçe olduğu için gerekli ekipman yoktur.
Kızımda da devlet hastanesine gittim yapmışlardı ama artık yapmıyoruz sonuçlar yalnış çıkıyor dendi bende o yüzden 12. Haftada özele gideceğim test için ama arayıp sormak gerekir. Öyle ufak bir ilçede değiliz çok donanımlı bir hastanemiz var şaşkınım şuan

Aynısını gebeliğim ilk haftalarında yaşadım. Nezleyle başladı sonra ishal kusma salgınıyla devam etti en son gripte geçirdim Allahım bitmeyecek mi diyordum bide üstüne 2 gün diş ağrısı oldu kapanışı yaptım umuyorum yapmışımdır tammhava değişimine denk geldiğimiz için vücudumuz kendini koruyamadı
Haklısın canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz dinlenememekte insanı çok yıpratıyor

Merhaba 6 haftalık karından usg ramzi teorisine göre tahmin yapabilir misiniz ☺️

Eklentiler

• 4DB7383A-ED7B-4BB1-9378-A13F08D7FCB8.jpeg
    4DB7383A-ED7B-4BB1-9378-A13F08D7FCB8.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 104
Kızımda da devlet hastanesine gittim yapmışlardı ama artık yapmıyoruz sonuçlar yalnış çıkıyor dendi bende o yüzden 12. Haftada özele gideceğim test için ama arayıp sormak gerekir. Öyle ufak bir ilçede değiliz çok donanımlı bir hastanemiz var şaşkınım şuan
Benim olduğum ilde de devlet Hastanesi'nde ikili tarama yapılmıyor.Dr ilk muayaneden sonra dedi hatta simdiden randevu al bulunmuyor özelde yaptır ya da başka ile gidebilirsin diye .

Back