- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.381
Yaşım 32@matmazelce33Nazli gelin kızlar bilgilernizi buraya yazarsanız ekleyebilrim
-kaçıncı çocuk
Ekliyorum canımYaşım 32
Son adet tarihim 15 Ağustos
Yaşadığım şehir yurtdışı
Kilo 65
Nasipse ikinci çocuğum olucak
Ülke ya da şehir adı söyleyebilirsin canım eğer özel diilseYaşım 32
Yaşadığım şehir yurtdışı
Kilo 65
Valla bende dedim az cok biliyorum ne zaman hamile kaldigimi cunku benimde takvimim var herseyi not ediyorum ama doktor ısrarla gec dollenme dedi.ki adet olmam gereken gunde aslinda testim silikde olsa pozitif çıkmıştı oyle olsa negatif cikardi sonra kan verdim 47 mi ne cikti 2 gunde bir de hizlica artti.ama doktor israrla gec dollenme diyor saglikli olsunda hayirla gelsinde baska bisey istemiyirumİnsallah haftalarini yakalar. Ben ovulasyon testi ile hamile kaldim ne zaman yumurtaladigimi biliyorum. 10 gunluk fark mumkun degil. Sadece buyumemis pek benm bebeto
Bende aynı şekil not ediyordum ovulasyonumu takip ediyordum korunmasız ilişkileri not alıyordum ne olur ne olmaz diye zaten ovulasyonum geç kalıyodu adetimin 24. Günü hamile kalmışım ultrason ve kandaki haftayla tam uyuyo bu kadar emin olmamdaki sebeb sadece 2 ilişki olması yoksa 3 hafta geriden geldiği için panikler korkardım gerçekten zor bir süreç Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bugün normalde 8+5 olması gerekiyodu ultrasonda 8+4 çıktı hemen panikledim ama sonradan karından ultrasonda 3 gün eksik yada fazla yanılma payı olduğunu hatırladım sakinleştirdim kendimiValla bende dedim az cok biliyorum ne zaman hamile kaldigimi cunku benimde takvimim var herseyi not ediyorum ama doktor ısrarla gec dollenme dedi.ki adet olmam gereken gunde aslinda testim silikde olsa pozitif çıkmıştı oyle olsa negatif cikardi sonra kan verdim 47 mi ne cikti 2 gunde bir de hizlica artti.ama doktor israrla gec dollenme diyor saglikli olsunda hayirla gelsinde baska bisey istemiyirum
benim de pazartesi 5+4 de kese göründü kalp atışı için bir hafta sonraya randevu verdi normal dedi içimizi rahat tutalım ne kadar zor olsa daBende bugün 5+5 im keseyi gördük kalp atışı vs yok daha. Şuan normal değil mi
Aynen oyle gec dollenme olsaydi bende adetten 3 gun once ogrenmezdim hamile oldugumu. İdrarda cikti. Sadece bebisler olmasi gerekenden daha kucuk bence.Valla bende dedim az cok biliyorum ne zaman hamile kaldigimi cunku benimde takvimim var herseyi not ediyorum ama doktor ısrarla gec dollenme dedi.ki adet olmam gereken gunde aslinda testim silikde olsa pozitif çıkmıştı oyle olsa negatif cikardi sonra kan verdim 47 mi ne cikti 2 gunde bir de hizlica artti.ama doktor israrla gec dollenme diyor saglikli olsunda hayirla gelsinde baska bisey istemiyirum
EkliyorumNurseCelline beni de ekler misiniz
Yaşım 30
Son adet tarihim 25 Ağustos
İstanbul
Kilo 68
ilk çocuğum olacak
6.haftadayım
2 3 gun bu surecteki yanilma payi normalmis onu bende duydum ama işte 10 gun olunca bir de cevremde bunu yasayan hic bir insan olmamis biraz tedirgin oldum ama sanirim 2 haftaya kadar erken gec dollenme durumlari olabiliyor .1 ay dolmadanda doktora gitmek istemiyorum 3 hafta kaldı gitmeme bakalim onceki ultrasona gore uyumlu cikicakmi .bir de ayni ultrason cihazida olmasi onemli ben artik doguma kadar devam edecegim hocaya geçicem zaten onun gelmesini bekliyordum bakalim nasil olcak gerci bunu dusunmeninde hic bir faydasi olmuyor herkesin o kadar farkli ilerlemis ki birine