- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.241
Bana doktorum onu kontrol et dedi hapla kanaman başlarsa birak ilacı dedi. Bence bunu mutlaka bildirin doktorunuza.Vallahergun oscapar diye bir igne vuruluyoeumcoraspirin vuruluyorum birde progesteran kullaniyorum folik asitlerimde var tabi aklimi karistiran igneyle birlikte corasirini kullanmaya basladiktan 2 gn sonra lekelenmelerim basladi acaba bir ilgisi varmi cozemedim
İnşallah olmaz canım ben geçen ay adet olmadım hamile kaldıgımı ögrendim bir ay sonraki adet günümde kanamam oldu yani 5 gün önce bende oeçeteye silşnce geliyor ama rengi kırmızılaştı kasık agrılarım da çok oluyor düşük yapacam galibaBenim normal adet günümde pembe renkli bir kanamam oldu tamam dedim söker yarina sonra öyle devam etti. Ama peçeteye geliyordu sadece. Hamile olduğumu anladiktan sonra da bu şekilde devam etti sadece peceteye akıntıyla karışık pembe bazen kahverengi lekeler. Doktorum bir risk görmedi sadece ilişki yasak yorulmak yasak dedi. Öğretmenim çok da uyamadim açıkçası sadece beklentimi çok düşük tuttum düşer belki die. Şimdi hem oksapar kan sulandırıcı iğne hem de corasrprn iciyorum bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar inşallah da olmaz
Benim kanamam varken aspirini kesinlikle önermedi doktorum. Kanamayi arttirabilir diye. Ama hepsi ayri bisey söylüyor o da ayri bir konuVallahergun oscapar diye bir igne vuruluyoeumcoraspirin vuruluyorum birde progesteran kullaniyorum folik asitlerimde var tabi aklimi karistiran igneyle birlikte corasirini kullanmaya basladiktan 2 gn sonra lekelenmelerim basladi acaba bir ilgisi varmi cozemedim
Mutlaka doktorunuza bildirin derim bazi kadinlar 9 ay adet görüyormuş hamileyken öyle olmasa bile tedbir amacıyla da gorunmenizde fayda varİnşallah olmaz canım ben geçen ay adet olmadım hamile kaldıgımı ögrendim bir ay sonraki adet günümde kanamam oldu yani 5 gün önce bende oeçeteye silşnce geliyor ama rengi kırmızılaştı kasık agrılarım da çok oluyor düşük yapacam galiba
Bugun baska bir yorumdada coraspirinin kanayi cogaltigin soylemis bayanin birine doktoru sadece igneyle devam et demis aslinda doktpeuma soylemek allimda ama ne soylesem senin durumundaBana doktorum onu kontrol et dedi hapla kanaman başlarsa birak ilacı dedi. Bence bunu mutlaka bildirin doktorunuza.
Ben yarin aspirini icmeyecegim bakalım neolacak cunku onu icmeye baslayana kadar hicbirsey yoktuBenim kanamam varken aspirini kesinlikle önermedi doktorum. Kanamayi arttirabilir diye. Ama hepsi ayri bisey söylüyor o da ayri bir konu
Tavsiyem glutensiz beslenmeye çalışın.1-2 haftada farkını görürsünüzTsk ederim evet market te calisanlar vardir mutlaka diyorum içimden yurumek zorunda olanlar vardir haklisiniz. Tartida 56 kiloyum gorunuste 80 gobek 5 aylik hamile hayatimda boyle siskinlik gormedim artik nefes alamiyorum ve gaz yapan seyler yememe ragmen sanki tum sindirim sistemi durdu
Cuma günü gittim progestan verdi ama işe yaramadı galiba kanamam çogalıyor çünküMutlaka doktorunuza bildirin derim bazi kadinlar 9 ay adet görüyormuş hamileyken öyle olmasa bile tedbir amacıyla da gorunmenizde fayda var
Keseyi ve bebeği oluşturan keseyi gördükGittin mi doktara gördünüz mü bebegi
Aslında durdurması gerekiyorProgestan kanamayı çogaltır mı
Lekem kahverengi isi gittim 4 gündür kullanıyoeum kanamam çagaldı ondan sordum kesmicek gibi yaniAslında durdurması gerekiyor
