- 10 Kasım 2022
- 123
- 31
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.221
Benim bugun 3gun hiçbir belirti yok yalnız hamur işi ve şeker yedim maalesef sağlıklı beslenemedim bir problem olur muBaşka hiçbir belirti yok bende inşallah tutunmuştur benimki de sizi tebrik ederim
Dün ben de öyleydimmmAy kızlar ishal oldum bir de üstüne karın ağrım var. bugün bir bitse de eve gidip dinlensem :/
Amin teşekkür ederim canımAy maşallah ya arka arkaya güzel haberlernazar değmesin inşallah. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Benimde dün durumum aynıydı, sanki yediğim bişey dokunmuş gibiydi ağrılı birazAy kızlar ishal oldum bir de üstüne karın ağrım var. bugün bir bitse de eve gidip dinlensem :/
IKi tane daha vardi geride ama cok iyi kalite degillerdi ben zten dondurulmus istemiyorum o yuzden dondurmadikBende devlet hastanesine gidiyorum canım neyse saglik olsun oyy hadi sımsıkı tutunsunlar inşallah sanageriye dondurabildin mi peki hiç?
ya benim yaklaşık 3 hafta dır ishal var ara ara toplarlıyor gibi oluyor sonra tekrar :/Benimde dün durumum aynıydı, sanki yediğim bişey dokunmuş gibiydi ağrılı biraz
benimde transferden bir iki gün önce başladı galiba ilaçlardan ishalimya benim yaklaşık 3 hafta dır ishal var ara ara toplarlıyor gibi oluyor sonra tekrar :/
Benimde 3. denemem ama dünkü testim 8,15 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak :/Amin Allah razı olsun, 3. Denemede nasip oldu çok şükür.
Aynı canım valla ilaca başladım benim bünye ters etki yapıyor hemen ishal oluyorum ilaç içince hatta doktor da şaşırdıbenimde transferden bir iki gün önce başladı galiba ilaçlardan ishalim
Neden dondurulmus istemiyosun ki dondurulmusun tazeye göre şansı daha yüksek diyorlar hepIKi tane daha vardi geride ama cok iyi kalite degillerdi ben zten dondurulmus istemiyorum o yuzden dondurmadik
Tabi hemen ekliyorumtekrardan merhaba yol arkadaşlarım.transfer günüm belli oldu 15 eylül benim tarihi ekleyebilir misiniz rica etsem
İshale dikkat edin. Salgın var diyorlar bende transfer öncesi hiç ilaç kullanmadığım halde oldum çok korktum ama baya kötü eğer ki ishalinizi halsizlik baş ağrısı iştahsızlık takip ederse mutlaka gidin serum vurdurun. Ben ancak öyle toparlayabildim. Yani sıvı kaybı da önemli vücut için.Aynı canım valla ilaca başladım benim bünye ters etki yapıyor hemen ishal oluyorum ilaç içince hatta doktor da şaşırdı
Nerede yaptırdınız acabaAmin Allah razı olsun, 3. Denemede nasip oldu çok şükür.
Ver ver cıkarBen de kan vereceğim . Eşim diyor ki kanda çıkar mı şimdi . Dedim önce kanda çıkar zaten idrara sonra geçiyormuş
Ay maalesef ya. Kendimi ara ara dinliyorum ama yok yani hiç bir belirti yok.Senin nasıl gidiyor canım herhangi bir belirti var mı-kuzeyildizi-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?