2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

kızlar merhaba transfer gününü de sayarsak 10. gün sonucum 552 geldi ikiz olabilir mi?
Bence ikiz 9 .cu gün transfer günü sayılmıyor canım gözün aydın canım ayy ne güzel çok sevindim canım senin adına sağlıkla kucağına al. Banada dua et gebe kadınların duaları kabul olurMuş ...

Öncelikle maşallah kuzuşaa annesine nasıl sıkı tutunmuş kendinize dikkat edin güzel günler görelim hep beraber inşallah
Amin canim benim Allah rahzi olsun
Canm çok geçmiş olsun benim de kahverengi akıntım devam ediyor . Çalışmaya da devam ediyorum. Senin transfer günün ne zamandı acaba listede göremedim de
29 agustostum canim benim bugun 6 haftaligim cok sükür gece yatirdilar bugun ciktim sükür hersey yolunda 12.ci haftaya kadar ara ara olucakmis yerlesme kanamasiymis canim önce benimkide kahve lekeydi sonra pembe kana döndü acile gittimde hemen normal odaya alindim tabi con sükür kendide kalbide cok güzeldi cok korkutsada iyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…