- 2 Nisan 2023
- 68
- 136
- 13
- 34
Amin Allah yardımcımız olsun gerçektenKatılıyorum, ben de şantiye de çalışıyorum, mimarım, bazen çok yorulabiliyorum geçen hafta çok yorulduğum gün, akşam çok ağrım olmuştu, dikkat etmekte fayda var tabi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
5+4 çıkıyorhaha olur mu olur onları da kaynaştırırız. 6+5’im sen?
Konya'nın neresi hangi doktora gidiyorsunuzSanırım ben varım göğüs hassasiyeti de olmasa hamile olduğuma inanmam zor olacak.
Dilkenn beni de ekler misin?
Yaş 30
Konya
2. Gebelik (ilki düşük)
Tahminim kız
Doğum tarihi tahmini 24 Kasım
Bende sıfır hamurişi isteği, yeşillik sebze meyve çekiyor canım bol ekşili salata meselaMakarnayı da çok istiyorumama hamurisi pek istemiyor canım, dondurucuda vardı mesela ama hiç yemek istemedim ekmek aldım geldim sabah kalkıp
Meyve aklıma bile gelmiyorBende sıfır hamurişi isteği, yeşillik sebze meyve çekiyor canım bol ekşili salata meselabu iştahla söylemesem iyiydi
Makarnayı da çok istiyorumama hamurisi pek istemiyor canım, dondurucuda vardı mesela ama hiç yemek istemedim ekmek aldım geldim sabah kalkıp
Ya bende aynıyım sürekli kısır günü menüsü istiyorum
Ben riskli gebelik kategorisindeyim iğne falan oluyorum bana doktorum iki saatte bir inip hareket et demişti. Ama sanmıyorum bir risk yoksa sıkıntı olmaz inşallah.Alyaliya peki hamilelikte her şey yolundaysa uzun yol seyahati yapılabiliyor mu?
Canım seninle beraber senin gibi yazanlar da okumuş olsun düdükleri yazmıyorum çocuk sayısını yazıyorum bilginiz olsun yanlış anlaşılma olmasın olur muSanırım ben varım göğüs hassasiyeti de olmasa hamile olduğuma inanmam zor olacak.
Dilkenn beni de ekler misin?
Yaş 30
Konya
2. Gebelik (ilki düşük)
Tahminim kız
Doğum tarihi tahmini 24 Kasım
Ben de izmirEvet İzmirdeyim atlar aynı uçakla gideriz olmadı eşler falan full ekip hahakaç haftalıksın şuan?
Ayy maşallah canım darısı bana inşallahArkadaşlar doktordan çıktım. Karından ultrasonda kalp atışını gördük ve duydukHaftası gelen herkese nasip olsun
Kaçıncı haftaydı sizinArkadaşlar doktordan çıktım. Karından ultrasonda kalp atışını gördük ve duydukHaftası gelen herkese nasip olsun
Evet yaa daha şimdiden böyleyseBir yerde durmamız gerekiyor ama farkında mısınız9 ayın sonunda küçük bir top gibi gezmek istemiyorum ortada.
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz içinÇok geçmiş olsun, kuru iğnelemede ilaç enjeksiyonu yok, kasta gevşeme ve rahatlama sağlar gebelikte herhangi bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ağrılarınızın bir sebebi de skolyozdur bu alanda çalışan bir fizyoterapistle çalışıp skolyozunuzun derecesini azaltabilirsiniz egzersizle bu da Ağrılarınızın azaltır
Ay çok pardon klavye azizligine ugramisim düdük değil düşükleri olacaktı oCanım seninle beraber senin gibi yazanlar da okumuş olsun düdükleri yazmıyorum çocuk sayısını yazıyorum bilginiz olsun yanlış anlaşılma olmasın olur mu
İyiyim canım kanama alanı yok dedi ama bu pembe akıntı nerden gelıyo niye geliyor ben anlamadım . Progestanı üç tane al sabah ogle aksam dedı bırde haftada bır igne dusuk onleyıcı .Canim geçmiş olsun çok. Ne dedi doktor daha iyi misin?
Hayırlı olsun .. İnanmak zor oluyorMerhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrendim sürpriz oldu resmen eşime haber veremedim daha. Çünkü inanamıyorum hala hamile olduğuma. 6 haftalıkmış bebisimiz bende Kasım annesi olcam inşallah. Henüz kalp atışını duymadı doktor 10 gün sonra tekrar gidicem. Cok heyecanlıyım 10 gün zor geçecek
Hayırlı olsun sağlıklaMerhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrendim sürpriz oldu resmen eşime haber veremedim daha. Çünkü inanamıyorum hala hamile olduğuma. 6 haftalıkmış bebisimiz bende Kasım annesi olcam inşallah. Henüz kalp atışını duymadı doktor 10 gün sonra tekrar gidicem. Cok heyecanlıyım 10 gün zor geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?