- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.161
Yerleşme olma ihtimali yüksekMerhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba
Merhaba inşallah tutunma lekesidir bahsettiğiniz şekilde olup tutunma lekesi yaşayan çok insan varMerhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba
Anladım. Fakat benim doktorum tüp bebek yapsak bile sağlıklı olmayan tüpler bebeğin tutunmasına zarar verir dedi.Yok canm devlet hastanesine gidiyorum muhtemelen direk tup bebek yapiyorlar
Ben transferin 3. Günden beri test yapıyorum testlerde hep çizgi vardı 7. Gün sabah gittim kan verdim merakdan1.20 çıktı ve tabi evde test yapmaya devam ettim 8. Güm sabah çizgi belirdi sonra gece yatana kadar 4 tane daha yaptım hepsinde çizgi vardı 9. Gün daha da koyuldu sonra kan da çıktı
İlk denememMaşAllah ne güzel ya Allah tamamına erdirsin bende eşime söyledm yarın sabah test alıp yapacağım ilk denemenizmiydi
Hiç cesaretim yok direk kanla öğrenicez eşime kalsa çarşambayı bekleyelim ama ikna ettim yarın kan vereceğimYerleşme olma ihtimali yüksektest yapsanız çıkar artık sizin de
İnşallah öyledir benim içinde dua edin 4.denemem bu benimde bir kürtaj bir kimyasal bir negatifim olduMerhaba inşallah tutunma lekesidir bahsettiğiniz şekilde olup tutunma lekesi yaşayan çok insan var
Ben 5. Gün gördüm hep pozitifi.Kızlar bende 2 tane predictor erken gebelik testi sipariş ettim bugün kargoya verilecek yarın gelse çarşamba 5.gun ilk idrarla yapsam mı diyorum. Kızımda da galiba 5.gun idrar testinde çıkmıştı.
İnşallah güzel sonuçlanır hayırlı olsunKızlaar 16 eylül cumartesi transfer oluyorum
Hayırlı bol sevinçli sonuçlarınız olur inşallahKızlaar 16 eylül cumartesi transfer oluyorum
ahhh balım benimmm nasıl heycanlı onlar daUmarım dayanabilirim keşke normal testim olsaydı şimdi bile yapardım. Sabah kızıma hadi gobusume de günaydın de dedim. Bebek uyandı mı anne diyip öptü gobususumu
Amin canım inşallahHayırlı bol sevinçli sonuçlarınız olur inşallah
Evet benim 3. Gün embriyom erken gebelik testi ile 9. Gün çıkmıştıKızlar yarın transferden sonraki 9.günüm 3. Gün embriyosu. Sabah yapıcam test daha fazla bekleyemiyorum hiç yapmadım ve sanırım varsa zaten o günde de çıkıyor
canım benim bıçak samplanır gibi tranferin 3. günü ağrı oldu kasığımda. bir de giderek artan meme hassasiyeti . benim bu bıçak saplanır gibi ağrı kızımın transferinde de olmuştu .Merhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba
güzel sonuçların olsun inşallahhhKızlar bende 2 tane predictor erken gebelik testi sipariş ettim bugün kargoya verilecek yarın gelse çarşamba 5.gun ilk idrarla yapsam mı diyorum. Kızımda da galiba 5.gun idrar testinde çıkmıştı.
Amin teşekkürlerYaaa ne güzelrabbim evladınıza da sağlıklı uzun ömürler versin.
5 gün sonra hadi hayırlısı inşallahKızlaar 16 eylül cumartesi transfer oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?