2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben ilk gebeligimde folbiol kullankistim 5000 miligramdi busafer az verdi doktorum

2 tane folicus 400 mg dam 800 mg yapiyor. La vitamin zehirlnemesi yaşamayım sonra
Bende kan pihtilamasi oldugu icin anca oluyormus canim doktorum acibademde prof ve ilk kiziminda domtoruydu sonsuz güveniyorum fuzuli ilac vermiyor hicbir zaman migde bulantilaim var fedim ona bile dayanacaksin 3 aydan ince ilac vermem.dedi

Simdi bu karindan ulturason sagfami soldami kese yuvarlakmi ovalmi domtora soruyorum inatla soylemiyo rahmin ortasinda diyo 7+2de cekilmisti bu ulturaskn banada bir tahmin yaparmisiniz saddce meraktan soruyorum

Yaaa kızlar bende merak ettim şimdi bi tahmin de ben alabilir miyimm? 6 haftalık karından ultrason

Eklentiler

• 7AADBB74-A1B1-4302-A7F4-84084063F09D.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 80
Buda benimki 6+4 du burda, vajinal ultrason ile

Eklentiler

• EB7CCCAB-34F9-4CBE-992B-FB7C1DEDF366.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 75
Cok az kaldi dedigim migde bulantim bu aksamdan itibaren tekrar hortladi ve ögürmekten kan geldi resmen ama bir damla bile kusamadim bu migdr bulantisi cok zor
Ben de mide ilacını bırakmıştım dün iyiyim artık diye. Herhalde ilaçtan iyiymişim kötü bir akşam oldu, dişlerimi fırçalamak bile o kadar dokundu ki mideme hemen başladım tekrar.

Folik asit kullanmayan var mı? Ben folicus plus kullaniyorum suan. Siz ne kullaniyorsunuz? Folbiolu çok fazla mide bulantısı yaptiğı icin ve 5mg oldugu icin biraktim sanki cok fazla gibi
Ben folidays kullaniyorum. Bu takviyelerin mide bulantisi yapma gibi bir etkisi de mi var ki. Acaba benim bulantilarim bu yuzden mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…