2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Öyle tabi kolay olmuyor özellikle kanama döneminde benim daha cok uzanmam gerekiyordu, evde 4 yasinda da bi kizim var. Üstelik 10 gün sonra tasiniyoruz ve burda ailemizden kimse yok. O yüzden suan sudan cikmis balik gibi perisaniz
Yaaa Allah kolaylik versin diyorum ya annem 4 saat uzaklikta gurbet şarkıları acip dinleyesim feci bunalimdayim 2 gun bulanrim gecti buzdolabini direk mideye indirdim psikolojikmidir nedir cocuğun kalbin atisini gordum şükür iyi olduğunu gördüm gene asiri mide bulantisi canim da bisey cekti annem olsaydi yapardi o olmasa baska bir akraba olsaydi keske diye bi hormonlardan kaynaklı depresyondayim ama sukur sizin bi melek kızınız var benim esimin isi de cok yogun gece geliyor sabah cikip duvarlarla bakisiyorum tam olarak 4 duvar arasinda kendi kendime sohbete dönüyorum

O yüzden herhangi risk yoksa calismak hamileyken cok daha iyi oluyor. Ben haftaya baslicam 3 hafta aradan sonra cok sükür. Ki burdaki doktorlar kolay kolay hamileyken rapor da vermiyolar o yüzden basa gelen cekiliyor bi sekilde.

Kızlar selam doktoru ikili test yerine fetal dna testi öneren var mı
benim bu testler icin vaktim geldi, pazartesi doktora gidicem. Bakalim ne diyecek haberdar ederim. Bir arkadasima doktoru hic riske atma direkt fetal dna yaptir demisti ve bebek down sendromlu cikmisti maalesef. O ninalia testi yaptirmisti.

Başınız sağolsun. Lütfen ağlayın rahatlayana kadar. Ben güçlü durucam diye çok sıktım kendimi ilk doğumda bebeğim ölmüştü. Ağır depresyon yaşıyormuşum. Eşim gözün deli deli bakıyordu o zamanlar diyor. Psikoloğumun ilk sözü şuydu ağlaman gerek. 1 hafta mezara gittim ağladım. Evde ağladım. İçimden bağırmak geldi bağırdım. O 1 hafta bana ilaç gibi gelmişti. Çok çok rahatladım. Şimdi 7 haftalık gebeyim. Düşük riskim var. İnşallah güzel geçer süreç.

Kızlar merhaba bende 7+3 günlük hamileyim. Şuana kadar herhangi bir kanamam lekelenmem falan olmadı fakat doktora gittiğimde doktor hemen cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben zaten ilk gebeliğim olduğu için riske girmedim. Sizdede aynı şeyleri söylediler mi biraz kafam takıldı

Kızcelerim nasılsınız 5 gündür hastanede yattım bulantılarım ve kusmalarım günde 10 12lere çıktığı için vücudum kendini sindirmeye başlamış artık

Banada ilk 3 ay yasakladı doktorum. Zaten daha önce kayıplarım olduğu için korkudan biz otomatik bıraktık

Kızcelerim nasılsınız 5 gündür hastanede yattım bulantılarım ve kusmalarım günde 10 12lere çıktığı için vücudum kendini sindirmeye başlamış artık
Çok geçmiş olsun inşallah hemen biter. Kaç haftadır devam ediyor? Beni de yorgunluk ve akşam bulantısı çok etkiledi ama tüm gün bulandığı günlerle kıyaslayamam bile şimdiki halimi. Progestan benzeri birşey kullanıyor musun? O da arttırabiliyormuş belirtileri.

