- 13 Aralık 2019
- 89
- 83
- 38
- 42
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.741
Muhteşem, çok güzel g8diyor,tamamını erdirsin.Gün Beta hcg
10. 19,92
12. 36,98
14. 53,96
Nasıl sizce ?
Umutsuzluğa kapılma işte bak benimde devam ediyor lekelenmem içimi ferah tut bence pozitif çok yorma kendiniDr um aradı lekelenme olabilir yerleşme kanaması olabilir anlamak için test gününü beklicez dedi ilaç kullanırken o kadar erkem regl baslamaz dedi perşembe görücez bakalım
Nasıl muhteşem oluyorMuhteşem, çok güzel g8diyor,tamamını erdirsin.
merhabalar ben doktor değiştirdim 1 tane ilacımı kalp atışını duyana kadar devam edeceğim duyduktan sonra keseceğim progestanı 12 haftaya kadar kullanacağım normal gebelik gibi devam ediyor ancak tüp bebek yaptırdığınızı söyleyin sadece daha sık muayene olmaya çağırıyorlar.kızlar pozitifi gördükten sonra ilk muayene merkezde sonrası başka yere yönlendiriyorlar demiştiniz. bu doktor ilaçlara devam ettiriyor mu yoksa normal gebelik gibi mi devam ediyor??
Doktor değiştirmek istiyorum da merak ettim
Canım bu iğne ne olunca hangi sorunda yapılıyorCanım bende bu konuda daha yeniyim ama gebelik aşısını denediniz mi ? Eşinden alınan antikorlar sana vurulsun aklıma başka bi sebep gelmiyor
Kaygılandırmak istemem ama biraz artış az sanırım doktor ne diyor en iyisini o bilirGün Beta hcg
10. 19,92
12. 36,98
14. 53,96
Nasıl sizce ?
Açıkçası tam olarak hangi sorunda yapılıyor bilmiyorum bana yapılmadı ama çok araştırdığım zaman karşıma çıkmıştı. Bi kaç kere denemede embriyo tutunmuyorsa veya hep düşük oluyorsa yapılıyor diye biliyorum. Rahim embriyoyu yabancı bilmesin diye babadan alınan antikorlar önceden anneye yüklendiği için vücut onu tanıyor ve yabancı görmüyormuş.Canım bu iğne ne olunca hangi sorunda yapılıyor
Degeriniz saglıklı artışmıydı ?
progestan dex mi devam ediyor? estrofem kullanıyor musunuz?merhabalar ben doktor değiştirdim 1 tane ilacımı kalp atışını duyana kadar devam edeceğim duyduktan sonra keseceğim progestanı 12 haftaya kadar kullanacağım normal gebelik gibi devam ediyor ancak tüp bebek yaptırdığınızı söyleyin sadece daha sık muayene olmaya çağırıyorlar.
Canm çok geçmiş olsun benim de kahverengi akıntım devam ediyor . Çalışmaya da devam ediyorum. Senin transfer günün ne zamandı acaba listede göremedim deSelam kizlar bende dün aksam üzeri yogun kanamam olunca apar topar kendimi acilde buldum , gebeligimin 6.ci haftasindayim ara ara kahve lekelenmelerim oluyodu fakat dün aksam ic camasirimi batircak sekilde yogunlasmis tabi pembeydi rengi, apar topar odaya aldilar igneler serumlar filan derken toparlandim sükür ve pazar günü oldugu icin doktorumda yoktu. Benim icin evinden kalkmis geldi cok sükür hemen kan filan alindi , bebegimi gördük gayet iyi durumda kalbini dinledim cok sükür Rabbim onu bana bagisladi dedim rahatldim. Sabaha kadar hastanede yaticam bi kez daha muayane olup cikisim gerceklesicek.
Burda size anlatmak istedigim Korkmayin bebislerimiz yerlestigi icin bu tür kanamalar gayet normalmis.. ve 12.ci haftaya kadarda görünebilinirmis. Ben panik yaptim kendimi bos yere üzdüm sizler daha dikkatli olun
Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin Kizlar..
Bende birşey hissetmiyorum inşallah olumlu olur sağlıkla ve hayırlısıysa kucaklarımıza alırızMaalesef cnm ya sadece sol yumurtaligimda ara ara acı oluyor gibi başkada birşey hissetmiyorum
transfer sonrası 17.günüm bugün 5.gün embriyosu. bugün kese görmeye gidicem. 3 buçukta randevum. haber veririm.Bebek kesede ne zaman görünür?
:)))) çok haklısın cnmHem esimle olsun hem de olumlu da olsa olumsuzda olsa bi aglama krizii olur bende kesin is yerinde bütün gün kendimi sıkamam aglamayim diye
Bende 23 eylül de oldum benimde hafif sancılarım var ama önceki transferimde not tutmuşum şimdi baktım da aynı şeyler olmuş ve negatifle sonuçlandı. O yüzden belirtilere inanmayalım ilaçlardan olabiliyormuş20 eylülde oldum sadece arada adet sancısı gibi sancım oluyor sizde belirti var mı
Aminnn cnm tüm bekleyen annelerimizle beraber kulaklarımız dolarBende birşey hissetmiyorum inşallah olumlu olur sağlıkla ve hayırlısıysa kucaklarımıza alırız
Daha kalp atısı ıcın erken olabılır belkı kac haftalıksınız suanEvet sağlıklı arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?