Ertesi güne çıkıyor genelde sağlık ocaklarında, 2 haftaya kadar çoktan çıkmış olurKızlar birşey sormak istiyorum. Az önce sağlık ocağından aradılar gebelik kaydı için, yarına çağırdılar. Doktorum testleri sağlık ocağında yaptirabileceğimi söylemişti. 2 hafta sonraya çağırdı beni kalp atışı için test sonuçlarını da istedi. O zamana kadar çıkar dimi sonuçlar, bilgisi olan var mi acaba?
Ben 6-7 den sonra bir şey yememeye çalışıyorum birde iştahım yok aslında sulu yemek vs canım istemiyorBir yerde durmamız gerekiyor ama farkında mısınız9 ayın sonunda küçük bir top gibi gezmek istemiyorum ortada.
Ertesi güne çıkıyor genelde sağlık ocaklarında, 2 haftaya kadar çoktan çıkmış olur
Ben özeldeyim canım ama devlettende randevu aldım iki yerde takip etmeyi düşünüyorumDoktor arayışına başladım. Kime gidiyorsunuz muayeneye özel mi devlet mi?
Evet canım darısı başına ama zaten ultrasona göre 6+3 dedi bana daAyy maşallah canım darısı bana inşallah
Kaç haftalıktı ki sizinkiMerhaba. Bende de öyle ya sadece göğüslerim hassas ve dolgunlar ve göğüs uçlarımin rengi değişti sanki birde uykuyu uykuyu başka bir belirti yok bende de çok şükürmide yanmasını kızımda yaşadığım için mideyle alakalı bir belirtim olmasın diye dua ediyorum
6+5’teyim sizin ne kadarlık oldu?Kaçıncı haftaydı sizin
Aynı sorunlar bnmde kafamı kurcalıyorBen bende çok kötüyüm iki çocukla naparim diye düşünüyorum markete gitsem ikisiyle gidemem doktora yine ikisiyle gidemem mutlaka biri gelmiycek onun haricinde ev işleri yemekler nasıl ikisiyle olacak. Gezmeye gitsem gezdigimden bişey anlamicam en iyisi hiç bir yere gitmemek
Hunimi hahah çok güldüm yaaaAynı sorunlar bnmde kafamı kurcalıyorıkı cocukla nasıl olcak bılemıorm.. Huniyle dolaşırız artık
Buradan anlaşılmıyor tek tek bilgileri yazabilir misiniz acaba ?
KASIM ANNELERİ
İSİM CİNSİYET TARİH
JuliJuli06 15.11.2023
Uygulama 6+1 diyor ama keseyi görmeden pek yüzde yüz doğru mu bilemiyorum yarın randevum var doktorum ne diyecek merakla bekliyorum6+5’teyim sizin ne kadarlık oldu?
Kızımda çok yemememe rağmen 16kg aldım canım bunda gözüm korkuyor benim çünkü bu iştah hiç de az kilo aldıracak gibi durmuyor bana9 ile 12 kg arasında alsam bana yeter diyordum hep fazlasına gerek yok falan ama Şuan iştahımla uykuma bakarak 15kilo gelir düye düşünüyorum
6+6suan canım benimKaç haftalıktı ki sizinki
Neyse boşver ya canboğazdan gelirKızımda çok yemememe rağmen 16kg aldım canım bunda gözüm korkuyor benim çünkü bu iştah hiç de az kilo aldıracak gibi durmuyor bana
Sorma yaaaNeyse boşver ya canboğazdan geliryapcak birşey yok çocuk 3 kg alacak diye biz 30kilo almasak bari
Kanama alanınız neredeydiİçerde yer açarken küçük damarlarda çatlama oluyor. Kanama alani o şekilde oluşuyor. Kese büyüdükçe de o kanama alanı küçülerek yok oluyor. Önemli olan kanama alanının konumu ve büyüklüğü. O da şöyle. Kanama alanininin konumu kötüyse kesenin beslenmesini engelliyor ve ölüme sebep oluyor. Benim de kanama vardı ama tehlikeli yerde değildi. Küçüldü ve yok oldu şükür. Doktorunuz tehlike görseydi söylerdi. Dinlenin bol bol. O kanama alanları sizin de yok olacaktır
Ay bunu bilmiyordum yeni öğrendimAhahha düzenle deyip üstünden cok zaman gecmeden msjı duzenleyebılıyorsun . Bazen hızlı yazıyorum sonra okuyunca aa ne yazmısım dıyorumDüdükleri yazma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?