Yerleşme kanaması mı acaba?Kızlar pazar çatlatma iğnesi oldum bugün yani 4. Gün lavaboda peceteye kan geldltneden olabilir
Erken yaYerleşme kanaması mı acaba?
AminnBen de Haziran ayinda gebelik istiyorum kızlar, inşallah hayırlısıyla olur ve inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızım olur
Amin hepimizin inşallahAminnAllah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah
Benimde bat 9 Haziran hakkımızda hayırlısı olsunBen varımm inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur çok uğraşmadan sağlıklı bir şekildebat 9 Haziran bakalım nasip, burda birbirimize haber verelim inşallah
Test yaptınız mı merak ettim siziBenim de 2 haziran hayirli haberler alalim insallah kizlar
Yaptim hamileyimTest yaptınız mı merak ettim sizi
Canımmmmmm ne diyorsun ay nasıl sevindim anlatamamYaptim hamileyim
Canim biliyorsun nisanda klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama kimyasal gebelik oldu beta hcg 750 ye kadar cikti sonradan birden dustu dusukten 4 gun sonra normal adet oldum ve ilacsiz ignesiz kimyasaldan sonraki ay kendiliginden hamile kaldim adet gunu kan verdim 12 cikti tekrar baktirmadim bir daha doktorum 1 hafta sonra kan ver dedi su an iyiyim uyku halinden baska bir belirti yokCanımmmmmm ne diyorsun ay nasıl sevindim anlatamamhayırlı uğurlu olsun canım. Başka grupta yazışıyorduk sonra seni görememiştim. Çok çok sevindimmmmm. Süreci anlatır mısın biraz? Ben bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi isticem. İki aşılama oldum ama tutmadı.
Çok şükür canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok çok sevindim. Süreçten bizi haberdar et mutlaka. Darısı bize kuzum. Bizlere dua et. Allah yardımcımız olsun. Çok sevindimmmCanim biliyorsun nisanda klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama kimyasal gebelik oldu beta hcg 750 ye kadar cikti sonradan birden dustu dusukten 4 gun sonra normal adet oldum ve ilacsiz ignesiz kimyasaldan sonraki ay kendiliginden hamile kaldim adet gunu kan verdim 12 cikti tekrar baktirmadim bir daha doktorum 1 hafta sonra kan ver dedi su an iyiyim uyku halinden baska bir belirti yok
Yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin bize de dua edinYaptim hamileyim
Ederiz kuzum ederiz bebeğin seninle Allah'ın izniyleAmin kizlar dualarim sizinle benim de cok yeni dua edin tutunsun minigimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?