2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bana doktorum onu kontrol et dedi hapla kanaman başlarsa birak ilacı dedi. Bence bunu mutlaka bildirin doktorunuza.

İnşallah olmaz canım ben geçen ay adet olmadım hamile kaldıgımı ögrendim bir ay sonraki adet günümde kanamam oldu yani 5 gün önce bende oeçeteye silşnce geliyor ama rengi kırmızılaştı kasık agrılarım da çok oluyor düşük yapacam galiba

Benim kanamam varken aspirini kesinlikle önermedi doktorum. Kanamayi arttirabilir diye. Ama hepsi ayri bisey söylüyor o da ayri bir konu

Mutlaka doktorunuza bildirin derim bazi kadinlar 9 ay adet görüyormuş hamileyken öyle olmasa bile tedbir amacıyla da gorunmenizde fayda var

Bana doktorum onu kontrol et dedi hapla kanaman başlarsa birak ilacı dedi. Bence bunu mutlaka bildirin doktorunuza.
Bugun baska bir yorumdada coraspirinin kanayi cogaltigin soylemis bayanin birine doktoru sadece igneyle devam et demis aslinda doktpeuma soylemek allimda ama ne soylesem senin durumunda
Benim kanamam varken aspirini kesinlikle önermedi doktorum. Kanamayi arttirabilir diye. Ama hepsi ayri bisey söylüyor o da ayri bir konu
Ben yarin aspirini icmeyecegim bakalım neolacak cunku onu icmeye baslayana kadar hicbirsey yoktu

Tavsiyem glutensiz beslenmeye çalışın.1-2 haftada farkını görürsünüz

Progestan kanamayı çogaltır mı
Aslında durdurması gerekiyor
Kızıma hamileyken kahverengi kanamamolmuştu
Kese yerinden ayrılmış demişti doktor
Fitil şeklinde kullandım 1 hafta progestanı ilk kullanmam da durmuştu kanama

Aslında durdurması gerekiyor
Kızıma hamileyken kahverengi kanamamolmuştu
Kese yerinden ayrılmış demişti doktor
Fitil şeklinde kullandım 1 hafta progestanı ilk kullanmam da durmuştu kanama
Lekem kahverengi isi gittim 4 gündür kullanıyoeum kanamam çagaldı ondan sordum kesmicek gibi yani

Benim de oyle oluyor canim hatta akintim artiyor ama riskli bi gebeligin yoksa hicbir sey olmaz korkma doktorum bana yuru dedi zaten ama yorma kendini yavas tempoda dinlene dinlene :)

Valla yuruyusden sonra soz verdigim bir kutlama vardi oraya katildim hem usudum hemde 1 saat araba kullandim eve geldigimden beri kucuk kucuk kasılmalarım var;( yatiyorum ayaklarimin altina sicak su torbasi yapsam sorun olurmu acaba
Benim de oyle oluyor canim hatta akintim artiyor ama riskli bi gebeligin yoksa hicbir sey olmaz korkma doktorum bana yuru dedi zaten ama yorma kendini yavas tempoda dinlene dinlene :)

Canım bence daha fazla beklemeden doktora gitmelisin. Belki yatırıp tedavi edecek, belki başka şey önerecek. İlaca rağmen kanaman arttıysa aksi bir şey olabilir.

Bu aylarda çok fazla yürüyüş tavsiye edilmiyor 15 dk civarı Dalan sanırım bol bol dinlen sonra çok yorulacağız zaten

Bu aylarda çok fazla yürüyüş tavsiye edilmiyor 15 dk civarı Dalan sanırım bol bol dinlen sonra çok yorulacağız zaten
Haklısnız bir daha asla dedim zaten kasik agrim gecti ama arkasindan 1saate yakin arac kullandim bide üşüdüm bugun kendimi resmen cok yordum insallah bebek saglikla hayirla tutunmaya devam eder de bende 12nci haftaya kadar yuruyusu falan ertelerim

Rabbim hayırlısı ne ise onu göstersin canım sağlıksız bir gebelikse bi an önce düşmesi iyi olur birdahaki ay hemen hamile kalanları çok duydum dr gidersen bizi habersiz bırakma burdan hislerini anlayabiliyorum Allahım hangisi hayırlıysa sana onu göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…