2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Dr um aradı lekelenme olabilir yerleşme kanaması olabilir anlamak için test gününü beklicez dedi ilaç kullanırken o kadar erkem regl baslamaz dedi perşembe görücez bakalım

Dr um aradı lekelenme olabilir yerleşme kanaması olabilir anlamak için test gününü beklicez dedi ilaç kullanırken o kadar erkem regl baslamaz dedi perşembe görücez bakalım
Umutsuzluğa kapılma işte bak benimde devam ediyor lekelenmem içimi ferah tut bence pozitif çok yorma kendini

merhabalar ben doktor değiştirdim 1 tane ilacımı kalp atışını duyana kadar devam edeceğim duyduktan sonra keseceğim progestanı 12 haftaya kadar kullanacağım normal gebelik gibi devam ediyor ancak tüp bebek yaptırdığınızı söyleyin sadece daha sık muayene olmaya çağırıyorlar.

Canım bu iğne ne olunca hangi sorunda yapılıyor
Açıkçası tam olarak hangi sorunda yapılıyor bilmiyorum bana yapılmadı ama çok araştırdığım zaman karşıma çıkmıştı. Bi kaç kere denemede embriyo tutunmuyorsa veya hep düşük oluyorsa yapılıyor diye biliyorum. Rahim embriyoyu yabancı bilmesin diye babadan alınan antikorlar önceden anneye yüklendiği için vücut onu tanıyor ve yabancı görmüyormuş.

progestan dex mi devam ediyor? estrofem kullanıyor musunuz?

Canm çok geçmiş olsun benim de kahverengi akıntım devam ediyor . Çalışmaya da devam ediyorum. Senin transfer günün ne zamandı acaba listede göremedim de

20 eylülde oldum sadece arada adet sancısı gibi sancım oluyor sizde belirti var mı
Bende 23 eylül de oldum benimde hafif sancılarım var ama önceki transferimde not tutmuşum şimdi baktım da aynı şeyler olmuş ve negatifle sonuçlandı. O yüzden belirtilere inanmayalım ilaçlardan olabiliyormuş

Bende 21 eylülde transfer oldum. İlk iki gün sürekli devam eden bir kasık ağrım vardı. Sonrasında ara ara ağrım olmaya başladı. Göğüs hassasiyetim var ve çok uyumaya başladım. Eşim iştahımın da arttığını söylüyor ama bilmiyorum inşallah pozitifi görürüm sağlıkla da dünyaya gelir. Sonucu düşünmekten alamıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…