💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ağrılarım çok fazla göğüs ucum benek benek kabarmış. Beyaz akıntım geliyordu sabah süt kesiği gibi şimdi sarıya dönmüş belim yarilacak gibi ağrıyor . Bu durumları yaşayıp hamile olduğunu ogrernen var mı sabah test yapmayı planlıyorum korkuyorum negetif görmekten

Merhaba kızlar. Catlatma ignesinden 2-3gun sonra ilk kez göğüs ucu hassasiyeti basladi hala da devam ediyor. Normalde adete en fazla 1 hafta kala başlardı adet olunca geçerdi.Bugün ignenin 11. günü. Bu sekilde gebelik öğreneniz oldumu. Yada normal bir durum mu. Gecen ayda catlatma ignesi oldum böyle bir şey olmadı

Merhaba kızlar. Catlatma ignesinden 2-3gun sonra ilk kez göğüs ucu hassasiyeti basladi hala da devam ediyor. Normalde adete en fazla 1 hafta kala başlardı adet olunca geçerdi.Bugün ignenin 11. günü. Bu sekilde gebelik öğreneniz oldumu. Yada normal bir durum mu. Gecen ayda catlatma ignesi oldum böyle bir şey olmadı
2023 Nisan ayı gebelik planlayanlar grubuna gelin cnm.

2023 Nisan ayı gebelik planlayanlar grubuna gelin cnm.
Merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ağrılarım çok fazla göğüs ucum benek benek kabarmış. Beyaz akıntım geliyordu sabah süt kesiği gibi şimdi sarıya dönmüş belim yarilacak gibi ağrıyor . Bu durumları yaşayıp hamile olduğunu ogrernen var mı sabah test yapmayı planlıyorum korkuyorum negetif görmekten
2023 Nisan ayı gebelik planlayanlar grubuna gelin cnm.. Sabah bence bir test yapmalısın sen...

Konuyu bilemediğim için yardımcı olamıyorum ama mecbur bekleyip kaset test yapacaksın tatlım ❤️

Evet canım öyle öğrenmiştim . Göğüs hassasiyeti ve akıntı iğneden beri hiç kesilmemişti sonra kasığımda ağrı oldu test yaptım 11. Gün silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kanda gebelik çıkmıştı . Test yapabilirsin

Kızlar geçen hafta,
bu ay hamiş kalırsam gördüğüm rüyamı anlatacaktım hatırlarsanız..
2 gece önce yine Bi rüya görüp sarıldım rüya tabirlerine ve dün gece hayrolsun yine bir rüya..
Hemen baktım tabii
3 rüyanında tabiri hamilelik çıktı 🙄🙏
Allahım nasip eyle yarabbim 🙏🙏
Ay kuzum bakinirken senin bu postu gördüm bende bunun la ilgili Nisan grubuna yazı yazmıştım çok etkiledi rüya beni

Evet ama çok kanamam olduğu için ilişki çok yaşayamadık o yüzden önümüzdeki ay değerlendiririz daha çok öyle görünüyor. Tabi hayırlsıı Rabbim ne zaman nasip eder onu bilmiyorum 🤲🏻
Bende önmzdeki ay değerlendireceğim canım yani pazar gnü regl olmam lazm sonra başlicam çalişmalara bnde bu ay çekilmiştm hagyi ıspartada bi özel hastanede çok canım acidi anlatamam anestesisiz idi allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim. Hiçbir adet düzensizliğim vs hiçbir şeyim yok bana polikistik over görünümlü yumurtaların dedi. Polikistik oversın dese anlarım da bu ne demek oluyor bilen var mı ? Zayıfım, kıllanma sivilcelenme gibi bir durumum yok. Adet düzensizliğim hiç yok günü gününe asla şaşmaz. Kanamalarım normal doktorun demek istediğini anlamadım

Bende önmzdeki ay değerlendireceğim canım yani pazar gnü regl olmam lazm sonra başlicam çalişmalara bnde bu ay çekilmiştm hagyi ıspartada bi özel hastanede çok canım acidi anlatamam anestesisiz idi allah yardımcımız olsun
Allah yardımcımız olsun kuzum inşallah çektiğimiz acıların sonu güzel olur🤲🏻🤲🏻

X