- 6 Eylül 2023
- 81
- 100
- 13
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Amin inşallahAllah’tan ümit kesilmez. İhtimal çok düşük olsa da ben de çok heveslenmeden yarın ki testi bekliyorum. Çok örnek var düşük başlayıp sonunda keseyi gören. Her iki ihtimali de düşünüp umudumuzu kaybetmeden enerjimizi düşürmeden bekleyeceğiz. Kimi kolayca yükseliyor kimi bekletiyor. Sonu güzel olsun
İlaçlarım bitiyordu pahalı ilaçlar biliyorsunuz. Reçete etmek için ertesi günkü artışı görmek istedi. 2 gün arayla %60-66 ise 1 gün arayla bu oran %30-33lere düşer. Benim 16dan 17ye yükselmiş 1 günde sadece. Başlangıç çok düşük yükseliş de çok az çabasız gibi. Sanırım o yüzden umutlandırmak istemedi. 4. gün embriyosu benim. Hatta iğnelere gerek yok pazartesi tekrar kan ver duruma göre bakarız dedi. Az önce gebelik testi yaptım. Silik çizgim zayıflamış gibiydi. Öncekine göre koyulaşma azalmış. Bilmiyorum belki de psikolojik etkilendim. Öyle görüyorum.1 günde değil de genelde 2 günde bir artış oranına göre olumlu ya da olumsuz davranır doktorlar ama sizinki neden öyle yaptı acaba
Keşke iğneleri bıraktırmasaydı genelde bu tip durumda belirsiz de olsa ilaçlara devam ettirirler diye hatırlıyorumİlaçlarım bitiyordu pahalı ilaçlar biliyorsunuz. Reçete etmek için ertesi günkü artışı görmek istedi. 2 gün arayla %60-66 ise 1 gün arayla bu oran %30-33lere düşer. Benim 16dan 17ye yükselmiş 1 günde sadece. Başlangıç çok düşük yükseliş de çok az çabasız gibi. Sanırım o yüzden umutlandırmak istemedi. 4. gün embriyosu benim. Hatta iğnelere gerek yok pazartesi tekrar kan ver duruma göre bakarız dedi. Az önce gebelik testi yaptım. Silik çizgim zayıflamış gibiydi. Öncekine göre koyulaşma azalmış. Bilmiyorum belki de psikolojik etkilendim. Öyle görüyorum.
Anladım canim moralini hic bozma ben burda cok okudum çok düşük değerle baslayipta çocuğunu kucağına alanı o yüzden moralini yüksek tut iki gun sonra guzelce artacak değerin inşallah zikir çek bol bol canım5. Gün embriyosuydu a kalite deprem nedeniyle başka ile nakledilmişti
Sizin 3.gun embriyosu muydu?Bende 1 Eylül transferiyim cuma erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama transfer günü çatlatma iğnesi yapmışlardı diye sevinememiştim. Bugün sabahta iğne etkisi geçmişmişim acaba diye yine yaptım yine çok silik hatta daha silik gibi geldi banabirazdan iğne vurulmaya gideceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum bana normalde 12 sinde kan ver dediler Salı günü ama kafam gerçekten çok karışık
Çok çok teşekkür ederim Allahım sizi duysun bana yardım etsin inşallahAnladım canim moralini hic bozma ben burda cok okudum çok düşük değerle baslayipta çocuğunu kucağına alanı o yüzden moralini yüksek tut iki gun sonra guzelce artacak değerin inşallah zikir çek bol bol canım
Hayır 5. Gün embriyosuyduSizin 3.gun embriyosu muydu?
12.gun kan istemiş ondan dolayı sordum normalde 5.gun embriyosuna 10.gunde kan istiyorlar.. kan testinle ilgili de zaten olumsuz diyerek ilaçları bırakma agir iş yapma gününü bekle veren de Allah vermeyen de vardır bir hayır bak birinin daha değeri seninki gibi çıkmış o mutlu sen üzgünsün5. Gün embriyosuydu a kalite deprem nedeniyle başka ile nakledilmişti
Eksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?Kızlar bişi sorcam ya. Benim 4. Gün bugün 4 embriyo transfer edildi. Ve hergün test yaptım. Şimdiye kadar bomboş oldu ama bunugünkü ikimci çizgi belirdi. Yani zor bi ihtimal daha erken ama yinede işte bi sormak istedim. Böyle bişi başına gelen varmı ?
Canım test çok beklediyse geçersiz oluyor . Daha çok erken yapmışsın yarın ilk idrarla tekrar bir dene istersen içine daha çok siner .Eksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?
o kuruma çizgisidir canım ya. Bide 4. Gün daha çok erken zaten en az 6. Gün felan çıkıyor diye biliyorum benEksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?
Of ne bilim çoğul olma ihtimali yüksek diye yapıyorum öyle. Atayım hattao kuruma çizgisidir canım ya. Bide 4. Gün daha çok erken zaten en az 6. Gün felan çıkıyor diye biliyorum ben
Ama bunda idrarda dağılmış yani kurumuş şekilde görünüyor sanki yarın ilk idrarla bida deneyin isterseniz daha net sonuç verir.Of ne bilim çoğul olma ihtimali yüksek diye yapıyorum öyle. Atayım hatta
Biliyorum zor şuanda çıkmasıda yinede attım işte ablalarımAma bunda idrarda dağılmış yani kurumuş şekilde görünüyor sanki yarın ilk idrarla bida deneyin isterseniz daha net sonuç verir.
Eveet 4. Gün öğrenen varKızlar bişi sorcam ya. Benim 4. Gün bugün 4 embriyo transfer edildi. Ve hergün test yaptım. Şimdiye kadar bomboş oldu ama bunugünkü ikimci çizgi belirdi. Yani zor bi ihtimal daha erken ama yinede işte bi sormak istedim. Böyle bişi başına gelen varmı ?
Hadi bakalım bekliyoruz dört gözle güzel haberiCanlar birazdan ben de yapacağım test . Şans dileyin . 4 Eylül de transfer olmuştumeşimi zor ikna ettim yarın da yaparım öbür gün de yaparım dedim böyle bekledikçe daha çok stres oluyorum
Çok haklısın sanırım benim genel olarak psikolojim bozuldu duygu durum bozukluğu yaşıyorum. Dediğin gibi canım ne olacaksa hayırlısıysa olsun. Bu arada burada ki yazıları okuyunca, belki transfer sonrası çatlatma iğnesi yaptığı için etkisi geçmiş olsun diye 11. Gün test tarihi vermişlerdir.12.gun kan istemiş ondan dolayı sordum normalde 5.gun embriyosuna 10.gunde kan istiyorlar.. kan testinle ilgili de zaten olumsuz diyerek ilaçları bırakma agir iş yapma gününü bekle veren de Allah vermeyen de vardır bir hayır bak birinin daha değeri seninki gibi çıkmış o mutlu sen üzgünsün
Akşama doğru çıktıysa kuruma çizgisidir o canm 5. 6. Günü bekleEksik söylemişim sabah yaptım akşama doğru çıkmış silik çizgi belki böyle tecrübesi olan vardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?