- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Nasıl bir çalışma izlemeli sizce hocam?Ben de Türkçe Öğretmeniyim.Her sene sınava öğrencilerimi hazırlıyorum.Benim dersimle ilgili bilgi verebilirim sorunuz oldukça.
Haklısınız çocuğum derslerinde başarılı belli bir puan alıyor zaten geçen senede dersahaneye gitti ama bu iş zor veli ve çocuk bakımından çok zorlu bir süreç kolay sıkılıp sürekli motive isteyen bir iş hayirlisi ile tamamlarız insallah bu yıli seneyede kızım girecek üst üste LGS kafayı yemesem iyidirVallahi kendinizide kesenizide zorlamayin derim cocukta kapasite varsa zaten calismayla guzel sonuclar elde ediyor.Benim cocukta kapasite olmamasina ragmen her dersten hoca tuttum almadigim ne test ne doping hafizasi kaldi hicbir basari elde edemedik merkezi sistemle ortalamasiyla yerlesti.Keza cok iyi dersanelere iyi paralar veren arkadaslarimda oldu ki cok buyuk paralar 25 30 binden basliyor bunlar onlarda ayni yakin sonuclari elde ettiler cocugun okul kapasitesi neyse otesine gecemiyor .Cok iyi derece yapip neredeyse tam puan alan cocuklarda var onlarda yine okulun en basarili ogrencileriydi.ne kendiniz ne evladinizi yipratmadan bir calisma donemi hazirlamanizi tavsiye ederim.Sayet cocuklarda stresden yarlar sivilceler altina kacirip bez baglayani bile biliyorum.cok dikkkat etmek gerek hersey sinav degil.
Emin olun kendinizi yiprattiginizla kalirsiniz elinizden gelen cocugun aldigi istedigi kadar destek verin gerisini ona birakinHaklısınız çocuğum derslerinde başarılı belli bir puan alıyor zaten geçen senede dersahaneye gitti ama bu iş zor veli ve çocuk bakımından çok zorlu bir süreç kolay sıkılıp sürekli motive isteyen bir iş hayirlisi ile tamamlarız insallah bu yıli seneyede kızım girecek üst üste LGS kafayı yemesem iyidir
Ayy harikasınız.Ben de Türkçe Öğretmeniyim.Her sene sınava öğrencilerimi hazırlıyorum.Benim dersimle ilgili bilgi verebilirim sorunuz oldukça.
Harıkasınız bunu hemen değerlendirmeye alalımBenim çocuğum yok ama bu süreçlerden geçmiş biri olarak önceliğiniz kesinlikle iyi bir lise olsun. Mümkünse fen lisesi olsun. Doping hafızayı önermiyorum. Tonguç Akademi izletin bence. Oynatma listeleri bölümünde olması lazım videolar. Şimdi baktım da Tonguç Plus diye site kurmuşlar. Online deneme falan da yapıyorlarmış. Bi araştırmakta fayda var
İnşallah hayırlısı ile inşallahBenim oğlumda bu sene 8 okuldaki kurslara gittiyor dersahaneyede yazıldı geçen senede gitti biz çalışmaya başladık yeni yeni hayırlısı başarılı bir çocuk inşallah emeğini alir
umarım çok başarılı olur bu sene ve istediği okulu kazanır.çocuklar için son derecede zor ve stresli bir yıl.benim oglumda sinif agore kotu olmasina ragmen yapilan genel sinavda ilk 25 e girip 8. sinifta lgs ye hazirlanilacak olan sinifa dahil oldu
bu sayede basarisinin daha iyi olacagini dusunuyorum umarim cocuklarimiz istedikleri puana ulasir
biz hep tonguçtan çalıştık sınavlara.memnun kaldı çocuk.5. sınıfı eğlenceli anlatıyordu biraz fazla şakacı.ama 8. sınıfta daha ciddi anlatıyor olabilirler konuları.üye olmak çok mantıklı .lg s ye hazırlayan öğretmenlere de sormalısın ama kaynak kitap online hangi uygulama falan diye.en iyi onlar bilir.Harıkasınız bunu hemen değerlendirmeye alalım
Buyukvoglan bu bahsettigim ceycey ...fen lisesi falan olmazda burdakicen iyi meslekclosesine yerlessin yeter bana okumsya niyeti yok cocugun enazindan meslek sahibi olsunumarım çok başarılı olur bu sene ve istediği okulu kazanır.çocuklar için son derecede zor ve stresli bir yıl.
herkes akademik başarılı olacak diye bir şart yok ki.belki başka meslekten üniversite okuyanlardan daha başarılı olacak.sevdiği iş neyse onu yapmalı.yazılım öğrenmeye hevesi var mı peki?evde kendi kendine netten öğrenen tanıdıklarım var.para da kazanıyorlar öğrenci halleriyle.Buyukvoglan bu bahsettigim ceycey ...fen lisesi falan olmazda burdakicen iyi meslekclosesine yerlessin yeter bana okumsya niyeti yok cocugun enazindan meslek sahibi olsun. Kucuk oglum cok basaeili ondan okulun beklemtiis cok
Hangi dersler için öneriyorsunuz bu kitaplarıZeka kupu, hız yayınları, mozaik, bilfen, Ankara yayıncılık, arı yayınları kullandiklarimiz
Ceyceyim çocuk beni yiyor resmen beni yiyorherkes akademik başarılı olacak diye bir şart yok ki.belki başka meslekten üniversite okuyanlardan daha başarılı olacak.sevdiği iş neyse onu yapmalı.yazılım öğrenmeye hevesi var mı peki?evde kendi kendine netten öğrenen tanıdıklarım var.para da kazanıyorlar öğrenci halleriyle.
Kucuk oglanin var coyle meraki ..yazilim kursuna gitmekcistiyor ... Hatta ing dersinde mesleklericogrenirlerken herkes ogretmen doktor olurken.. Bizimki byez bircyuz maskesi takip kapsoncgiyip ben beyaz hacker olacazgim diy gitti derseherkes akademik başarılı olacak diye bir şart yok ki.belki başka meslekten üniversite okuyanlardan daha başarılı olacak.sevdiği iş neyse onu yapmalı.yazılım öğrenmeye hevesi var mı peki?evde kendi kendine netten öğrenen tanıdıklarım var.para da kazanıyorlar öğrenci halleriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?