• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

Hayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasip
Merhaba
Benim de çok yüksek çıkmıştı meğer çoğul gebelikmiş. Yaşla ikiz şansı artarmış ben de hiç bilmiyordum 35’den sonra yüzde 40 oranında artar dedi doktor. Hayırlısı olsun 🧿

Benim 2. Gebeliğim yaş 36, sonuç süpriz tek yumurta ikizleri 🥰 bHcg değerim gayet normaldi ama.
Hayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasip

Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın 🧿🧿 benimki doğal yolla olduğu için hormon ya da kan sulandırıcı kullanmadım onlar hakkında bi bilgim yok. Doktorum multivitamin regenesis max başlattı hemen, 16. Hafta civarı da demir hapına başladık. Çift yumurta ikizlerinde 3-4 hafta gibi daha geniş aralıklara randevu veriyorlar, tek yumurta ikizlerinde 2 haftada tutuyorlar genelde.
Selam kızlar. Ben daha 6+0 dayım dün acilde ikiz annesi olacağımı öğrendim şükür kalplerini de dinledim 🥰🤲🏻🧿Şimdi bundan sonra süreç nasıl işleyecek bilgi verebilir misiniz? Kaç haftada bir olacak muayeneler? Takviyeler vs? İlk olduğu için merakım heyecanım kusura bakmayın 😍 Cumaya randevu aldım doktoruma.

Benim doktorum çoğul gebeliklerde güvenilirliğini düşük bulduğu için sadece 2li tarama testi için kan aldırdı, ultrason değerlendirmesinin daha güvenilir olduğunu söyledi. 3lü 4lü yaptırmadım ama 19-26 haftalar arası hep detaylı ultrason yaptı bana. Doktorun bu haftaya kadar bu duruma dair herhangi bir yorum yapmış mıydı, ense kalınlığı, burun kemiği varlığı için? kendi doktorun mu yönlendirdi amniyosenteze? Başka doktor yönlendirdiyse kendi doktorunla görüşene kadar bekle bence, kendi doktorunsa amniyosentez yaptır istersen için rahat eder.
Merhaba ikiz annelerim bugün 3 lu test sonucumu gostermeye gittim qmniyosentez onerdiler eğer yaparsan dusk olabilir dediler daha sonra detayliya girince net olur dedi kafam çok karışık down senromu olabilirmi taramalar bazen temiz ciksada down sendromu olabilirmiş 😔😔😢

Benim ikisi de erkek, 14. Haftada kesin belli oldu öncesinde herhangi bişey söylemedi.
Merhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Az evvel okumuştum yorumunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 boş yere kendini yıpratmışsın bak detaylıda herşey tertemiz.
Evet kuzum elimde olmadan çok üzüldüm Rabbime çok şükür hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım♥️♥️🤲🤲

Maşallah oyyy canım ya tekmi ciftmi
Çift yumurta ikizi ❤️ ilk gebeliğim. Böyle çok sık bulantı gibi ama bulantı değil midemi rahatsız hissediyorum. Uyku hali ve halsizliğim var. Onun dışında bende her şey yolunda çok şükür 🤲🏻 inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🤲🏻

Kizlar bende 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim. Ama hem benim ailemde hem esimin ailesinde ikizler var. Bende ikiz olma şansi varmi? Cok isterim olsun))) ama cok belirtiler yok bende. Sadece hazimsizlik ve bel agrisi var. Ilk hamilelyimde kizim oldu o zamanda hic bisey hiss etmedim 9 ay boyunca. Ikiz hamilelik belirtileri varmi? Yoksa tek hamilelik gibi mi?

Kızlaaar herkese selamlar. Bende 8+6 haftalık ikizlere hamişimm. 7+2 de ikiz olduklarını öğrendik kalp atışı dinlemeye gittiğimizde sürpriz oldu bize de ikisinin de dinledik kalp atışlarını. Doktor 1 ay sonra kontrol dedi sanırım cinsiyet için çağırdı ama çok erken göremeyiz diye düşünüyorum
Sizde doktora gitmeden once belirtiler varmiydi?

