2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yine sizinle surec birebir o deli agrilar komple gecti akinti kalmadi bende kalmayınca normal mi dedim hem gecsin diye bekledim bi anda azalip gecmeye baslayinca da noluyor ya dedim bas agrisi 2 gun beni delirtti evet zonkluyorsu resmen. Ya size sorcam yeni bir belirtide neyse mutlu oluyorum en azindan normal demek ki diyorum

Hersey yolundaymis doktor hanim boyle evham yaparak kendimi yıprattigimi soyledi bebisi gördük kalp atisinida duyduk ama israrla sagdami soldami söylemedi neyapacan daha kucuk rahmin ortasinda biryerde dedi
Allaha şükür cok sevindim Şöyle hersey yolunda haberi gelince bi derin nefes aliyorum❤❤

İki üç gündür bende de vardı normalde regl olmadan bir hafta once sol kasimin uzerinden agri yasardim yine regl dongum yaklasio ondan die dusunuorum birde 1 litreden fazla su icemiorum en az 2 litre icilmesi lazim su icmeye nasıl çözüm buldunuz

yaa bu sorunu bende de var. yani zorlayarak içiyorum. bir de doktor bana 3 litre dedi. ama ben en fazla 2 içebiliyorum.. herkesin vücudunun su ihtiyacının farklı olduğunu düşünüyorum ama doktor da öyle deyince kendimi zorluyorum hep

Valla benim agrilarim oyle bir noktaya geldiki apar topar doktora gittim yazmistim belki görmüşsünüzdür Allaha sukur hersey yolunda ama doktor illa su dedi ;( midem bulaniyor bir kac kerede ogurdum cikardim dedim zorla su konusunda bak ozaman sancilarinda kasilmalarinda azalcak dedi ama bebegi de iyi gorunce o aksam agri kasilma sanci azalmaya basladi sonrada gecti.ben 1.5 litreyi guc bela iciyorum bazen zorla 2 yapiyorum ve akıntılarımda kesildi. Doktor ilk kuralin su olcak dedi ikinciside mutlaka folik asitini iç ama digerlerine gerek yok digervitaminleri almasanda olur ileleyen haftalarda iyi beslenebiliyorsan dedi.bir de sanirum rahmimiz genisledikce biz ara ara bu sancilari yasicaz gibi insallah sizinde gecicek

Evet okudum yazdıklarınızı enfeksiyon olcak diede korkuorum kendimi zorluom bugun bakalim ne kadar icecem

Canim agda da dayanilir gibi degil ki. Ben su an dayanamam heralde canim hemen yaniyor cunku. Lumeaya devam etsek bir sey olur mu ki?

tamam canim ben zaten bu haftaici insallah gerekli tum testleri yaptiracagim
Ben yapmam ya nolur ne olmaz ama doktora bi sormak lazim bilmiyorum nolucak boyle

Yine sizinle surec birebir o deli agrilar komple gecti akinti kalmadi bende kalmayınca normal mi dedim hem gecsin diye bekledim bi anda azalip gecmeye baslayinca da noluyor ya dedim bas agrisi 2 gun beni delirtti evet zonkluyorsu resmen. Ya size sorcam yeni bir belirtide neyse mutlu oluyorum en azindan normal demek ki diyorum
Ama bu akintinin hic olmamasi beni biraz tedirgin etti ya nedense. Carsamba komtrole gidecektim zaten dr a artik sorarim onu da insallah

Bende aşırı su tüketimi var gibi geliyor. 3- 3,5 litre en az içiyorum. İş yerinde 6 ya kadar 2 litre içiyorum şişem 2 ltrelik oradan biliyorum :) fazlası da zarar değildir inşallah. İçim yanıyor sanki su rahatlatıyor beni

Evet okudum yazdıklarınızı enfeksiyon olcak diede korkuorum kendimi zorluom bugun bakalim ne kadar icecem
Ben 2 kere idrar kulturu testi verdim sonuc temiz cikti yani ilac icmem gereken bir oran cikmamisti eritrositte falan idrar kulturundede bakteri uremedi sonucu vardi ama akintim coktu sonra Allah affetsin igrenerek ictigim sularla resmen azaldı ben bi gun 1 su bardagi su ictim sabah kalktigimda resmen tuvaletimi yaparken hafif yanma hissettim doktor SU IC dedi yine su;( ivine salatalik dogradim nane attim limon sıktım bir de 2 gun yas zencefili sicak suya rendeledim cay gibi ictim akinti kalmadi.idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte biraz sıkıntılı ve hamilelikte malesef hemen arkamizds golge gibiymiş yani hemen olcak gibiyiz cok acikmisiz.Ben baya bi yazi okudum sonra bi tiklendim bayan misafirleri normalde kendi lavabomuza girmesine musade ederdim artik herkesi evdeki ikinci alaturka tuvalete sokuyorum cok ozur dileyerek cunku tiklendim bi kere ki enfeksiyon bizim vucudumuzdan kaynakli disari ile ilgili degilmis.bol su bir de ayaklarinizin altina surekli sicak su torbasi koyun ama belinize karniniza sakin koymayin ayak tabanlariniza. Sicak su torbasi zencefilli limonlu cay ve bol su ile idrar yolu enfeksiyonu olmadan atlaticaz insallah

MasAllah ne guzel icebilionus sabaha kadar uyya bilionus mi bari ben 1 litre su anca iciom gece uc dort kere wcye kalkiom

İneAllah canim bugun limon sıktım biraz suyun icine oyle iciorum simdilik ii gidio

Cildiniz ne kadar güzeldir sizin su icinlerin cildi parliyor cunku doktor bana en az 2 litre dedi yani 2lt benim asagi sinirim olcakmis bin kere soyledi bi de su su su diye. Sekerli gidalar cok tuketiyormusunuz

MasAllah ne guzel icebilionus sabaha kadar uyya bilionus mi bari ben 1 litre su anca iciom gece uc dort kere wcye kalkiom
1 bardak su en az 3 lere lavabo benim hep boyleydi bir yudum su alayim gece uyumadan bogazim kurudu diye aninda lavabo.sanki vucudumda sistem arizasi var gibi ictigim direk cikiyormus gibi.

sürekli wc ye gidiyorum gidip geldikçe yine içesim geliyor normalde asla uyanmam su içmeye ve rahim büyümesine bağlı sanırım gece ya da sabaha karşı 1 kere wcye gidiyorum mutlaka :)

Bize de mutlaka haber verin benimde yuzde 90 gecti ara ara var yine ama o eski yogunlukla kiyaslayinca bitti diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…