2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bende daha hiç yapmadım yarın yapacağım artıkhiç belirtiniz varmı çok korkuyorum ben
Ben transferin 3. Günden beri test yapıyorum testlerde hep çizgi vardı 7. Gün sabah gittim kan verdim merakdan1.20 çıktı ve tabi evde test yapmaya devam ettim 8. Güm sabah çizgi belirdi sonra gece yatana kadar 4 tane daha yaptım hepsinde çizgi vardı 9. Gün daha da koyuldu sonra kan da çıktı

benim bugün kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, bir de göğüs hassasiyetim inanılmaz var. dokunsam çok acıyor .

Ben biras cesaretsizim bu konularda içimde hiç bir hisde yok inşeAllah bende yarın çift çizgi görürüm :)

Ben biras cesaretsizim bu konularda içimde hiç bir hisde yok inşeAllah bende yarın çift çizgi görürüm :)
Ben olduğuna çok inanmıştım . Hani dersen ki belirtin mi var belirti sayılırsa vardı bi kaç bişi ama hormon kullandık bi dünya. İçimde olduğuna çok inandım hatta 7. Gün kan da çıkmayınca çok ağladım sonra dedim ki eşime boşa ağladım ben ya var dedim ben pazar günü öğrencem dedim pazar günü kan da pozitifi gördüm Rabbim sevindirsin sizide

Kan değerin kaç çıktıı acaba

bence piyasadaki en iyisi predictor bugün erken gebelik testi aldığım eczanede yoktu. en iyi sonucu o veriyor gerçekten .
Bende ondan sipariş verdim biraz pahalı ama en asından muallakta bırakmıyor varsa var yoksa yok o testin güvenilirliği baya iyi bence de
Bakalım benimde elimde çarşamba olur heralde cumaya yapacağım testi niyetim o yönde

Kızlar bende 2 tane predictor erken gebelik testi sipariş ettim bugün kargoya verilecek yarın gelse çarşamba 5.gun ilk idrarla yapsam mı diyorum. Kızımda da galiba 5.gun idrar testinde çıkmıştı.
Kızlar tup bebek için tuttuğum günlüğe baktım şimdi. 5.gun akşam normal testte silik çizgi 6.gun ilk idrarla erken gebelik testinde çizgi görmüşüm

Kızlar bende 2 tane predictor erken gebelik testi sipariş ettim bugün kargoya verilecek yarın gelse çarşamba 5.gun ilk idrarla yapsam mı diyorum. Kızımda da galiba 5.gun idrar testinde çıkmıştı.
çıkabilir bence. 5. Gün dayanabilirseniz bi gün daha bekleyin ya da ama test elimize ulaştıktan sonra zor biraz

çıkabilir bence. 5. Gün dayanabilirseniz bi gün daha bekleyin ya da ama test elimize ulaştıktan sonra zor biraz
Umarım dayanabilirim keşke normal testim olsaydı şimdi bile yapardım. Sabah kızıma hadi gobusume de günaydın de dedim. Bebek uyandı mı anne diyip öptü gobususumu

Merhaba kızlar bende 1 Eylülde oldum transfer bugün 10.günüm çarşamba günü test günüm . 8. Ve 9. Günlerde adet olacak gibi kasıkta hafif belde ağrılarım oldu bugünde akıntı gibi rengini tam anlatamıyorum ama adet öncesi böyle hafif kahveye çalan bi akıntı olur ya öyle oldu hasta oldum zannediyorum birsey yok . 5.gün embriyosu doğal siklusla oldum transfer bu arada . Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum sizde ki belirtiler neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…