- 19 Eylül 2023
- 223
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.801
O kişiden kişiye değişiyor . Ben ilaçla devam ettim ben çok memnun kaldım taa denizliden gittim iyiki diyorum aret hocaBakayım cok tesekkürler. Yumurta toplanırken çok ilaç veriliyor mu aret hoca ilacsız ilerliyo diye biliyodum
TeşekkürlerO kişiden kişiye değişiyor . Ben ilaçla devam ettim ben çok memnun kaldım taa denizliden gittim iyiki diyorum aret hoca
Çünkü daha çok erken ya gayet normal bence5 dk bekledik hemen çıkmadı
Olabilir bence ama belli de olmuyor okuduğum . Güzel bir değe
bekleyeip göreceğim artık :)Olabilir bence ama belli de olmuyor okuduğum . Güzel bir değer ☺
Benim önceki transferimde 12. Gün 652 idi ikizdi çok yüksek ihtimal ikiz olabilirkızlar merhaba transfer gününü de sayarsak 10. gün sonucum 552 geldi ikiz olabilir mi?
önceki transferim dış gebelik oldu o yüden biraz korkuyorumBenim önceki transferimde 12. Gün 652 idi ikizdi çok yüksek ihtimal ikiz olabilir
Merhabalar öncelikle transferiniz hayırlı olsun benim de test günüm 4 Ekim 22 Eylül'de mı transfer oldunuz ?Sa kızlar bana da test gunu 4 ekım verıldı, insAllah hepımız cok guzel sonuclar alırız, korktuklarımızdan emın umdumklarımıza naıl oluruz selametle
Korkma canım iyi düşün iyi olsun. Sağlıkla gelsin zamanında inşallahönceki transferim dış gebelik oldu o yüden biraz korkuyorum
Amin ınsAllah sızın de hayırlı olsun, evet 22 sızde mı 22 genelde 12 gune fılan test verenler olmusMerhabalar öncelikle transferiniz hayırlı olsun benim de test günüm 4 Ekim 22 Eylül'de mı transfer oldunuz ?
inşallah canımKorkma canım iyi düşün iyi olsun. Sağlıkla gelsin zamanında inşallah
İnşallah, evet benim de 22'sinde oldu transferim benim doktorum da 12. gün test vermemi istediAmin ınsAllah sızın de hayırlı olsun, evet 22 sızde mı 22 genelde 12 gune fılan test verenler olmus
Belli olmaz herkesin aynı cıkmaz beta düzenli artış önemli7.gün beta hcg 9.08 çok mu sağlıksız bilgisi olan kimse yok mu acaba idrarda fotoğraftaki gibi
25 40 lira civarı değişiyor diye biliyorumKızlar bu erken gebelik testleri pahalı mı.
Bence ikiz 9 .cu gün transfer günü sayılmıyor canım gözün aydın canım ayy ne güzelkızlar merhaba transfer gününü de sayarsak 10. gün sonucum 552 geldi ikiz olabilir mi?
Amin canim benim Allah rahzi olsunÖncelikle maşallah kuzuşaa annesine nasıl sıkı tutunmuş kendinize dikkat edin güzel günler görelim hep beraber inşallah
29 agustostum canim benim bugun 6 haftaligim cok sükür gece yatirdilar bugun ciktim sükür hersey yolunda 12.ci haftaya kadar ara ara olucakmis yerlesme kanamasiymis canim önce benimkide kahve lekeydi sonra pembe kana döndü acile gittimde hemen normal odaya alindim tabi con sükür kendide kalbide cok güzeldi cok korkutsada iyizCanm çok geçmiş olsun benim de kahverengi akıntım devam ediyor . Çalışmaya da devam ediyorum. Senin transfer günün ne zamandı acaba listede göremedim de
ben de cok umutlandım ama ıkızs hep 1000 şi değerler yazıyorlr benm de 13.gün degerm 568 3 kat arttı ama inşallah ıkızdır kesede belli olacakkızlar merhaba transfer gününü de sayarsak 10. gün sonucum 552 geldi ikiz olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?