- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Diyecek tek kelime bulamıyorum vallahi başına gelenlere bak yok yere ameliyat edecekti seni acaba ne alacaktı kist yerine Allah'ım düşürmesin ellerine para yaa para için yapıyorlar hepsini ... Eee hastane yönetimi doktorlarla anlaşma yapıyor her ay şu kadar ciro istiyorum diye senin sağlığını kim düşünüyorki kist mi var yumurtami var ... flime kimsenin baktığıni sanmıyorum watsaptan flime mi bakılır Allah aşkına pazartesi günü gidince saracagim ama bırakmam bu şekilde ...Doktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki de
Bunı devlette de bana yaptılar. Direk ameliyat istiyorlar. Ki çikolata kistinde ameliyat son çare mesela rezerv durumu baz alındığı ve çocuk sahibi değilse kadın. Yani tek doktorla kalmamak burda önemli galibaDoktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki de
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz içinAlla alla gerçekten bende anlayamadım. Baya da iyiymiş durumları aslında neyse kötüyü
Düşünmeyin inşallah transfer olanlar tutar sağıkla ilerler.
Baya soymuşlar valla bizden çözdürme ücreti alınmıyo.Şöyle söyleyeyim 9 bin iğneler dedi eczane... emriyo çözdürme 10 bin.. 4 ay önce dondurmanın ücretini neden bugün alıyorlar onuda anlamış değilim kalan diğer emriyolar için 10 bin de onlara alıyorlar ... ayy tükendim vallahi Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Bu yapıldıktan sonra tutunma olasılığı çok artıyormuşBanada darlık var dediler genişletildi hafif t şeklinde imiş düzeltildi rahim flim çekildi onuda hemşire ye watsaptan attım yapılan bir operasyonun sonuç filmleri doktor tarafından değerlendirmesi watsaptan resimmi ile mi yapılır bilemedim İnan ki yıldım artık herşeyi hemşire halletmeye çalışmaktan anlaşılamamaktan ...
Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yeniiBenim 2 kere olumlu olmayınca histeroskopi oldum rahim içine bakıldı çift boynuzlu perde olduğunu söylediler birde küçükmüş genişletildi perde alındı ve rahimin içine kesikler atıldı tekrarlayan olumsuzluklarda bu işlem yapılıyormuş rahim kesildiğinde kendini yeniliyormuş ben izmirde atatürk eğitim araştırma hastanesinde olmuştum histeroskopiyi
Hadi güzel haberler vermek nasip olsun insallah canimEvet oldum bugün
Histeroskopi olduysan insallah bu sefer olucaktir canim icini rahat tutBen pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..
Amin inşallah bakalımHadi güzel haberler vermek nasip olsun insallah canim
Yaa bu çok güzek bir haber darısı bizlere inşallah bende pazartesi günü kan vereceğim inşallah tüm bekleyen hamişler güzel sonuçlar alırBende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yeniiembrio glue de iste onunda faydasi var
Bunu kendime yazmamıştım bu arada fotoğraf atan arkadaşa yazmıştım alıntı yapmamış .Çizgiiii görüyorum
Insallah canim benim sen icine rahat tut insallah sana simsiki tutunmustur bebeginYaa bu çok güzek bir haber darısı bizlere inşallah bende pazartesi günü kan vereceğim inşallah tüm bekleyen hamişler güzel sonuçlar alır
Hadi insallah canimm Rabbim gönlündekini nasip eylesinTransferin 7. Gününden günaydın canlar . Pozitif haberlerimiz çoğalsın inşallah . 4 yaşındaki kızım uyanıp yanıma geldi anne ben rüyamda bebek gördüm dedi . Nasıl yani dedim kucağında bir bebek vardı dediçok duygulandım Rabbim hayırlısını nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?