haftasina gore önde demiş erken dogumdan korkmus kadin tam zamaninda dogurmus.birine hersey iyi gidiyor derken bi bakmislar kordon dolanma riskine karsi hizlica doguma almislar kader kismet Alllah emanet umarim saglikla ve hayirla olur herşey. Sadece bir yerde okudum balik ceviz gibi omega turevleri bebegin gelisimine fayda sagliyormus baya haftada bir balik hergun 3 tane ceviz yemegi dusunuyorumBende aynı şekil not ediyordum ovulasyonumu takip ediyordum korunmasız ilişkileri not alıyordum ne olur ne olmaz diye zaten ovulasyonum geç kalıyodu adetimin 24. Günü hamile kalmışım ultrason ve kandaki haftayla tam uyuyo bu kadar emin olmamdaki sebeb sadece 2 ilişki olması yoksa 3 hafta geriden geldiği için panikler korkardım gerçekten zor bir süreç Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bugün normalde 8+5 olması gerekiyodu ultrasonda 8+4 çıktı hemen panikledim ama sonradan karından ultrasonda 3 gün eksik yada fazla yanılma payı olduğunu hatırladım sakinleştirdim kendimi
bende de var öyle bir ağrı geçen ayda taş düşürdüm çok benziyor onun daha hafifi gibiBende yok böbrek ağrısı gibi bi ağrı canım kasıklarımla oluyoda bide bel ve kalça bölgemde oluyo
Bende ceviz alacağım evet çok faydalı her iki kızıma hamileykende tüketmiştim ama şuanki kullandığım folikasitin içinde balık yağı da dahil gerekli bi çok vitamin mineral mevcut aslında bi sonraki kontrolüm 20 ekimde 2haftada bir çağırıyo doktorum bende bu doktorla devam edeceğim ultrason cihazı yeni gelmiş bu cihaz yeni alınmış belki onunla alakalıdır diyede düşündüm kalp atışını bulamayınca adamda panik oldu ultrason kağıdındaki pozda hiçbişey göremiyorum o yüzden2 3 gun bu surecteki yanilma payi normalmis onu bende duydum ama işte 10 gun olunca bir de cevremde bunu yasayan hic bir insan olmamis biraz tedirgin oldum ama sanirim 2 haftaya kadar erken gec dollenme durumlari olabiliyor .1 ay dolmadanda doktora gitmek istemiyorum 3 hafta kaldı gitmeme bakalim onceki ultrasona gore uyumlu cikicakmi .bir de ayni ultrason cihazida olmasi onemli ben artik doguma kadar devam edecegim hocaya geçicem zaten onun gelmesini bekliyordum bakalim nasil olcak gerci bunu dusunmeninde hic bir faydasi olmuyor herkesin o kadar farkli ilerlemis ki birine haftasina gore önde demiş erken dogumdan korkmus kadin tam zamaninda dogurmus.birine hersey iyi gidiyor derken bi bakmislar kordon dolanma riskine karsi hizlica doguma almislar kader kismet Alllah emanet umarim saglikla ve hayirla olur herşey. Sadece bir yerde okudum balik ceviz gibi omega turevleri bebegin gelisimine fayda sagliyormus baya haftada bir balik hergun 3 tane ceviz yemegi dusunuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz ben doktoruma söyledim normal böyle hamilelikte ağrılar hisler kaşıntı kötü kokulu akıntı idrar yaparken yanma olursa muhakkak söyle ama dedibende de var öyle bir ağrı geçen ayda taş düşürdüm çok benziyor onun daha hafifi gibi
Yurtdisi diyince yazmak istedim. Neresi acaba? Ben de yurtdisindanYaşım 32
Yaşadığım şehir yurtdışı
Kilo 65
6. Haftada normalde kalp atışı çok duyulmaz daha çok ufak bence şanslısın duyduğun içinKızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
Bence gayet normal daha 6 haftalik rahat ol bende 6+0 da duydum internette 6 haftalik bebek videosuna baktim ben ayniydiKızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
Benim bebisimde bugun 6+3 aynı gidoyoruzKızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?