- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
Kafam bedenimden ayrı hareket ediyor canım 2 haftadır baş dönmem varkızlar baş dönmesi yasıyor musunuz? başım felaket ya benim. 11/7 tansiyon iyi ama, başım sarhoşmuşum gibi dönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam bedenimden ayrı hareket ediyor canım 2 haftadır baş dönmem varkızlar baş dönmesi yasıyor musunuz? başım felaket ya benim. 11/7 tansiyon iyi ama, başım sarhoşmuşum gibi dönüyor
Ahahha düzenle deyip üstünden cok zaman gecmeden msjı duzenleyebılıyorsun . Bazen hızlı yazıyorum sonra okuyunca aa ne yazmısım dıyorum Düdükleri yazma zatenAy çok pardon klavye azizligine ugramisim düdük değil düşükleri olacaktı o
İnşallah 3 yıldır bekliyoruz bu haberi. Kalp atışını duymak icin sabırsızlanıyorumHayırlı olsun .. İnanmak zor oluyor Ama hamilesiniz İşte Anne Olacaksınız
Canım tablomuz yapıldı sağol . Birinci sayfada .Kizlar tablo yaptim isteyen beni etiketlesin tahmini dogum tarihi ve cinsiyeti yazsin tabloya ekleyim
Sagol canım geçecek inşallahAl_pi geçmiş olsun canım geç gördüm
İnşallah 3 yıldır bekliyoruz bu haberi. Kalp atışını duymak icin sabırsızlanıyorum
İnşallah hersey rast gitsin sağlıkla alın kucagınıza .. Ben özel hastaneye gıdıyorum bulundugum yerde tek özel hastane var malesef . Herşey bi yoluna girsin belki izmire giderim sonra aylık kontrollere .Doktor arayışına başladım. Kime gidiyorsunuz muayeneye özel mi devlet mi?
Özel tem hospital istanbulDoktor arayışına başladım. Kime gidiyorsunuz muayeneye özel mi devlet mi?
Hemen hemen İki ay diyende başlıyor zaten. Evet sen baya bir ara vermişsin ben yaş faktöründen dolayı arayı kısa tuttum hemde ikisi bir büyüsünler. Yaşım 25 felan olsaydı bende beklerdim bi 5 sene felanBenim kızım 6 yaşında aslında tam rahata ermiştim ama rahat battı herhalde kızımda 8. Haftadan sonra başlamıştı bunda daha 6 dayız bakalım inşallah dediğin gibi olur
Ben yaşıyorum arada, özellikle birden kalkarsam oluyorkızlar baş dönmesi yasıyor musunuz? başım felaket ya benim. 11/7 tansiyon iyi ama, başım sarhoşmuşum gibi dönüyor
Merhaba Meram tarafındayım ben de 7+6 yım bugün siz Konya'nın neresindesinizMerhaba hayırlı olsun bnde Konya'da yaşıyorum neresindesiniz Konya'nın bnde bugün 7+0 haftalık hamileyim
Merhaba. Bende de öyle ya sadece göğüslerim hassas ve dolgunlar ve göğüs uçlarımin rengi değişti sanki birde uykuyu uykuyu başka bir belirti yok bende de çok şükür mide yanmasını kızımda yaşadığım için mideyle alakalı bir belirtim olmasın diye dua ediyorumSanırım ben varım göğüs hassasiyeti de olmasa hamile olduğuma inanmam zor olacak.
Dilkenn beni de ekler misin?
Yaş 30
Konya
2. Gebelik (ilki düşük)
Tahminim kız
Doğum tarihi tahmini 24 Kasım
Maşallah sen daha şimdiden okadar yiyorsan 100ü geçersin. Ben ilk hamileliğimde hiç yemek yemememe rağmen 20 kilo almıştım ve o kilolar duruyor halen bunda 90 olurum diye düşünüyorum85le hamile kaldım herhalde 87 olmuşumdur. 174 boy :/ Çok yediriyor bebiş 100 olmam inşallah!
Yaaa bende çok yiyorm nolucak böyle bilmem aslında çok zayıfım 50 kg ama benim bile bir gözüm korkmuyor değil kendimdeneşim bile senin iştah tavan yaptı 9ay sonra kaç kg olursun acaba diye dalga geçiyor oysa kizmda çok kilo almadım 16 kg aldım ama bilmiyorum benim iştah tavan şu günlerdeBir yerde durmamız gerekiyor ama farkında mısınız 9 ayın sonunda küçük bir top gibi gezmek istemiyorum ortada.
9 ile 12 kg arasında alsam bana yeter diyordum hep fazlasına gerek yok falan ama Şuan iştahımla uykuma bakarak 15kilo gelir düye düşünüyorumYaaa bende çok yiyorm nolucak böyle bilmem aslında çok zayıfım 50 kg ama benim bile bir gözüm korkmuyor değil kendimdeneşim bile senin iştah tavan yaptı 9ay sonra kaç kg olursun acaba diye dalga geçiyor oysa kizmda çok kilo almadım 16 kg aldım ama bilmiyorum benim iştah tavan şu günlerde