Hadi bekliyoruz güzel haberle gelYok bu kadar konu yeterli açmadım yeni
Ay heyecanlandımHadi bekliyoruz güzel haberle gel
Hadi canım inşallah vardırBirazdan yaparım sonuç hüsraan söyliyim
Sonucu yazarımHadi canım inşallah vardır
BendeeeeAy heyecanlandım
Hüsran demiştimBendeeee
Gelemezse reglin tekrarla birdaha canım geç döllenme olmasınHüsran demiştimHazirana artık
Siliklik gördüm sanki kız 10 dk oldumuHüsran demiştimHazirana artık
Aynen beklemedeyim bakalım hayırlısı artıkGelemezse reglin tekrarla birdaha canım geç döllenme olmasın
Yok artık neresinde gördün kızSiliklik gördüm sanki kız 10 dk oldumu
Olur canım stres yapma sakın daha yeni başlamışsınız denemeye inşallah birdaha ki ayaAynen beklemedeyim bakalım hayırlısı artık
Nebilim beklemeden attın sanki 10dk da baksaydin an garantiYok artık neresinde gördün kız
Aminn canım çook teşekkürlerOlur canım stres yapma sakın daha yeni başlamışsınız denemeye inşallah birdaha ki aya
Yok yanımda valla hala test kaç dakika geçti tek çizgi. Geri kalan her yeri kar beyazNebilim beklemeden attın sanki 10dk da baksaydin an garantinebilim ya gözüme öyle geldi
Bakalım belli olmaz sonradan da çıkabilir inşallah gebelik haberleriyle buluşuruz tekrar burdaYok yanımda valla hala test kaç dakika geçti tek çizgi. Geri kalan her yeri kar beyaz
Amin canımm umarım en doğru zamanda en sağlıklı olacak şekilde katılırlar bizeBakalım belli olmaz sonradan da çıkabilir inşallah gebelik haberleriyle buluşuruz tekrar burda
Merhaba canımMerhaba kızlaarr. Bende şuan reglm. Bu ayda olmadı. Ama pes etmek yok tabiki. Bende iltihap varmış. Doktora göründüm fitil ve hap verdi. Araştırdığım kadarıyla iltihap enfeksiyon gebe kalmayı etkiliyormuş. Bı aydan ümitliyim inşallah hep birlikte müjdeli haberi alırızbu arada ben bu ay gynoseed jel kullanmayı düşünüyorum. Spermlerin yumurtaya gitmesini ve tutynmasını sağlıyormuş. Kullananlar varmı?
Aminnn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınmerhaba canım. Cevabın için tşk. Ederim öncelikleilaçları kullanıp bu ayda deneyeceğiz tabiki. İnşşalah hayırlısıyla tutar amin . Ama jel konusunda kararsızım. Bi yandan da al dene diyorum.Ne olcakki sanki. Bi zararı olup olmamasından emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?