💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet sanırım öyle canısı gidim yine de kan vermye yakın zaten bebe marka test almayın kesnlkle önermiyorm
Ben hep laboquick Dr prüfer bu ikisi tek kullanıyorum kuruma çizgisi falan çıkmıyor varsa var yoksa yoktur.

Eklentiler

• IMG_20230417_122134.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 91
Kaçıncı gün yapmıştın birde sabah ilk idrara mı yaptın
asya777 kusura bakma canım gec gördüm . son adet tarihim 11 mart
28 günde adet görürüm 8 nisan da olmam lazımdı olmadı. 10 nisan sabahına kadar bekledim sabah ilk idrar ile testimi yaptım . aksamına da kan tahlili yaptırdım .

Bende dünden veri az miktarda sarımtırak uzayan akınto geliyor adetime bi kaç gün var bugün test yaptım negatif bu akıntı ne anlama geliyor kokusuz

Kesesi büyümemiş tatlım arkadaşın doktor kontrolü olmamış sabah kanama gelince şüphelendi doktora gitti.
Kalp atışı olmamış bebeğin
Çok üzüldüm ya insan kahroluyor tam seviniyorsun hamileyim diye bu kez yıkılıyorsun öyle olunca Allah sabır versin zor

Gecikmenin kaçıncı günü tatlım senin?
Ben gecikmenin beşinci günü aç karınla test yaptım iki çizgi de kıpkırmızı çıktı. İnanmadım iki tane daha yaptım onlar da aynı şekilde çıktı kan testi yaptım 5 veya 6 haftalık hamilesin dedi sağlık ocağı doktoru. Ayın 24 ünde kadın doğuma gittim kalp atışını da duydum sağlıklı dedi doktorum. Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah

Hamile misiniz acaba ? Benimde 20.gün iki çizgi eşit gibi oldu ama asla kopkoyu bordo değildi sonra ertesi gün silindi

Selam kızlar ben adet oldum 60 günün sonunda aşılama sürecin deyim en son hsg çekildi ben şimdi ne yapıcam tekrar doktora gidecek miyim yada gitsem bana ne yapacak bilgi verir misiniz

Canım matofin daha etkili diyorlar pkosta.ama.gebelik oldu mu sende

Buraya yazdığımda aslında hamileymişim fakat bebeğimi kaybettim şuan bunlara bakınca bi tuhaf oldum rabbim tekrar nasip edecek inşallah dualarınızı bekliyorum

Peki çatlatma iğnesi buna etki eder mi ? 11 Mayıs iğne 12 mayısta aşılamam oldu bugün 21 Mayıs ta doktorum Progesteron tahlili yaptırmamı istedi düşük ise ilaçla takviye edelim dedi ve oran 20,87 çıktı ne anlama gelir sizce ? Bugün pazar doktorumu arayamıyorum Ama meraktan da öleceğim

Aynen bendeki de aynısı A Afratafrac ..
zaten bi inanasım olmadı kaset yaptım aynı anda onda bir şey yok..

benımde 10-11 gun.ben bunu kesfedınce dr a soyledım bısey olmaz dedı bebegım ama.yoksa bende o yuzden mı hamiş kalamıyorum.olmadı mayıstan sonra baska bı dra gorunurum bende
Kızlar merhaba.
Durumla ilgili bir sonuç var mı. Bende aynı durumdayım 10.gun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…