2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kizlar. Ben haziran ayinda ilk tedavimi gormustum. Tutmadi maalesef. Gecen Pazartesi 2. tura basladim. Gonal-f ve Cetrotide igne, coenzyme q10 ve impryl kullaniyorum. Cuma ya da Cumartesi gunu opu. Taze transfer deneyecegiz bir aksilik olmazsa, dolayisiyla onumuzdeki hafta ici de transferim olacak. Saglikli, akilli, vicdanli evlatlarla dolsun hepimizin kucaklari insallah

Ben ücretle aldım aile gekimine yazdırmam gerektiğini bilmiyordum

Hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlar alalım hep birlikte

Size neden igne vermediler ki bende oksapar progestan dex igne var ama bendede hiç belirti yok karnımın ici sanki bomboş günlük hayatınıza döndünüz mü yoksa yatarak mi geçiyor

Size neden igne vermediler ki bende oksapar progestan dex igne var ama bendede hiç belirti yok karnımın ici sanki bomboş günlük hayatınıza döndünüz mü yoksa yatarak mi geçiyor
Şöyle fitil kullanıyorum sadece. Bizim hastane pek kan sulandırıcı vermiyor normalde de zaten. Progestan dex ilk tedavimde vermişlerdi ama şimdi sistem değiştirmişler transfer günü progesteron değerine bakıuorlar yüksekse vermiyorlarmış benim ki yeterli düzeyde olduğu için gerek görmediler sadece fitil ile devam ediyorum. Bide folik asit işte aslına bakarsanız çok daha rahat oldu benim için karından o iğne çok zorlamıştı önceden beni.

Ben normal hayatıma döndüm ya 2 gün eşim idare etti bi takım yemek işlerini şimdi kendim hallediyorum sadece yukarıdan bişey almaya uzanmıyorum o kadar. Yarın da yürüyüş yapacağım bu şekilde ev beni basıyor biraz Akıllı değilim sıkılmaya başladım

Bende çok bunaldım kımıldamadan nasıl yatabiliyorlar maşallah cidden

Bende çok bunaldım kımıldamadan nasıl yatabiliyorlar maşallah cidden
Yok imkansız benim için de evimin işini de yapıyorum ya yemek işini felan
O kadar kendimi dinlemek istemiyorum. yarın 3. Gün çıkıp dolaşacağım inşallah. Hem hareketsizlikte kötü bence. Kan Akışı da lazım. .

Kzlar merhaba benim ilk transferim bu sebeple pek bilgili değilim 16 eylülde transfer olacağım progesteron vajinal fitil uygulanacak dedi dr bana ancak eczacı 200 mg yumuşak kapsül formu verdi sizde fotoğraftaki ni mi kullaniyorsunuz

Eklentiler

• 16944441255866342557239151661004.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 44
Evet tamamen yatmak iyi değilmiş ara ara yuruyup ara ara uyumak en iyisi ben ixin aldım işten

Evet ben bunu kullanıyorum

Evet canım aynı bunu kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…