- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.561
Ama kese de mi kanama gördü anlamadm naif bu kdr yasak koymuş. Ben iyiym kanama kesildi,doktor iyi dedi kısıtlama vermedi bana7. Haftanın içindeyim cnm daha yeni oldu zaten bunlar kanamam durdu yatmaya devam biraz daha dinlenip kontrole gidicem bakalim aklim bebegimde ama dinlenmeden de evden çıkmak istemiyorum doktor tuvalet hariç yasak dedi kalkmak olabildigince yatarak geçiriyorum sen nasıl oldun
İnsallah daha da azalarak devam eder canim. Benim hala devam ediyor istifra etmiyorum su siralar cok sukur ama surekli bir midemde hassasiyet bulanti beni mahvediyor. Az da olsa beni cok yorardi sizi rahatsiz etmiyorsa iyi bir sey buAllah kolaylık versin benim hafif oluyor. Rahatsız edecek şekilde değil artar mı bilmiyorum.
2 3 gunden hic korkma.benim adet tarihimi degistirdi 10 gun geriden geliyor sat a gore diye gec dollenme dedi ben col korktum doktorgercekten bu cok normal bir durum dedi sati degistirdi hala icimde bir suphe oluyor tabi ama gecen gun ozelden biri yazmis 2 hafta fark varmis 16nci haftada kapanmis diyeKizlar doktordan geldim bugün 8+1 idim ama doktor 8+4 dedi niye öyle oldu acaba fikriniz var mı doktor olablr dedi
Benim hic istahim yok ama sizin gibi bulantim olmasin diye surekli atistiriyorum. Ben de zayiflamistim bayaa baktim ki bu aralar bir kilo almisimGünaydın kızlar bugün sabah tartildim ve +500 görünce canim sıkıldı 10. Haftadayim ve hizla kilo aliorm istahima engel olamiorm sözde diyetisyen desteği de aliorm ama midem öyle bir kazıniyor ki bulantim baslior bastirmak için de yiyorumsizde durumlar nedir
Ayni durumdayim canim bulanti eziklik geçsin die mecbur yiomGünaydın kızlar bugün sabah tartildim ve +500 görünce canim sıkıldı 10. Haftadayim ve hizla kilo aliorm istahima engel olamiorm sözde diyetisyen desteği de aliorm ama midem öyle bir kazıniyor ki bulantim baslior bastirmak için de yiyorumsizde durumlar nedir
Allah insallah hayirla nasip etsin benim çok sevdigim bir arkadasm bahçeci de tup bebek le yavrusuna kavuştu ve imkansiza yakindi bebeğinin olmasi.O oncesinde cok saglikli beslendi Berfu hocaya gitmişti kirmizi olan herseyi ye demis kirmizi mercimek kirmizi erik turp yani cok faydalı demis esinede keciboynuzu kullanmış. Cok saglikli beslenmisler zaten bende saglikli beslediğim diyet yaptığım gluten ve sekerden uzaklasinca hemen hamile kaldimKızlar merhaba hayırlı olsun güzel haberler alana bu ay tüp bebeğe başlayacağım önerisi olan var mı ne yapmam lazım
Sertlik ve biraz gerilme hissediyorumKızlar alt karın bölgesinde hafif sertlik , büyüme hissediyor musunuz dokununca?
