Ben keseyi gördüğümde kalbide duydum. Hepimiz şaşırdık çünkü daha 5.5 hafta falandı. İki hafta sonra gel dedi. Gittiğimde her şey yolundaydı. Sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Bebek de önden gittiği için 11 haftalık olmuş olcamKaç haftalık oluyor beni 9 haftada çağırdı bilmiyorum ama erken geldi niyeyse 7 haftalıkken gittim en son 11 12 gibi çağırır diye düşünmüştüm ondan sorayım dedim
Oyyy maşallah benimki geriden geliyor .. Yeter ki gelsinde geriden gelsinBen keseyi gördüğümde kalbide duydum. Hepimiz şaşırdık çünkü daha 5.5 hafta falandı. İki hafta sonra gel dedi. Gittiğimde her şey yolundaydı. Sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Bebek de önden gittiği için 11 haftalık olmuş olcam
Evet ya bende başka özele gidiyorumAraştırma hastanesındekı doktorlara nasıl randevu alıyorsunuz ? Ege ye giden arkadasım eğe üniversitesimi hangi doktor ?
Oyyy maşallah benimki geriden geliyor .. Yeter ki gelsinde geriden gelsin
Teşekkürlerr11-12 de belli oluyor ama doktorlar yanılma payı oldugu için söylemiyorlar 14-15 den sonra söylüyorlar ben 16. Haftamda öğrenmiştim
Yok yok benımkı sezeryan beklemez keser alırlarçok olsa ben 38 de doğururum sen 39-40 da bazı bebekler nazlı oluyor. Yeterki sağlıkla gelsinler
insalllahhhBen 6+3te duydum, siz de duyarsınız inşallah
Kişiden kişiye değişiyor bu. Dediğim gibi yormayın siz kendiniziDoktorda kese düzgün dedi inşallah dediğiniz gibi olur tahmini ne zamana geçer aceba
Bir ay sonra çağırdı beniKızlar kalp atışından sonra dr sizi tekrar ne zaman çağırdı
Benimde yarın ilk randevum çook heyecanlıyım inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarım
Ay ne güzelAy bnmde yarın ilk randevumama benım ıcın cok erken ya.. Daha 4+2 olcaz yarın buyuk ıhtımal kalp atısını duyamam
Eğer öyleyse kalbini duyabilirsin gibiAy ne güzelbende henüz ne kadar olduğunu bilmiyorum uygulama sata göre 6+6 diyor ama ilişkiye göre 6+2 yarın bakalım keseyi görünce netleşicek inşallah sağlıklı güzel haberler alırız
Evet ya zaten ilk hedefim keseyi görmek sağlıklı olduğunu duymakEğer öyleyse kalbini duyabilirsin gibiama duyamasan da sakın sakın stres olma. Bebekten bebeğe değişiyor. Doktorun kullandığı cihaza göre bile değişiyor.
Korkma kımyasal ılerlemıyor o kadar ve kendını cok belli ediyor. Eskiler yaşanılanlar mutlu anlatımıza gölge oluyor malesef ..Evet ya zaten ilk hedefim keseyi görmek sağlıklı olduğunu duymakbir kimsayal olmuştu çünkü
Evet kesinlikleKorkma kımyasal ılerlemıyor o kadar ve kendını cok belli ediyor. Eskiler yaşanılanlar mutlu anlatımıza gölge oluyor malesef ..
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallahSelam. Ben de arafta kalanlardanımsat bilmiyorum. Usg ye göre doktor 30 ocak diye belirledi. Dogumu da 26 Ekim dedi ama sata göre 6 Kasım. Kısmet bakalım. 3. Cocuk, 2 oğlum var 4 ve 8 yaşlarına yakın. 37 yaşındayım.
Bnmde sata göre.. Artık muayenede cıkar kac haftalık oldugu.. Insallah guzel haberler paylasrzAy ne güzelbende henüz ne kadar olduğunu bilmiyorum uygulama sata göre 6+6 diyor ama ilişkiye göre 6+2 yarın bakalım keseyi görünce netleşicek inşallah sağlıklı güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?