• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 İkiz Anneleri

Herkese selammm 34 haftalık tek yumurta ikizi annesi olarak içinizi rahatlatmak amacıyla yazmak istedim evet zorlu ve riskli gebelik ama nasibimizde yavrularımıza kavuşmak varsa her şey bir şekilde düzeliyor. 35. Haftamda ddğum yapacağım inşallah sizlerde bu haftalara gelip sağlıklı bir şekilde doğum yaparsınız

Herkese selammm 34 haftalık tek yumurta ikizi annesi olarak içinizi rahatlatmak amacıyla yazmak istedim evet zorlu ve riskli gebelik ama nasibimizde yavrularımıza kavuşmak varsa her şey bir şekilde düzeliyor. 35. Haftamda ddğum yapacağım inşallah sizlerde bu haftalara gelip sağlıklı bir şekilde doğum yaparsınız
Çok teşekkür ederim canım. Bize umut oldun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yaparsın canım

Merhabalar kizlar,ben de 10+5 haftalık ikiz hamilelik yaşıyorum.Her şeyi erken öğrendiğim için çok fazla stres yasiyorum hamileligimde.Dun mono mono sanıldı,bugün mono diyo.olduklarini öğrenip sevindik.Bazen doktora gitmek istemiyorum desem yeridir.Kendi sağlığımda,ya da kanama ağrı vs hiç yok çok şükür.Tek derdim stres...Hamileler için anti depresqn olsa kullanıcam o derece.

Merhaba canım hayırlı olsun. Benim de monokoryonik diamniyotik. 12. haftada yoğun bir kanama yaşadım. Progestan ve dinlenmeyle geçti. Bende de pıhtılı kanama oldu. Dr kalp atışlarını duyduğu için sorun görmedi.
Merhaba, nasil geciyor ikiz hamileliginiz? Folik asit gunde 2 tane mi aldiniz onu sormak istiyorum bu basliktakilere.
Ben su an 6+2 deyim.

Merhaba dogum yaptiniz mi? Nasilsiniz?

Merhabalar kizlar,ben de 10+5 haftalık ikiz hamilelik yaşıyorum.Her şeyi erken öğrendiğim için çok fazla stres yasiyorum hamileligimde.Dun mono mono sanıldı,bugün mono diyo.olduklarini öğrenip sevindik.Bazen doktora gitmek istemiyorum desem yeridir.Kendi sağlığımda,ya da kanama ağrı vs hiç yok çok şükür.Tek derdim stres...Hamileler için anti depresqn olsa kullanıcam o derece.
Merhaba , ben de cok stresliyim, icin karariyor.mono mono, mono diyo nedir?
Benim kahverengi lekelenmem var 10 gundur. 6+2deyim.

Hayırlı olsun herkese. Benim de çift yumurta ikizi 22+2 dedi doktorum bugün. Haftasıyla uyumlu 1 kız 1 erkek olacak. Muhtemel doğum tarihi 25.01.2023 ama tabi ikizlerde belli olmayabiliyormuş. 25 aylık da bir kızım var 😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Merhaba hayirli olsun, baya ilerlemissiniz, nasil geciyor hamilelik? Tek hamilelikten farkli mi?

Merhaba, nasil geciyor ikiz hamileliginiz? Folik asit gunde 2 tane mi aldiniz onu sormak istiyorum bu basliktakilere.
Ben su an 6+2 deyim.
Merhaba, şu anlık bir sıkıntı yok şükür. Folik asiti günde 1 tane aldım. 21+2 deyim ben de

Mono mono, mono diyo olması aradaki zarı ifade ediyor. Tek yumurta ikizlerinde arada zar varsa mono diyo, yoksa mono mono oluyor. Sizin tek yumurta mı çift yumurta mı?

Hayirli olsun hepinize, gorunce selam vermek istedim.. 2021- 2022 dikoryonik-diamniyotik ikiz gebe, 2022 subat premature ikiz annesiyim...
9 aylik oldular bile... Hepsi geciyor, evet bakimi coook daha zor, evet cok daha riskli. Ama gececek. Gebelik fragman oyle dusunun, annelik upuzuuun bir yolculuk, rabbim hepimizinkini kolaylastirsin❤️❤️❤️

Hayirli olsun hepinize, gorunce selam vermek istedim.. 2021- 2022 dikoryonik-diamniyotik ikiz gebe, 2022 subat premature ikiz annesiyim...
9 aylik oldular bile... Hepsi geciyor, evet bakimi coook daha zor, evet cok daha riskli. Ama gececek. Gebelik fragman oyle dusunun, annelik upuzuuun bir yolculuk, rabbim hepimizinkini kolaylastirsin❤️❤️❤️
Merhaba, maşallah, tek kişi bakabiliyor musunuz?

Merhaba,mono mono denmesi için erken bence.Sizi yanıltmak istemem fakat bana mono mono dendiğinde 10+3 deydik.Oncesinde hep bekledi doktor,yorum yapmadı.10+4 de yani ertesi gün perinotojiye gittim,riskli gebelik kısmına;vajinal ultrasonda amniyo keselerini ayıran zar gelismis arada.Yani monokoryonik diamniyotik olmuşlar çok şükür.Siz kaç yaşındasınız ve kaçıncı gebelik?

Back
X