Çift yumurta ikizi ❤️ ilk gebeliğim. Böyle çok sık bulantı gibi ama bulantı değil midemi rahatsız hissediyorum. Uyku hali ve halsizliğim var. Onun dışında bende her şey yolunda çok şükür 🤲🏻 inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🤲🏻
Amin canım amin vallaha benim bualntim halen bitmedi prilam kullanmasam mahvoluyorum

Kizlar bende 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim. Ama hem benim ailemde hem esimin ailesinde ikizler var. Bende ikiz olma şansi varmi? Cok isterim olsun))) ama cok belirtiler yok bende. Sadece hazimsizlik ve bel agrisi var. Ilk hamilelyimde kizim oldu o zamanda hic bisey hiss etmedim 9 ay boyunca. Ikiz hamilelik belirtileri varmi? Yoksa tek hamilelik gibi mi?
Benim ilk gebeliğim olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama çok farklı belirtiler olduğunu düşünmüyorum. Bulantı tamamen bünye meselesi kimi çoğul gebeliklerde çok az da olabiliyor :)

Benim ilk gebeliğim olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama çok farklı belirtiler olduğunu düşünmüyorum. Bulantı tamamen bünye meselesi kimi çoğul gebeliklerde çok az da olabiliyor :)
Allah her kesin gonlune gore versin. Bende ikiz istiyorum insallah ikizdir?

Ohh hadi gözün aydın çok sevindim, Allah bi daha böyle korku yaşatmasın 🙏🧿
Merhaba kızlar detayli.ultrasyona girdim çok şükür herşey yolundaymis

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun 🧿🧿
Merhaba :))
Ben de tüp bebek ile sat a göre 6+1 im keseleri gördük ama bebişleri bu hafta göreceğiz inşallah 🤲🏻 2023 ikiz annelerinde ben de şöyle kenara geçeyim 🌸

Sizin ailede anne tarafında çift yumurta ikizi varsa özellikle anneannede şans yüksek. Benim tarafımda hiç yoktu, eşimin tarafında da çift yumurta ikizleri var hem anne hem baba tarafında ama kuzenlerinin hepsi tek hiç ikizi olan yok. Piyango tek yumurta ikiziyle bana vurdu 😂 tamamen kısmet bu iş yani. Benim ikinci gebeliğim bu, ilkinde bHcg değerim inanılmaz yüksekti doktor üçüz bile olabilir demişti ama tekti, bu da da değerim normal aralıktaydı ama ikizmiş 😂 ikiz hamileliğin farkını ben daha çok ilerleyen haftalarda yaşadım ilk başta bi fark yoktu.

Ohh hadi gözün aydın çok sevindim, Allah bi daha böyle korku yaşatmasın 🙏🧿

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun 🧿🧿

Sizin ailede anne tarafında çift yumurta ikizi varsa özellikle anneannede şans yüksek. Benim tarafımda hiç yoktu, eşimin tarafında da çift yumurta ikizleri var hem anne hem baba tarafında ama kuzenlerinin hepsi tek hiç ikizi olan yok. Piyango tek yumurta ikiziyle bana vurdu 😂 tamamen kısmet bu iş yani. Benim ikinci gebeliğim bu, ilkinde bHcg değerim inanılmaz yüksekti doktor üçüz bile olabilir demişti ama tekti, bu da da değerim normal aralıktaydı ama ikizmiş 😂 ikiz hamileliğin farkını ben daha çok ilerleyen haftalarda yaşadım ilk başta bi fark yoktu.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canim

Selam Arkdaşlar , bende haberimi bugün aldım 🤗 çift yumurta ikizleri.. biri 6 haftalık biri 5+5 lik.. çok heycanlıyım. 39 yaşımdayım, ilk hamileliğim, tüp bebekle gebe kaldım🍒 sizlerin yazışmalarınıza bakarak fikir edinmeye çalışıyorum. Sevgiler 🧡
Hayırlı olsun canım aynı zamanlarda hamile kalmışız. Benim de 22 Şubat 5. Gün iki embriyo transferim oldu. İki kese gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var. Benim de ilk gebeliğim 🌸 sende durumlar nasıl belirtilerin var mı?

Hayırlı olsun canım aynı zamanlarda hamile kalmışız. Benim de 22 Şubat 5. Gün iki embriyo transferim oldu. İki kese gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var. Benim de ilk gebeliğim 🌸 sende durumlar nasıl belirtilerin var mı?
Benim kontrolüm aslında haftadaydı ama dün kanamam oldu o nedenle bugün doktora geldik. Bu arada kanamalar olabilirmiş heyecan yapmaya gerek yok. Benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor,geceleri çok terliyorum onun dışında başka belirtim yok

Back
X