2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba karından ulturason cinsiyet tahmni olan varmı bu arada biraz kanama alanı var dedi progestan verdi alttan kullan dedi böyle bi durum yaşayan varmı

Eklentiler

• 1DB60C34-9B82-4A7B-85EB-D6CFCCB14C18.jpeg
    127 KB · Görüntüleme: 69
Bende 6+1 in dün kahverengi lekelenme başladı evde Progestanım vardı onu kullanmaya başladım yarın doktora gideceğim geçmezse
Insallah gecer cnm malesef korkutucu. Bende cok az oldu ama kahverengi degil kirmiziydi sonra hastaneye gittim bebekte kesede birsey yok dedi.. bilmiyorum insalalh birdaha olmaz gunde 3 defa alttan progestan aliyorum

Kızlar merhaba karından ulturason cinsiyet tahmni olan varmı bu arada biraz kanama alanı var dedi progestan verdi alttan kullan dedi böyle bi durum yaşayan varmı
Hic anlamam cnm anliyan varmi bilmiyorum.. buda benim minnosum vajinal ultrason ile

Eklentiler

• BC54A779-4264-4337-8A7E-26CBD509EC44.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 64
İkinci hamileliğim bu ilkinde hiç yaşamadim ama bunda 6.hafta kahve leke geldi kese ve bebekte sıkıntı yok dedi Dr 7.haftada devam edince progestan fitil verdi günde iki defa kullanıyorum.Sukur gelmedi daha.

İkinci hamileliğim bu ilkinde hiç yaşamadim ama bunda 6.hafta kahve leke geldi kese ve bebekte sıkıntı yok dedi Dr 7.haftada devam edince progestan fitil verdi günde iki defa kullanıyorum.Sukur gelmedi daha.
Bendede kahverengi leke geldi o yüzden gittik doktora küçük bi kanama alanı var dedi ilaca başlayınca hiç lekelenme olmadı inşallah birşey olmaz

Ilk çocuğunuz kız mı. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyormus. Erkek bebekler anne karnında güçsüz oluyorlarmis ama kızlar daha iyi tutunuyormus o yüzden yerlesme kanaması pek olmuyormus

Merhaba10. Haftasına gelen arkadaşlar karnınızda büyüme hissettiniz mi? 3 5 gündür birden büyüdü gibi geldi. Fazla da yemiyorum aslında, kilo mu acaba bebek mi muayene için sabırsızlandım şimdi. Siz de farkettiniz mi böyle birşey?

Valla benim yorgunlukla ilgili olmuyor. Durduk yere agrilarim sizilarim oluyor.
Biraz markete gittim havada cok soguktu ince cikmisim agirda tasimadim ama yine agri girdi kasiklarima;( bi tek bizde mi oluyor herkesin oluyor mu bu haftalarda anlamadim insan huzursuz hissediyor tabi delirtcek kadar agri yok ama rahatsiz edecek kadar da var;(

Aynı hafta sayılırız karnım şiş gibi benim de. Normalde de göbek vardı. İnternetten baktım hamilelikte oluyormuş bağırsaktan falanmış. Ben yiyorum yemem normal ama bu şişlik beni mahvediyor karnımı patlayacak gibi hissediyorum sağlıkla devam etsin de

Kizlar bu sabah bende mide bulantisiyla uyandim ekmekle bastirdim birinci hamileligimde daha geç başlamıştı bulantılar bunda daha erken başlad,siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Valla canım hiçbir şey bastırmıyor benimkini su meyve ekmek ne yesem bulaniyor ne koklasam bulaniyor bugün evi sildim yüzey temizleyici mis gibi kokuyor normalde ama ben ondan bile iğrendim.

Aynı sızı gibi sancılar bende de oldu hatta gece de yanma gibi oldu doktora gidince çok şükür her şey yolunda çıktı grupta denk gelmeyince insan sadece kendisinde olduğunu sanıyor inşaallah sağlıkla doğup büyüdüklerini de görürüz

10 haftayı doldurdum 2. gebeliğim bu hafta benim de bayağı çıktı göbeğim. İlkinde bu kadar erken belirginleşmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…