6. Haftadan beri böyleyim sadece troid ilacı kullanıyorum canım ama artık bütün fonksiyonlarım durmuş durumda

Bu arada kizlar kasiklarim surekli sanci girip çıkıyor sizde devam edenler varmi tedirgin olmalimiyim valla bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum ama bu normal mi degilmi bilemiyorumq
Bu aralar benimde sancılarım kramplarım oluyo hala gribide atlatamadım geçmiş olsun canım okudum mesajlarını sevindim çok şükür bi terslik yokmuş ben kızlardan pek kendimi dinleyemiyorum bi kramp giriyo 2dk uzanıp geri kalkıyorum tabi ilk hamileliğimde oyle olmamıştı anksiyete çok kötü bişey yaşayan biri olarak anlıyorum seni çok iyi sakin kalabilmek zor cidden gidip görmen çok iyi olmuş için rahat etmeden birgün bile geçmez

Cok gecmis olsun arinmissiniz ve sifa oldu diye düşünün insallah bundan sonraki surec cok ve rahat gecsin insallah

Çok tsk ederim valla icim cok rahat etti herseye hazirlikli gittim o yuzden esimide cagirdim ama sukurhersey yolunda demek kramplar sizilae agrilar normalde olabiliyor size de cok gecmis olsun zencefil bal limon 3lusunu eksik etmeyin ayaklarinizin altina sicak su koyun ben valla sicak su torbasi ile yasiyorum hep ayaklarimin altında

Çocuk saglikla gelsin diye herseyin en kalitelisini en iyisini aliyorum gel gelelim 1 haftadır canim bisey cekiyor cani ceken olur diye yazmicam ama sagliksiz bir fastfood işte full zarar kotu yağ.Guyaaa korkan dikkat eden kadin gittim aksam 23.30 da kitliktan cikmis gibi yedim ki onu normal bir insan yese kusar o saatte 2 yildir yemiyorum zararli seyler fit ve saglilkli olmak icin detox tarzi yasadim yasadim simdi kahvatlida hamur işleri hadi neyse ama gece yarisi bu kadar kotu bir aşerme Allah affetsin. Tabi eve geldim simdi uyuyamiyorum bu kadar mi nefsine hakim olamaz insan diye cunku biraz yersin birakirsin ben resmen rahatsiz edici kitliktan cikmis gibi yardirarak yedim;( icecegim saglikliydi su.ama midem agzimda arabada eve dönerken kuscaktim kusamadim kaldi icimde sifa olsun dicem ama neresinden tutsam elinde kaliyor insallah canınız brokoli ceviz ispanak mandalina limon falan çeker bunlari aserirsiniz saglikli saglikli .

Ama o herkese bir oluyor galiba, ben de yaptım aynısını ilk midemi iyi hissettiğim zamanlarda çok acıktım diyip akşam 9 da sipariş verdim ki zaten 10da uyuyorum normalde. Sabaha kadar uyuyamadım ağlayacaktım neredeyse ben ne yaptım niye yaptım diye. Az az sık sık neden deniyor öğrenmiş oldum. O dersi bir kez geçmeden olmuyor.. Artık 50 kere çiğnemeden yutmam, sulu yemeksiz masaya oturmam:)

Aynı bende senin gibiyim sürekli aklımda lahmacun, hamburger, pide var Yani normalde de hamur işini çok severim ama ayrı bir canım çekiyor. Hergün 4 5 tane meyve yiyorum isteyerek. Kuruyemişe bayılırım hamile kaldığımdan beri tiksinme geldi, bademe,cevize bayılırım 2 3 tane zor yiyorum günde. Mide bulantım yok tiksinmelerim var. Etten tavuktan tiksinmiştim. şimdi az az yiyebiliyorum. Normalde etçilimdir. Gerçekten çok tuhaf bir durum :) İnsan kendini tanıyamıyor.

Aynı şeyleri yaşıyorum. Bir senedir un şekeri bırakmıştım, paketli gıdaları da. Hamileliğin 6. haftasından beri pek sağlıklı bir şey yemedim bazı yiyeceklerin adını bile söyleyemiyorum, protein alımım çok düştü Vitamin vs değerlerim iyi çıktığı için en azından bebek besleniyordur diye düşünüyorum…

Valla ben daha şimdiden birkaç kez fast food yemek zorunda kaldım, tiksindiğim için de sulu yemek pişiremiyorum eşim de anca makarna kızartma vs şeyleri yapabiliyor. Yani bu bulantılarla mecbur uzun bir süre daha böyle gidicek gibi ama napıcam bilmiyorum vicdan azabı çektim şimdi senin yazdıklarını okuyunca keşke dediğin gibi sağlıklı şeyleri midemiz istese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…