2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim gec dollenme oldugu icin doktorun yeni belirledigi sat a gore 8+3 insallah hepimiz saglikla alalim valla kimildadi gibi oldu doktorda hareketini goruyormusunuz diye esimle bize gosterdi gercektende vardi

En azından için rahatlamış canım, rabbim kimseyi ne yanındaki ne karnındakş evladıyla sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah

Benim gec dollenme oldugu icin doktorun yeni belirledigi sat a gore 8+3 insallah hepimiz saglikla alalim valla kimildadi gibi oldu doktorda hareketini goruyormusunuz diye esimle bize gosterdi gercektende vardi
8. haftadan sonra hareketler usg de görülebiliyormuş diye okumuştum ama pek inanasım gelmemişti siz yazınca inandım bende yarın kontrole gtcem 8+1 oluyoruz bakalım hareketlenmiş mi bizimki

Kızlar tuhaf bir sey oldu. Gebeliğimin ilk haftalarında kedi sahiplenmiştim evimin etrafinda dışarıda bakiyordum ama midem bulanmaya başlamıstı. Şuan kedi kelimesini aninca bile lavobaya koşuyorum sanki iğrenme geldi bilmiyorum. Eskiden çok severdim. Boyle tuhaf seyler yasayan var mı?

Ben en sevdiğim parfüm kokusundan hatta içtiğim sudan bile tiksiniyorum 3 haftadır. Ya da mesela mutfak lavabo deliğini görünce bile pismiş gibi düşünüp tiksiniyorum, bence gebelikte tiksinme geliyo ilginç bi şekilde

8. haftadan sonra hareketler usg de görülebiliyormuş diye okumuştum ama pek inanasım gelmemişti siz yazınca inandım bende yarın kontrole gtcem 8+1 oluyoruz bakalım hareketlenmiş mi bizimki
Bende 7den sonra gelismis usg lerde görülebiliyor diye okumustum ama hic beklemiyordum valla harekrti gordum bende

Ben 8+1de gittim hareket falan yoktu, öyle bi beklentim de yoktu gerci. Ama benim doktorum vajinal bakiyor ve 10 saniye anca sürüyodur. Yatip kalkmam bir oluyor.

Ben 8+1de gittim hareket falan yoktu, öyle bi beklentim de yoktu gerci. Ama benim doktorum vajinal bakiyor ve 10 saniye anca sürüyodur. Yatip kalkmam bir oluyor.
Anladım canım benim hafif kanama ve lekelenmlerm olduğu için her hafta gidiyorum kalp atışını çok net görüyorum usg de ama hareket görmedk henüz bakalım belki 1 2 haftaya onuda görürüz

En dogrusunu yapiyor hzlica kontrol edip birakmak lazim aslinda doktor bu sefer biraz uzun uzun durdu bakti karindan bi ara gerildim.hocam bu zararlimi dedim usg de bir zarar yok dedi makina yenimiymis neymis olcumu yapmaya calisti bi ayar yapti o sirafa tabi uzunca gormus olduk umarim bir zarari olmaz

Ben yurtdisinda yasadigim icin burda 9 ay boyunca eger hersey yolundaysa o kadar az gidiliyorki kontrole. Ilk hamileligimde ilk kontrolüm 8. hafta, 2. kontrolüm de 12. haftaydi. Sonrasi da 5-6haftada bir. Üstelik özel muayene. Bu hamileligimin ilk ayi cok kanamali olunca mecbur daha cok gittim ama risk varken bile bakiyor mu demeye kalmadan bitti diyor dr

Bugun bunu konustuk aynisini dedi doktor bir cok ulkede kontroller cok uzun aralıklarla yapiliyor diye burada bir cok ozel doktor sık araliklarla çağırıyor bir arkadasim vardi 2 haftada bir giriyordu.ve riskli gebelikde degildi.doktor bana da cok usg ye girmenede gerek yok dedi ama işte hep diyorum daha once kalbi duran bebek travmam olmasaydi benim akilima bile gelmezdi heralde şimdi elimde olsa hergun bakip gorcek iyimi diyebu arada Allah yardimciniz olsun gurbett hamilelik duygusaldir ben farkli sehirde olmasina ragmen annem gelsin yakinimda olsun diye duygusal atak yasiyorum onu almaya gidicektim ama 4 saatlik yol icin burada bilgili arkadslar riske atma yazdilar sagolsunlar gidemedim 12nci haftaya kadar full dinlenmedeyim

Merhaba arkadaşlar. Benim kuzumun kalbi durmuş. 3 gün önce kürtaj oldum. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler sağlıklı bebekleriniz olmasını dilerim. Kalın sağlıcakla
Çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayrlı hamilelik versin inşallh tekrar en yakın zamanda

Benimki biraz riakli gebelik oldugu icin 2 hafta yada 3 hafta arayla cagiriyo 3 ay dolana kadar ondan sonra 1 ay arayla

Öyle tabi kolay olmuyor özellikle kanama döneminde benim daha cok uzanmam gerekiyordu, evde 4 yasinda da bi kizim var. Üstelik 10 gün sonra tasiniyoruz ve burda ailemizden kimse yok. O yüzden suan sudan cikmis balik gibi perisaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…