- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.481
Açlıktan midem gurulduyor ama yediğimde de hemen çıkarasım geliyor. Zaten yemek yapmak falan kalmadı 1 haftadır mutfağa giremiyorumAyni ben ben hamileligimi.asiri migde bulantisiyla ogrendim 5+1di suanda6+5teyim neyesem migdem bulaniyo
Benim o kadar şiddetliydi ki artık dayanamayıp serum aldım acilde. Dünya varmış dedim.Kizlar bu sabah bende mide bulantisiyla uyandim ekmekle bastirdim birinci hamileligimde daha geç başlamıştı bulantılar bunda daha erken başlad,siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Bu sabah benimde çık fenaydı bebeklerimiz saglıkla gelsinde dayanıcazBenim o kadar şiddetliydi ki artık dayanamayıp serum aldım acilde. Dünya varmış dedim.Serum o kadar iyi geldi ki bugün hem yemek yedim hem evimin işlerini yaptım. Kızlar çok zorda kalırsanız hiç düşünmeden bir serum alın, gerçekten işe yarıyor.
Serumu bende düşündüm ama serum etkisi geçince hemen tekrar başlamıyor mu bulanmayaBenim o kadar şiddetliydi ki artık dayanamayıp serum aldım acilde. Dünya varmış dedim.Serum o kadar iyi geldi ki bugün hem yemek yedim hem evimin işlerini yaptım. Kızlar çok zorda kalırsanız hiç düşünmeden bir serum alın, gerçekten işe yarıyor.
Amin inşallah.Geçmiş olsun ilaç verdi mi pekiBugun peceteye silerken hafif kanamam oldu doktora gittim sukur ultrasonda bebegin kalbi atiyordu 6+4 olarak cikti ultrasonda.. Rabbim sagsaglim kavusmamizi nasip etsin
Progesteron hormonu verdi onu kullaniyorumAmin inşallah.Geçmiş olsun ilaç verdi mi peki
6-7.haftada basladi 10.haftadayim hala devam ediyorMide bulantısı olanlar hangi haftada başladı bulantılarınız :)
Bnm 6da yogunlaştı şimdi 8 haftaym yemek pişiremiyormMide bulantısı olanlar hangi haftada başladı bulantılarınız :)
Meyve çok iyi geliyor bulantıya bn öyle hafifletıyorumKizlar bu sabah bende mide bulantisiyla uyandim ekmekle bastirdim birinci hamileligimde daha geç başlamıştı bulantılar bunda daha erken başlad,siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Bnmde kasık agrm var. Tüm tahliller temiz çıktı enf.yokmuş bebek büyüme agrsı olablrArkadaslarr nasilsinizz? Benim kasiklarimda o taraflarda bir hareketlilik var hala bir iki haftadir devam ediyor. Bugun biraz hareketli gecti belim su an mahvolmus durumda cokk agriyor. Bunun yaninda asiri bir akinti var hayatimda ilk defa bu kadar cok yasadim. Bu dediklerimin hepsi bir iki haftadir var. Normal mi acaba? Bugun 10.haftaya girdik cok sukurr
Geçmiş olsun bol bol dinlenin insallah hayirla yavrumuza kavusalimBnm 7+4 te kanamam oldu doktora gittim keseden gelmedgni syledi. Bebek iyimiş ama yinede düşük riski vrmıs. Hayırlısı ama için rahat keseden değilmiş ya şükür. Hepimiz kucagmza alalim hayırlısıyla
Benim de 7 haftalik kanamam oldu 2 gün üst üste aynı şeyleri söyledi doktor yorgunluktan dedi 2 hafta yatcaksin dedi ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor inşallah saglikla gecer bu süreçte ama insanin morali çok bozuluyorBnm 7+4 te kanamam oldu doktora gittim keseden gelmedgni syledi. Bebek iyimiş ama yinede düşük riski vrmıs. Hayırlısı ama için rahat keseden değilmiş ya şükür. Hepimiz kucagmza alalim hayırlısıyla
Evet canim heralde ondan. Git gide daha cok hissediyorum baskiyi agriyi. Dun resmen adet olacakmis gibi bir agri vardi. Bugun de rahim ve vajina civarinda gaz sikismasi sancisi hissediyorum, heralde rahimin buyumesinden kaynakli bunlarBnmde kasık agrm var. Tüm tahliller temiz çıktı enf.yokmuş bebek büyüme agrsı olablr
Bugun peceteye silerken hafif kanamam oldu doktora gittim sukur ultrasonda bebegin kalbi atiyordu 6+4 olarak cikti ultrasonda.. Rabbim sagsaglim kavusmamizi nasip etsin
Bende 6+1 in dün kahverengi lekelenme başladı evde Progestanım vardı onu kullanmaya başladım yarın doktora gideceğim geçmezseBnm 7+4 te kanamam oldu doktora gittim keseden gelmedgni syledi. Bebek iyimiş ama yinede düşük riski vrmıs. Hayırlısı ama için rahat keseden değilmiş ya şükür. Hepimiz kucagmza alalim hayırlısıyla
Peki yorgunluktan sonra mi agriniz cok oldu bende yoruldugum zaman agri fazlalaşıyorBnmde kasık agrm var. Tüm tahliller temiz çıktı enf.yokmuş bebek büyüme agrsı olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?