Normaldir herhalde. Sabah biraz korktum ama ağrıda vardı şimdi geçti. Rahim büyüyor tabiSertlik ve biraz gerilme hissediyorum
Selam bende bugün 7+3üm. 6+4ten beri kahverengi lekelenmem var ilkten pembe kahve başladı snra kahverigye döndü progestan zaten kullanıyorum doktorum artırdı günde 3 taneye ama hala kesilmedi bazen geliyo bazen kesiliyo.bebek iyi kanama alanıda yok.Benim doktorum kese genişliyo kendine her açmya çalışıyo ondan oluyo dedi.Kızlar selam 7+5 iz bugün.dün sabah kırmızı kahverengi kanamam olmuş uyandıgmda kulodumda gördüm agrum yoktu apar topar hastaneye gittk kanama alanı görünmedi korkacak bişey yok ama rahimde kasılma var birqz dedi doktor ne demek bilen ya da başına gelen var mı?hatta ilişki oldu mu dedi hayır dedik rahimde kasılma neden olur nette bulamadm hiç bişey ne yazık ki.progestna yaptı dünkü doktor sabah akşam lutinus fitl ve göbekten progestan dex kullanıyorm her gün bugün agrım braz biraz kasık bölgemde var gibi leke de kahverengi bir geliyor bir kesiliyor
İyi bari iyi olsunda razıyız2 3 gunden hic korkma.benim adet tarihimi degistirdi 10 gun geriden geliyor sat a gore diye gec dollenme dedi ben col korktum doktorgercekten bu cok normal bir durum dedi sati degistirdi hala icimde bir suphe oluyor tabi ama gecen gun ozelden biri yazmis 2 hafta fark varmis 16nci haftada kapanmis diye
Ay insallah öyledir ya benim bir kesiliyor bir geliyor açık kahverengi şekilde benn düne kadar hç olmamıştı sabah uyandıgmda gördüm magnezyum takviyesi verdi doktor çarşamba günü 8+0 da ilk defa takibimi yapacak doktora gideceğim bakalım ne diyecekSelam bende bugün 7+3üm. 6+4ten beri kahverengi lekelenmem var ilkten pembe kahve başladı snra kahverigye döndü progestan zaten kullanıyorum doktorum artırdı günde 3 taneye ama hala kesilmedi bazen geliyo bazen kesiliyo.bebek iyi kanama alanıda yok.Benim doktorum kese genişliyo kendine her açmya çalışıyo ondan oluyo dedi.
Rahimde kasılma iyi değil bebegı atar. sana Magnezyum vermedi mi bna da dedi doktor kasılma olmasın dıe ilaç veriyorum kasılma ıyı degilıdediKızlar selam 7+5 iz bugün.dün sabah kırmızı kahverengi kanamam olmuş uyandıgmda kulodumda gördüm agrum yoktu apar topar hastaneye gittk kanama alanı görünmedi korkacak bişey yok ama rahimde kasılma var birqz dedi doktor ne demek bilen ya da başına gelen var mı?hatta ilişki oldu mu dedi hayır dedik rahimde kasılma neden olur nette bulamadm hiç bişey ne yazık ki.progestna yaptı dünkü doktor sabah akşam lutinus fitl ve göbekten progestan dex kullanıyorm her gün bugün agrım braz biraz kasık bölgemde var gibi leke de kahverengi bir geliyor bir kesiliyor
Ben de aynı durumdayım grip oldum sanırım . Bol bol uyu dinlen iyi geliyor zencefil bal limon çayı nane limon çayı meyve tüketiyorum. İştahım yok zatenMerhaba kızlar nasılsınız haftasonu soğuk algınlığına yakalandım malesef biraz zor günler geçiriyorum ilaç olmayınca çok zor geçiyo limon vs yiyiyorum başka yapabileceğim birşeyler var mı acaba 2 gündür kasık bel ağrım arttı ayın 20sinde doktora gittiğimde artık muhakkak bi idrar testi vericem kasık ağrısını ona bağlıyorum bi kaç belirti var malesef beni rahatsız eden ama şuan en büyük derdim hasta olmam neler yapabilirim limondan başka
Zencefil bal limon yapmadım miktarlarını ne kadar ayarlıyorsun canım geçmiş olsun bu aradaBen de aynı durumdayım grip oldum sanırım . Bol bol uyu dinlen iyi geliyor zencefil bal limon çayı nane limon çayı meyve tüketiyorum. İştahım yok zaten
Çok az katıyorum geçmiş olsun doktora sordum hastalık bebeğe etkilemiyor dedi için rahat olsun senin deZencefil bal limon yapmadım miktarlarını ne kadar ayarlıyorsun canım geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?