2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hadi insallah canim güzel haberlerle dönüs yaparsin burayaa

Bmm amh 0.7 ve tuplerim kapali normal yolla gebelik oldu ama dusukle sonuclandi sonra 2 deneme biri negatif biri kimyasal suan sadece gonolf kullaniyorm doktorum dogal gibi gidiyor yarin kontorlum var o zaman daha net anlarim
Canım tüplerim kapalı demişsin. Tüplerini açtırmayı ya da aldırmayı konuştular mı doktorlar hiç?

Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yenii embrio glue de iste onunda faydasi var
Yaa gerçekten mi faydası oldumu size çok sevindim embrio glue faydası gördünüz mü bende kararsız kaldım ne yapsam bilemiyorum ..Rabbim bir avazda kucağına alırsın inşaAllah evladını canım ...
Histeroskopi olduysan insallah bu sefer olucaktir canim icini rahat tut
Oldum ne dedilerse hepsini yaptırdım hayırlısı Allah'tan ...

Evet canim cok sükür güzel haberimi aldim ben 4.cü denememden sonra ❤ Darisi sizlere insallah cok cok dua ediyorum

Canımsın yaa ben kabul etmiyorum kimseyi kendi ailem Gelirse de onlar yapıyor zaten herşeyi şimdi verin eline süpürgeyi kovayı yapsın azıcık söz dinlesinler yaa

Kan verdinmi canım ayyy çok merak ettim canım ...
Hatta şimdi baktım çıkmış. 8,15 çıkmış bu da iğne etkisiyle çıkmış olabilir mi? 9. Gün için çok düşük gibi değilmi gerçi 5 in üstü için sevin demişti karamel Latte ama bilemedim daha çok stres oldum sanki

Eklentiler

• IMG_0378.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 85
Bence yükselicektir iğnenin etkisiyle çıkmış olabilir ama sonuda değer normalden yüksek sabredelim 12. Güne kadar

Normalde gününüz ne zamandı sizin. Bence yükselebilir 2 güne 2 kat artış olması gerekiyordu sanırım. Hayırlısıyla yükselsin sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhabalar, ben 10. gün test verdiğimde değerim 16.8di. Doktorum çok düşük bir pozitif dedi. Çok umutlanmadan takip edelim dedi. Ben çatlatma iğnesi kullanmamıştım. 11. gün testi tekrar etmemi istedi, eğer 1 gün sonrası için yeterli artış varsa iğnelerimi tekrar reçete edecekti. İlaçlarım bitmişti. Maalesef dün 11. gün değerim 17.4 çıktı. Çok çok az yok denecek bir artış. Artamayan bir artış, artamadığı için düşme ihtimali yüksek, kimyasal olma ihtimali var ama pazartesi testi tekrar edelim dedi. Literatürde 5-10ml arası gebelik kabul ediliyor ama bu çok erken bir referans değeri. Bizler en başından takipte olduğumuz için bu ufak değerleri görüyoruz. Çoğu kadın ilerlemezse anlamadan kimyasal olarak atıyor. Bunun standart bir değeri yok artış önemli ama bu kadar ufak değerlere doktorlar çok kesin konuşamıyor. Umudunuzu kaybetmeyin ama artışı takip edin ve doktorunuzu bilgilendirin. 2 günde 1 %60-66 arası günlük %30-33 arası artış olmalı en az. Çok sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…