- 23 Şubat 2018
- 110
- 157
- 103
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.241
Ben ücretle aldım aile gekimine yazdırmam gerektiğini bilmiyordumKızlar, ben oksapari aile hekimine yazdırıp erkenden 1 kutu aldım. İçinde 10 tane var her güne 1 tane. Bugün üstüne baktım 20 gün süre vermiş. Ayin 17 sinde son igneyi yapicam ama 24 unde (20 gün sonra) tekrar aile hekimine reçete edip alabilecem. Sizde de böyle mi ?
Hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlar alalım hep birlikteMerhaba kizlar. Ben haziran ayinda ilk tedavimi gormustum. Tutmadi maalesef. Gecen Pazartesi 2. tura basladim. Gonal-f ve Cetrotide igne, coenzyme q10 ve impryl kullaniyorum. Cuma ya da Cumartesi gunu opu. Taze transfer deneyecegiz bir aksilik olmazsa, dolayisiyla onumuzdeki hafta ici de transferim olacak. Saglikli, akilli, vicdanli evlatlarla dolsun hepimizin kucaklari insallah
Yazdığında yüzdelik ödüyorsun ama raporumuz olmadığı için ayda 2 kutu alabiliyoruz diye biliyorum benBen ücretle aldım aile gekimine yazdırmam gerektiğini bilmiyordum
İstanbul da canım benim dr um Çağdaş Aslan dış merkezde 1 kendisiyle de 2 deneme oldu.Kocaeli'de yaşıyorum, süreçte gidip geldik sürekli.Nerede yaptırdınız acaba
İnşallah gönlüne göre olur canmBenimde 3. denemem ama dünkü testim 8,15 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak :/
Size neden igne vermediler ki bende oksapar progestan dex igne var ama bendede hiç belirti yok karnımın ici sanki bomboş günlük hayatınıza döndünüz mü yoksa yatarak mi geçiyorAy maalesef ya. Kendimi ara ara dinliyorum ama yok yani hiç bir belirti yok.
Ben iğne felan da kullanmıyorum o yüzden herhangi bir yan etkim de yok
iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum belirti olmaması. Hayırlısı artık elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Allah’ın takdiri
Şöyle fitil kullanıyorum sadece. Bizim hastane pek kan sulandırıcı vermiyor normalde de zaten. Progestan dex ilk tedavimde vermişlerdi ama şimdi sistem değiştirmişler transfer günü progesteron değerine bakıuorlar yüksekse vermiyorlarmış benim ki yeterli düzeyde olduğu için gerek görmediler sadece fitil ile devam ediyorum. Bide folik asit işte aslına bakarsanız çok daha rahat oldu benim için karından o iğne çok zorlamıştı önceden beni.Size neden igne vermediler ki bende oksapar progestan dex igne var ama bendede hiç belirti yok karnımın ici sanki bomboş günlük hayatınıza döndünüz mü yoksa yatarak mi geçiyor
Bende çok bunaldım kımıldamadan nasıl yatabiliyorlar maşallah ciddenŞöyle fitil kullanıyorum sadece. Bizim hastane pek kan sulandırıcı vermiyor normalde de zaten. Progestan dex ilk tedavimde vermişlerdi ama şimdi sistem değiştirmişler transfer günü progesteron değerine bakıuorlar yüksekse vermiyorlarmış benim ki yeterli düzeyde olduğu için gerek görmediler sadece fitil ile devam ediyorum. Bide folik asit işte aslına bakarsanız çok daha rahat oldu benim için karından o iğne çok zorlamıştı önceden beni.
Ben normal hayatıma döndüm ya 2 gün eşim idare etti bi takım yemek işlerini şimdi kendim hallediyorum sadece yukarıdan bişey almaya uzanmıyorum o kadar. Yarın da yürüyüş yapacağım bu şekilde ev beni basıyor biraz Akıllı değilim sıkılmaya başladım
Yok imkansız benim için deBende çok bunaldım kımıldamadan nasıl yatabiliyorlar maşallah cidden
Bnm ilki dondurulmustu cozulunce kalitesi bozuldu baya tutmadi zaten o yuzden tazeden yanayimNeden dondurulmus istemiyosun ki dondurulmusun tazeye göre şansı daha yüksek diyorlar hep
Evet tamamen yatmak iyi değilmiş ara ara yuruyup ara ara uyumak en iyisi ben ixin aldım iştenYok imkansız benim için deevimin işini de yapıyorum ya yemek işini felan
O kadar kendimi dinlemek istemiyorum. yarın 3. Gün çıkıp dolaşacağım inşallah. Hem hareketsizlikte kötü bence. Kan Akışı da lazım..
Evet ben bunu kullanıyorumKzlar merhaba benim ilk transferim bu sebeple pek bilgili değilim 16 eylülde transfer olacağım progesteron vajinal fitil uygulanacak dedi dr bana ancak eczacı 200 mg yumuşak kapsül formu verdi sizde fotoğraftaki ni mi kullaniyorsunuz
Evet bu doğru yani.Kzlar merhaba benim ilk transferim bu sebeple pek bilgili değilim 16 eylülde transfer olacağım progesteron vajinal fitil uygulanacak dedi dr bana ancak eczacı 200 mg yumuşak kapsül formu verdi sizde fotoğraftaki ni mi kullaniyorsunuz
Aynen yürümek de lazım. Ben 3 gün evde duracağım diye düşündüm yarın 3. Günüm yarın çıkıp yürüyüş yapacağım daha iyi olacağını düşünüyorum.Evet tamamen yatmak iyi değilmiş ara ara yuruyup ara ara uyumak en iyisi ben ixin aldım işten
Evet bunu fitil olarak alıyoruzKzlar merhaba benim ilk transferim bu sebeple pek bilgili değilim 16 eylülde transfer olacağım progesteron vajinal fitil uygulanacak dedi dr bana ancak eczacı 200 mg yumuşak kapsül formu verdi sizde fotoğraftaki ni mi kullaniyorsunuz
Evet canım aynı bunu kullanıyorum bendeKzlar merhaba benim ilk transferim bu sebeple pek bilgili değilim 16 eylülde transfer olacağım progesteron vajinal fitil uygulanacak dedi dr bana ancak eczacı 200 mg yumuşak kapsül formu verdi sizde fotoğraftaki ni mi kullaniyorsunuz
Amin İnşallahİnşallah gönlüne göre olur canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?