2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ayni ben ben hamileligimi.asiri migde bulantisiyla ogrendim 5+1di suanda6+5teyim neyesem migdem bulaniyo
Açlıktan midem gurulduyor ama yediğimde de hemen çıkarasım geliyor. Zaten yemek yapmak falan kalmadı 1 haftadır mutfağa giremiyorum

Midesi bulananlara Allah kolaylik versin. Benim ilk hamileligimde 6-7 hafta gibi baslayip 17 haftaya kadar sürmüstü. Kah kusuyodum kah bos ögürüyodum. Buzdolabinin kapisini acarken midem kalkiyodu. Esim yemek yaparken ben balkonda dururdum yine de kokardi hersey. Ama gecti. Simdi midem ara ara bulaniyor ödüm kopuyor aynisi olcak diye ama bakalim. En azindan bunlar hersey yolunda olduguna isaret diye kendimi avutuyorum

Kizlar bu sabah bende mide bulantisiyla uyandim ekmekle bastirdim birinci hamileligimde daha geç başlamıştı bulantılar bunda daha erken başlad,siz neler yapıyorsunuz bulantı için?
Benim o kadar şiddetliydi ki artık dayanamayıp serum aldım acilde. Dünya varmış dedim. Serum o kadar iyi geldi ki bugün hem yemek yedim hem evimin işlerini yaptım. Kızlar çok zorda kalırsanız hiç düşünmeden bir serum alın, gerçekten işe yarıyor.

Valla bende kusma yok ama yedigim herseyin tadi kotu geliyor nerdeyse 2bucuk 3 kilo verdim bu kadar kisa surede;( ve bugun aynaya baktim goz altlarim çökmüş neyse bebek saglikla gelsinde sikayetim yok

Bu sabah benimde çık fenaydı bebeklerimiz saglıkla gelsinde dayanıcaz

Merhabalar tabiki oncelikle saglikli olmasi tek dilegim fakat merak ediyorum bir cok teori var kese seklinden vs.anlayanlar var aranizdan, banada yorum yapar misiniz 6+6 karından ultrason

Serumu bende düşündüm ama serum etkisi geçince hemen tekrar başlamıyor mu bulanmaya

Bnm 7+4 te kanamam oldu doktora gittim keseden gelmedgni syledi. Bebek iyimiş ama yinede düşük riski vrmıs. Hayırlısı ama için rahat keseden değilmiş ya şükür. Hepimiz kucagmza alalim hayırlısıyla

Bnmde kasık agrm var. Tüm tahliller temiz çıktı enf.yokmuş bebek büyüme agrsı olablr

Bnm 7+4 te kanamam oldu doktora gittim keseden gelmedgni syledi. Bebek iyimiş ama yinede düşük riski vrmıs. Hayırlısı ama için rahat keseden değilmiş ya şükür. Hepimiz kucagmza alalim hayırlısıyla
Benim de 7 haftalik kanamam oldu 2 gün üst üste aynı şeyleri söyledi doktor yorgunluktan dedi 2 hafta yatcaksin dedi ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor inşallah saglikla gecer bu süreçte ama insanin morali çok bozuluyor

Bnmde kasık agrm var. Tüm tahliller temiz çıktı enf.yokmuş bebek büyüme agrsı olablr
Evet canim heralde ondan. Git gide daha cok hissediyorum baskiyi agriyi. Dun resmen adet olacakmis gibi bir agri vardi. Bugun de rahim ve vajina civarinda gaz sikismasi sancisi hissediyorum, heralde rahimin buyumesinden kaynakli bunlar

Bugun peceteye silerken hafif kanamam oldu doktora gittim sukur ultrasonda bebegin kalbi atiyordu 6+4 olarak cikti ultrasonda.. Rabbim sagsaglim kavusmamizi nasip etsin

Bende 6+1 in dün kahverengi lekelenme başladı evde Progestanım vardı onu kullanmaya başladım yarın doktora gideceğim geçmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…