Kurutma makinesi kullanıyor muydun sen? Çoraplar ondan çekmiş olmasınNormal. Çok tuzlu falanda yemiyorum
Ama bariz şiş ayaklarım. Çorapların izi çıkıyoryatıp ayakları yukarı dikmek gibi bir lüksümde olamıyor tabi
Kahvaltı
Ton balıklı salata
Kavurma ve salata.
Ara öğün falan olmadı bugün. Dışardaydık hep. Ama akşam bitteri yerli yerindeydi
SanmıyorumKurutma makinesi kullanıyor muydun sen? Çoraplar ondan çekmiş olmasın
SüpersinBugün tartı günümdü dün -200 görmüştüm bugün toplam -700 gördüm. Ödemli olduğumu biliyordum dün tarçınlı karanfilli limonlu su yapıp içmiştim fark etti.3 haftada -2300 gitti. Buna da şükür deyip yola devam edeceğim iki hafta daha
Kahve
Kahvaltı
Elma ve küçük bir muz
Pilates
Öğlen kabak yemeği, yoğurt 1dilim tb
Lifalif bulamadım eti formun bitterlisi varmış. Pakette 4 tane var. 2sini yedim
Akşam tavuk ve salata var.
Elma ile çiğ badem yiyorum ben kan şekerim yükselmesin diye. Muz ile de ceviz yiyorum ama o tamamen zevktensoyasosu soya hocam. Yediğim elmaya, muza tarçın eklemiştim. Eskiden tarçın yediğimde tatlı krizine girmezdim. Bugün bir işe yaramadı. Sonradan o iki eti formu da yedim tarçın mı az geldi dersin?
Çiğ badem benimde en sevdiğim. Fındık direk sivilce yapıyor. Ama ceviz ve bademi çok tüketirdim normalde. Bu aralar hiçbir şey normal olmadığından onlarıda yemiyorumElma ile çiğ badem yiyorum ben kan şekerim yükselmesin diye. Muz ile de ceviz yiyorum ama o tamamen zevkten
Çiğ fındıkdaha çok seviyorum ben aslında. Hindistan cevizi gibi tadı varÇiğ badem benimde en sevdiğim. Fındık direk sivilce yapıyor. Ama ceviz ve bademi çok tüketirdim normalde. Bu aralar hiçbir şey normal olmadığından onlarıda yemiyorum
Hepsinin çiğ halini seviyorum ben. Sadece yer fıstığınun tuzlu ve pişmiş hali. Bu kışa kadar çiğ alıp kendim yapardım fırındaÇiğ fındıkdaha çok seviyorum ben aslında. Hindistan cevizi gibi tadı var
Ay bizi diyet ürünler mi şişiriyor acabaDün yazmamışım ama pek bişey de yemedim zaten. Akşam aç uyudum gibi nerdeyse.
Bugünde kahve + kahvaltı
1küçük muz
Öğlen et sote, yoğurt, 1dilim tb
2 bitterli eti form
Akşamı yine bilmiyorum
Yalnız bu ödem işi fena. Bir tartılayım dedim 73ü gördüm sabahın köründe bugün. Şişip duruyorum
Düşünmedim değil ama onu bile abartmıyorum kendi adımaAy bizi diyet ürünler mi şişiriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?