- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.521
Burda okuduğum kadarıyla çoğunlukta oluyor zaten. Hiç moralini bozma. Normal gebeliklerde bile oluyormuş lekelenme. Hatta belirti bile ☺ olumlu sonuç alıcaksın öyle hissediyorum ben.Bugün lekelenmem başladı benim biraz moralim bozuldu ama normalmiş sanırımErken genelik testi yaptım 2. Çizgi biraz silik gibi çıktı
Doğrudur. Ben hiç dikkat etmedim roll on pek kullanmadığım için öyle dikkat etmemiştim.Bi çok roll on üzerinde yazıyor aslında ama bazılarında yok hamileler kullamaz diye içindekiler gebeliği olumsuz etkiliyormuş
oyle ne dıelım ama iniallah saglıklıca ikiz olurGayet sağlıklı görünüyor. Tek olsun senin olsun ☺
Bende kanama yok sadece fitilden kaynaklı sanırım çok akıntım var birde karnımda ağrılar var başka belirtim yok 28inde kan vericem inşallah pozitifleri görürüzHemşire ile konustum yerleşme kanaması da olabilir regl baslangıcı da bunu söylemek için erken dedi
Pgt falan önerdiler mi?Valla canm benimde 6. Transfer 4. Opum olucak bilmiyoruz bizde ne yapacağız.
Bizim donmuş spermlerimiz var 3 tüp daha onları kullanmadan eşime tekrar ameliyat demezler sanırım.
Benimde Pazartesi günü transferim oldu bilmiyorum ki herkste farklıymış belirti bende korkuyorumTest yapmadım açıkcası cesaretim de yok 6. Günde varsa kesin kanda varsa cıkar mı
5. Gün dondurulmuş embriyo Pazartesi günü transfer oldumSizin embriyo kaçıncı gün emriyosuydu
Off inşallahBurda okuduğum kadarıyla çoğunlukta oluyor zaten. Hiç moralini bozma. Normal gebeliklerde bile oluyormuş lekelenme. Hatta belirti bile ☺ olumlu sonuç alıcaksın öyle hissediyorum ben.
Onuda yaptırdık canm bi halt kalmadı yapılmayan.Pgt falan önerdiler mi?
Canım bende bu konuda daha yeniyim ama gebelik aşısını denediniz mi ? Eşinden alınan antikorlar sana vurulsun aklıma başka bi sebep gelmiyorOnuda yaptırdık canm bi halt kalmadı yapılmayan.
Pgt li 5aa embriyo transferi oldum 6 ay önce serum verildi rahime çizik atıldı ama tutmadı.
Pgt ye de inancım kalmadı bundan sonralarına düşünmüyorum
Merhabalar,hayırlı olsun gebeliğiniz.Benim de dün kanamam vardı iğne oldun bugün çok şükür kanamam yok.Yarın ki değerime göre belli olacak son durum.Stres yapmayın normal diyorlarBugün lekelenmem başladı benim biraz moralim bozuldu ama normalmiş sanırımErken genelik testi yaptım 2. Çizgi biraz silik gibi çıktı
Merhabalar,hayırlı olsun gebeliğiniz.Benim de dün kanamam vardı iğne oldun bugün çok şükür kanamam yok.Yarın ki değerime göre belli olacak son durum.Stres yapmayın normal diyorla
Bilmiyorum onu denemedik doktorumuzda bahsetmedi bundan sonrası ne olur nasll yol izlenir bilmiyorumCanım bende bu konuda daha yeniyim ama gebelik aşısını denediniz mi ? Eşinden alınan antikorlar sana vurulsun aklıma başka bi sebep gelmiyor
Negatif mi kesin canımkızlar 2. Deneme için istanbulda memnun kaldığınız doktorları yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?