Kızıma hamileyken kahverengi kanamamolmuştu
Kese yerinden ayrılmış demişti doktor
Fitil şeklinde kullandım 1 hafta progestanı ilk kullanmam da durmuştu kanama
Benim de oyle oluyor canim hatta akintim artiyor ama riskli bi gebeligin yoksa hicbir sey olmaz korkma doktorum bana yuru dedi zaten ama yorma kendini yavas tempoda dinlene dinlene :)Kizlar bugun aksam uzeri biraz yuruyus yapayim dedim cunku su içsem şişkinlik yapiyor belkiiyi gelir dedim sanirim kaptirmisim biraz sa hizli yürümüşüm yoruldum oturdum 20 25 dk falan yurudum anca ama kasiklarim bir agridi belime kadar vurdu cok korktum. Simdi bol bol dinleniyorum .ilk 3 ay dinlenen bol bol diyorlar biliyorum ama yuruyusun ne zarari olur dedim ama heralde 12nci haftaya kadar yuruyuse cikmam bi dahayürüyüş yapip ayni durumu yasayan varmj
Evet oluyor;(Gaz olunca karninizda gerilme gibi bir his oluyormu acaba
Benim de oyle oluyor canim hatta akintim artiyor ama riskli bi gebeligin yoksa hicbir sey olmaz korkma doktorum bana yuru dedi zaten ama yorma kendini yavas tempoda dinlene dinlene :)
Evet ya ondan kaynakli olabilir cunku ben aylardir glutensiz besleniyordum hamile olunca canim ne cekerse yiyim zararli olmadigi surece dedimTavsiyem glutensiz beslenmeye çalışın.1-2 haftada farkını görürsünüz
Canım bence daha fazla beklemeden doktora gitmelisin. Belki yatırıp tedavi edecek, belki başka şey önerecek. İlaca rağmen kanaman arttıysa aksi bir şey olabilir.İnşallah olmaz canım ben geçen ay adet olmadım hamile kaldıgımı ögrendim bir ay sonraki adet günümde kanamam oldu yani 5 gün önce bende oeçeteye silşnce geliyor ama rengi kırmızılaştı kasık agrılarım da çok oluyor düşük yapacam galiba
Bu aylarda çok fazla yürüyüş tavsiye edilmiyor 15 dk civarı Dalan sanırım bol bol dinlen sonra çok yorulacağız zatenKizlar bugun aksam uzeri biraz yuruyus yapayim dedim cunku su içsem şişkinlik yapiyor belkiiyi gelir dedim sanirim kaptirmisim biraz sa hizli yürümüşüm yoruldum oturdum 20 25 dk falan yurudum anca ama kasiklarim bir agridi belime kadar vurdu cok korktum. Simdi bol bol dinleniyorum .ilk 3 ay dinlenen bol bol diyorlar biliyorum ama yuruyusun ne zarari olur dedim ama heralde 12nci haftaya kadar yuruyuse cikmam bi dahayürüyüş yapip ayni durumu yasayan varmj
Haklısnız bir daha asla dedim zaten kasik agrim gecti ama arkasindan 1saate yakin arac kullandim bide üşüdüm bugun kendimi resmen cok yordum insallah bebek saglikla hayirla tutunmaya devam eder de bende 12nci haftaya kadar yuruyusu falan ertelerimBu aylarda çok fazla yürüyüş tavsiye edilmiyor 15 dk civarı Dalan sanırım bol bol dinlen sonra çok yorulacağız zaten
her hamilelik farklıdır canım normalde progestan kanamayı azaltır ama en iyisini doktorlarımız bilirProgestan kanamayı çogaltır mı
Rabbim hayırlısı ne ise onu göstersin canım sağlıksız bir gebelikse bi an önce düşmesi iyi olur birdahaki ay hemen hamile kalanları çok duydum dr gidersen bizi habersiz bırakma burdan hislerini anlayabiliyorum Allahım hangisi hayırlıysa sana onu göstersinİnşallah olmaz canım ben geçen ay adet olmadım hamile kaldıgımı ögrendim bir ay sonraki adet günümde kanamam oldu yani 5 gün önce bende oeçeteye silşnce geliyor ama rengi kırmızılaştı kasık agrılarım da çok oluyor düşük yapacam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?