2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Diyecek tek kelime bulamıyorum vallahi başına gelenlere bak yok yere ameliyat edecekti seni acaba ne alacaktı kist yerine Allah'ım düşürmesin ellerine para yaa para için yapıyorlar hepsini ... Eee hastane yönetimi doktorlarla anlaşma yapıyor her ay şu kadar ciro istiyorum diye senin sağlığını kim düşünüyorki kist mi var yumurtami var ... flime kimsenin baktığıni sanmıyorum watsaptan flime mi bakılır Allah aşkına pazartesi günü gidince saracagim ama bırakmam bu şekilde ...

Bunı devlette de bana yaptılar. Direk ameliyat istiyorlar. Ki çikolata kistinde ameliyat son çare mesela rezerv durumu baz alındığı ve çocuk sahibi değilse kadın. Yani tek doktorla kalmamak burda önemli galiba

Baya soymuşlar valla bizden çözdürme ücreti alınmıyo.
Dondurma ücretide opu zamanı alınmıştı.
Bu 14500 sadece transfer ve embriyo glue oluyor. Çözdürme diye bi ücret söylenmedi

Bu yapıldıktan sonra tutunma olasılığı çok artıyormuş umuyorum sizde de güzel haberler gelcek içinizi ferah tutun

Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yenii embrio glue de iste onunda faydasi var

Birde kizla transfer oldukdan sonra bu gurupta cok dolanip kafanizi strese sokmayin Gayet relax olun ve hic biseye aldirmayin stress cok önemli bi faktörmüs maglesefki

Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yenii embrio glue de iste onunda faydasi var
Yaa bu çok güzek bir haber darısı bizlere inşallah bende pazartesi günü kan vereceğim inşallah tüm bekleyen hamişler güzel sonuçlar alır

süperrr bebiş geliyor ozamannn yarın kanlarr verilsinn 1 eylül transfer arkadaşlardan haber varmı başka acaba çok merak ediyorum

Transferin 7. Gününden günaydın canlar . Pozitif haberlerimiz çoğalsın inşallah . 4 yaşındaki kızım uyanıp yanıma geldi anne ben rüyamda bebek gördüm dedi . Nasıl yani dedim kucağında bir bebek vardı dedi çok duygulandım Rabbim hayırlısını nasip et

Hadi insallah canimm Rabbim gönlündekini nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…