2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bazen kasiklara batmalar kramp gibi olan agtilar gazdan oluyk sanirsam arkadaslar bugun acayil gazlı hissediyorum kendimi gaz oldugu zaman karnimin alt kisminda hafif sizlama oluyo sanki sonra gaz cikinca yada lavobaya gidincr rahatliyorim bu sekilde olan varmi acaba

Merhaba acaba beni de ekleyebilir misin.
25 yasindayim, sat 5 agustos, istanbul, hamile kaldigim kilo 70 ve ilk cocuk

Evde eşimle kızlarımın alay konusu oldum gerçekten gülmekten bayılıyorlar bende ağrılarım geçiyo rahatlıyorum diye seviniyorum şişkinlik gaz olduğu zamanlarda çok zorlanıyorum çünkü ağrı şişkinlik nefes almada zorluk çekiyorum kasıklarımda şiş gibi oluyo hareket edince batma oluyo bide benim 2 sezeryanım var o yüzdende zor oluyo daha çok

Kızçelerim var mı cinsiyet tahmini olan :))

Eklentiler

• 20221005_165222.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 57
Ben de 9. Haftamdayim ama 2 gundur kasik agrim cok artti. Bir doktor kesen asagida demisti ilk kontrollerde acaba o yuzden mi yoksa rahim buyudugu icin mi tedirgin oluyorum siddeti arttigi icin. Sizler ne durumdasiniz?

Ben de 9. Haftamdayim ama 2 gundur kasik agrim cok artti. Bir doktor kesen asagida demisti ilk kontrollerde acaba o yuzden mi yoksa rahim buyudugu icin mi tedirgin oluyorum siddeti arttigi icin. Sizler ne durumdasiniz?
Ben kizima hamileyken kesem assagidaydi kasıklarıma ve rahim agzımdan cikacakmis gibi oluyordu birde tersti ayaklariyla tepince assagidan cikacak gibi oliyordu hele 6 aydan sonra resmen yururken karnimin alttaraflarini tutuyordum sanki dusecekmis gibi yinede bir sorun doktorunuza iciniz rahatlar

Progestarani fitil olarak kullanan arkadaslar daha sonra beyaz krem sekilde akinti geliyormu dün aka ben fitil olarak kullanfim ilk defa simdi biraz beyaz kremsi bir akinti gibi gelmis

Pazartesi kontrolum soracagim ins sıkıntı yoktur rahim buyudugundendir

Progestarani fitil olarak kullanan arkadaslar daha sonra beyaz krem sekilde akinti geliyormu dün aka ben fitil olarak kullanfim ilk defa simdi biraz beyaz kremsi bir akinti gibi gelmis
Merhaba ben onceki gebeligimde kullanmistim, ilacin kalani atildigi için beyaz akinti geliyor diye biliyorum

Hanımlar yemek yesem midem bulanıyor o yüzden çok yiyemiyorum yemek yemesem de bulanıyor ve bol mideyle istifra ederken karnım ve bebeğin olduğu yeri çok sıkıyorum bunun zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…