- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.401
Tabiki saglık canım benim sen iyi olcaksın ki güzel bi hamilelik geçiresin ilk önemli olan sensinÖnce sağlık tabi de ne bileyim insan bi garip oluyor işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki saglık canım benim sen iyi olcaksın ki güzel bi hamilelik geçiresin ilk önemli olan sensinÖnce sağlık tabi de ne bileyim insan bi garip oluyor işte.
Cnm gecen kımyasalımda da bu sekıldeydı bat 1 hafta gectı kanama geldiO zaman bu kimyasal denen şey Bat'tan sonra da ortaya çıkabiliyor ben bunu anlıyorum. Sıkma canını, biraz sevdiğin şeylerle meşgul ol. Vardır her şerde bir hayır.
Depresyon bebeğim
Merhaba. Temmuz ayında gebelik planladığım için bu başlığı düzensiz olarak takip ediyorum . Klinik Psikoloğum. Yazmadan geçmek istemedim. Majör depresyon varsa mutlaka ilaç kullanmanızı fakat bir ihtimal olarak terapiyi de seçenek olarak değerlendirmenizi öneririm. Depresyon yaşıyor olmanızın sebeplerinin yanında gebe kalma sürecindeki yıpranmaların yükünü de hafifletebilir. İlaç tedavisiyle birlikte iyileşme sürecini de kısaltabilir. Umarım haddini aşan bir tavsiye olmamıştır. Sevgiler.
Ya akıntın var mı bende tahmini o tarihlerde yumurtlama zamanıydı ama bitip tükenmeyen akıntım varNezaman yumurtladıgımı bılmıyom ama akıntı 15i 16 sı vardı.sonra azaldı.muhtemelen cuma yada pazar yumurtladıgımı dusunuyorum.sol tarafa arada sancı gırıyor o gunden berı enteresan yanı,soldaydı yumurta onu dr soylemıstı zaten.hayırlarla gelecek o bebeler bu makus tarıhı yenecez bılıyorum ben :) sana bısey soracam bebısm ya adetın 12. gunu ayın 17 sınde dr 15 mm solda domınant yumurta dedı bende dedımkı arkadan gelen yumurtamı bu cunku ben yumurtladım buyuk ıhtımalle dun dedım(agrı ve akıntı olmustu) oda dedıkı yok bu yırtılmıs folıkul dedı,yırtılmıs folıkul olunca gorememesı gerekmıyormu yumurtayı anlamadım ben bu ısten bısey.ben sımdı 17sınde yumurtladımmı yumurtlamadımmı sen ne dusunuyorsun bu konuda
Senin testin de ben çizgiyi gördüm ama emin misin sen birşey olmadığınaCnm Bn bişey göremedim
Biraz bekle bakalım
10 martta ilişkiye girdim 13.gun kan testi verdim. Yarın enfeksiyon tedavisini görmeye başlıcam.yatarak tedavi ve damardan antibiyotik çok korkuyorum o yüzdenGeç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor. Sen bence bekle bir kaç gün daha ve hamile testi yap hala reglin gelmediyse. Hamile olma ihtimalin olabilir belki
Kızlar mide bulantısı başladı kustum ama ishalde oldu gebelik için sevinsem mi var diye yoksa üşüttüm mü ishalde olunca?? Kafamda deli sorularrrHic bir belirtimde yok ne regl nede gebelik
Ama ben daha progesteron kullanmadan lekelenme yasadım olacaktım sanırım şimdi progesteron kanamayı kesti bende ilaçlar adeti keser de doktorumu da arayıp durumu söyledim lekenme yaşıyorum sanırım adet olacam diye yine de kullan adet olursan bırakırsın dedi . Bu şekilde de Sürünüyorum resmen kan akmıyor doğru düzgün düşük riskim olduğundaki gibi sanki tekrar o dönemi yaşıyorum kan değil ara ara sarımsı kahverengimsi ara ara pempe yumurta akı kıvamı gibi yoğun pembe de değil . Hiç birşey anlamadım . Normalde lekenme yaşarım ertesi gün direkt kan gelir bu gelmiyor da şuanBezgininsan canım doktorun progestan vermeisnin sebebi adetini söktürmek eğer gebe kalamayıp progrstan düşüp damla damla adet görülürse progestan ile söktürülür
Bi de benim adetime 5 gün varken başlattı . Normalde gebelik oluşursa adetine 3 gün kala bak ve başla demişti şimdi gebelik yok progesteron 6.5 yine de başlattıBezgininsan canım doktorun progestan vermeisnin sebebi adetini söktürmek eğer gebe kalamayıp progrstan düşüp damla damla adet görülürse progestan ile söktürülür
Aminn inşallah sizinde Allah kabul etsin hayırlı ramazanlar ben hepsinde çizgi görüyorumGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Hayırlı bereketli ramazanlar olsun canım, seni heveslendirmek istemem ama daha öncede yazdım. Komşum bat günü seninki gibi bir testle senden daha silik öğrendi. Kan verdiğinde 6 küsür çıkmıştı. İlk kaset test yapmış 1 saat sonra bir şey görür gibi olunca erken gebelik yapmıştı. Birde elindeki mavi freely ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor rengi o testin... Sağlıkla hayırla gelsin kuzunGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Valla bilemiyorum çelişkideyim çünkü ateşim 36.6 dan 36.2 ye düştü bugün.Hayırlı bereketli ramazanlar olsun canım, seni heveslendirmek istemem ama daha öncede yazdım. Komşum bat günü seninki gibi bir testle senden daha silik öğrendi. Kan verdiğinde 6 küsür çıkmıştı. İlk kaset test yapmış 1 saat sonra bir şey görür gibi olunca erken gebelik yapmıştı. Birde elindeki mavi freely ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor rengi o testin... Sağlıkla hayırla gelsin kuzun
Günaydın hayırlı ramazanlar Canım sen gününü tam biliyor musun? Kaymış olabilir demiştinGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.