2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selamun aleykum bende oraya gidiyorum. Henüz kalp atışı için randevu bulamadım . bu hafta için Dr gel demişti ama. Sanırım haftaya giderim . Dr unuz kimdi ve memnunmusunuz acaba
Aleyküm selam şuan 8+2 haftadayım. Bugün randevum vardı. Ben gecen haftadan randevu talebinde bulundum aynı doktor için çıkmayınca başka dr dan aldım randevuyu. İlk dr. Sezin Ertürk Aksal dı. Bugünkü gittiğim dr. Oya Aldemir di. İkisinden de memnun kaldım. İlk dr. Rahmin ters dedi karnımdan göremedi vajinadan baktı ultrasona bebeğin fotoğrafını vermedi. Bende bişey demedim. Birde hastanenin açılışının ilk gününde gitmiştim. Sistem tam oturmadığı için aceleyede gelmiş olabilir. Bugün ki dr. karnımdan baktı. Ultrason fotoğrafını kendi verdi. Tansiyon ve kiloma da baktı. 4 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ikili Tamara yapacaz dedi. Tercihim yine Aynı dr dan almak kısmet artık bakalım o zaman ne gösterir.

Bende devlete gidiorum yüksek riskli gebeligim 7. Haftada gittim en son 12. Haftada cagirdi bende zaten riskliyim nie iki üç hafta da bir cagirmio die dusunuorum
Benimde riskli olan bir gebelik diyorlar onceki kayiplarimdan dolay doktorum 2 yada 3 hafta sonra gel diyi oyle gidiyorum haftaya randevu alacagim

Valla ben inanmiyorum eksiye tatliya kuzima hamileyken resmen tatlinin dibine vuruyordum ama kizdi zaten ben basindan beri kiz hissediyordum

Kızlar bende özele gidiyorum doktor 3 haftada bir çağırıyor bende anlamadım neden bir sıkıntı da yok 7 haftalik di gittim 10 haftalik olunca yine gidecem acaba 12 ci haftayı mi beklesem öylemi gitsem
Özelde daha sık oluyor riskli gebelik değilse bile.İlk gebeligimde özele gidiyordum.. Sıkıntınız yoksa 12.haftayi da bekleyebilirsiniz .

2 3 gündür yatak döşek yatıyorum gripten ilaç alamamak ne kadar zormuş bal zencefil limon yapıyorum her gün bir kere bol bol limon ve su tüketiyorum bugün kendime geldim biraz sağ kasığımda bi ağrı var şişkinlik var gibi yürüdükçe hissettiriyo ağrı kendini oturuncada az az ağrı devam ediyo sanırım büyümelerden kaynaklı geçen haftalarda da aynı ağrıdan olmuştu yine sağ taraftı yürürken aksıcak kadar vuruyordu bacağıma ağrı anlamadım bugünde böyle hergün bişeyler oluyo olsa dert olmasa dert perşembe günü doğum günüm kontrolüm doğum günüme denk geliyo inşallah hersey yolundadır sizler nasılsınız kızlar benim böyle ağrılar dışında göğüs acılarım ağrılarım geçti mide bulantım yok denecek kadar az artık sivilce problemlerim başladı ne hikmetse hepte kaşlarımın içinde çıkıyo bi garip yüzümde kızarıklıklar oluyo cildim hassaslaştı yanaklarımda kuruluk oluyo nemlendirsemde güneş kremi bile kullanıyorum oysaki şu gripten bi kurtulabilsem hiç iyileşemicek gibi hissediyorum artık 2 haftadır hastayım

Canim bebekten once hic vajinal ultrason yaptirmamis miydin? Neyse sorun degil ya zaten bebegin dogumuyla beraber gider o da zaten

Tatile gittik iki gun falan kullanamadim ayniydi bulantilarim. Arkasinda 400 yaziyor ama yaninda mg gibi bir ibare yok

Evet canim benim de icinde baska vitaminler var. Ama ben iki gun falan kullanmadigim olmustu yine de bulantim vardi

Tatile gittik iki gun falan kullanamadim ayniydi bulantilarim. Arkasinda 400 yaziyor ama yaninda mg gibi bir ibare yok
0,4 mg yaklaşık senin ve benim suan kullandigim. Benimde suan bulantım var. Ama 5mg lik folik asitler var 12 kati kullandiginin yani. Onlar anormal yapabiliyor mide bulantisini.

Kızlar dün kontrolüm vardı haftasıyla uyumlu çok şükür ikili testimizi de yaptırdık kanda verdim bi sorun çıkmaz umarım ama cinsiyetle ilgili bişey söylemedi doktor sizden tahmin alabilirim
Teorilerden falan hiç anlamam ama bakınca kız gibi geldi bana tamamen his

Kızlar bu ramzi teorisinin doğruluk payı varmi yani kesenin içinde bebeğin duruş şekline göre cinsiyet belirlenir mi

Kızlar dün kontrolüm vardı haftasıyla uyumlu çok şükür ikili testimizi de yaptırdık kanda verdim bi sorun çıkmaz umarım ama cinsiyetle ilgili bişey söylemedi doktor sizden tahmin alabilirim
İnternetteki kız erkek ultrasonlarına göre bakınca kız gibi ama yanlış yorumluyorumdur belki anlaşılıyor olsa doktor söylerdi mutlaka.

Kozmetik olarak lazer epilasyon Gebelik döneminde kullanılmasına dair yeterli çalışma yok. Kesin zararlı yada olmaz denilmiyor. Son 3 ay kesinlikle karın bölgesine önermiyorlar
Devlete gidenler ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz özelikle ikinci hamileliği olanlar :)
Ben ilk 5-+5 ye gittim 10 gün sonraya çağırdı kalp atışı için. Sonrada 1 hafta sonra gel dedi ondada sorun olmazsa ayda 1 çağırır siye düşünüyorum.
İnternetten mhrs den randevu Alırken istediğini doktora talep oluşturuyorsunuz boşluk olduğunda mesaj geliyor. Ben öyle aynı doktoruma randevu alıyorum. Birde saat 10.00 sa da 10 yada 14 gün sonrasına randevular açılıyor o saatte hemen deneyin

Merhaba
Evet sizi anlıyoruz tek çocuğu olmayan anneler adına. Yükümüz her daim ağır. Bazen insanı 4 çocuk çok yorarken kiminin 1 çocuğu annesini dünyadan bezdiriyor. Onların bizler için dünya süsü güzelliği olduğunu unutmayın ne güzel onlar büyüyünce gururlanarak bakacaksınız.bunlari ben büyüttüm diye hem ayrıca kalabalık aile olmak maddi manevi size yük değil bereket getirecektir. Allah'a tevekkül edin. Yavrunuzun dünyada yasayacak nefesi vardı. Ve en değerli kişi olarak sizi seçti. Allah mübarek etsin. Sağlıcakla büyütün yavrularinizi.

Tam tasimadilar hastaneleri yarisi orda yarisi eski yerinde gorev yapio sansiniza denk gelirse alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…