- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.481
Ya ben bu ilacı sabah öğlen akşam oral alıyorum. Hemşire vajinal yazmış ama ben doktora sordum oral al dedi. Hayatımda içtiğim en iğrenç ilaç. İşe yaramadığını görünce daha bi üzüldüm. Bu bedene zaten bir şey işe yaramıyorHap olarak alindiginde etkisi yokmus canim sadece migde bulandiriyo bas dönmesi halsizlik yapiyomuss..
Benim doktorum kesinlikle vajinal fitil olarak dedi. Bence vajinal fitil daha saglikli ve dogrudan bebege gidiyo
Sen test yaptın mı?Artış önemli kuzum 2 gün sonrası önemli
Ahahahahah haklıymışsın ☺inşallah güzel ilerler hepimizin sonuçları. Sonucu yaz olur muhımm yok yok belirtim falan yok gayet normal devam ediyorum unutuyorum bile bazenay inşallah güzel sonuçlar alırsın ben haftaya Cumartesi vericem
İlaçlardan dolayı adet olamayız canım.Benim de 8. günüm sabahtan bu yana lekelenmem var.stres yapmayın lütfen18 de transfer oldum az önce wc gittim leke gelmişti regl mi oluyorum acaba bu transferim 5. Günü cok üzgünüm
Valla benim doktorum fitili diyorsaniz agizdan alimdan hic bi ise yaramadigini söyledi ne yazikki kesinlikle vajinal ve günde 4 defa benimki. Bida sorun isterseniz doktorunuza yanlis anlamis olabilirmisiniz ? bide o fitil agir oluyomus icildiginde migde bulanti kusma bas dönmesi vs vs..Ya ben bu ilacı sabah öğlen akşam oral alıyorum. Hemşire vajinal yazmış ama ben doktora sordum oral al dedi. Hayatımda içtiğim en iğrenç ilaç. İşe yaramadığını görünce daha bi üzüldüm. Bu bedene zaten bir şey işe yaramıyor
İki kez sordum oral alman gerekiyor dedi. Günde nerdeyse östrojen ve progestan için 20 hap alıyorum birde vajinal kullandığım fitil var ama o östrojen için. Gerçektende yan etkileri ağır ama kemo kullanan biri olarak etkisi sinek ısırığı gibiValla benim doktorum fitili diyorsaniz agizdan alimdan hic bi ise yaramadigini söyledi ne yazikki kesinlikle vajinal ve günde 4 defa benimki. Bida sorun isterseniz doktorunuza yanlis anlamis olabilirmisiniz ? bide o fitil agir oluyomus icildiginde migde bulanti kusma bas dönmesi vs vs..
Kahverengi leke devam ediyor yarın 6. Günüm gidip kan vericemKizlar Lekelenme icinde korkmayin.. 12.ci haftaya kadar ara ara görünürmüs
Babyler simsiki tutundugu icin. Gününün bi önemi yok bendede oluyo ara ara strese girmeyin bosunaa
Anladım fitili daha rahat olabilir biraz daha yumuşak vajinal fitil daha rahat olabilir sizin içinHemşireye yazmistim.Ayni ilaç vajinalden alın dedi.Sekreterlik reçeteyi yazarken kapsülü yazmış eczanede de onu verdiler.
İlaç kullanım talimatında fitil vajinalden yazıyor.
Bu da aynıymış bunu kullancam
Olmazsa fitilini de alirim
Geçmiş olsun Serum verirseler düzelirsiniz. Muhtemelen medpamid gibi bir ilaç serum yapıyorlar.Kızlar sabahtan beri kusuyorum zehirlendim mi bilmiyorum. Pazartesi transferim olmuştu. Kusmak zarar verir mi sizce?? Acile gidiyoruz şimdi.
Valla bilmiyorum ya ismi nedir ? Acaba farkli bi seymi kullandigin ? Progestan ?İki kez sordum oral alman gerekiyor dedi. Günde nerdeyse östrojen ve progestan için 20 hap alıyorum birde vajinal kullandığım fitil var ama o östrojen için. Gerçektende yan etkileri ağır ama kemo kullanan biri olarak etkisi sinek ısırığı gibiSalı günü test sizden görünce sordum tekrar oral dedi kendisi tekrar zaten negatif olduğunu hissediyorum. En azından elimden geleni yapmış olma rahatlığı hissetmek istiyorum
Etsin canim korkma ondan benim 20.ci günüm de geldi 21.ci günümde kesemi gördüm cok sükür ve gayet normal olabilir dedi doktorum ara ara tekrarlarmisKahverengi leke devam ediyor yarın 6. Günüm gidip kan vericem
Yok yok aynısı progestan 200 mg 30 kapsülValla bilmiyorum ya ismi nedir ? Acaba farkli bi seymi kullandigin ? Progestan ?
Bende fitil olarak kullanıyorum daha etkili olduğunu söyledi doktorumValla benim doktorum fitili diyorsaniz agizdan alimdan hic bi ise yaramadigini söyledi ne yazikki kesinlikle vajinal ve günde 4 defa benimki. Bida sorun isterseniz doktorunuza yanlis anlamis olabilirmisiniz ? bide o fitil agir oluyomus icildiginde migde bulanti kusma bas dönmesi vs vs..
İnşallah canım hayırlarıyla pazartesi tekrar test vereceğim o gün az çok belli olur.Önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum sevinemedim
Yaptım canım 7. Günde negatif maalesefSen test yaptın mı?
Roll on niye sorun acabaBol bol su için ve roll on deodorant parfüm kullanmayın sakın.Bende kimyasal gebelik yaşadım hep doktorum bunların hepsini özellikle söyledi
Peki bu süreçten sonra nasıl bir yol izleyeceksin? Benim eşimde tese oldu morfoloji kötü sperm sayısı az çıkış var ama Dr tese yapalım senin yumurtalarını karşılasın spermler dedi 4 tane daha embriyom var biz morfoloji sorunu olanlar ne yapmalıyız belli ki birşey var hamile kalıyoruz ama devamı gelmiyor 3. Tedavim bu benimYaptım canım 7. Günde negatif maalesef
Bana da iğne verdiler canım geçti çok şükür şimdi 3 gün iğne yaptıracam baksana bazı arkadaşlar hep oluyormuş normal diyorlar hatta doğuma kadar bile olduğu oluyormuş çok moral bozarsak bebişe var ise zarar verir ...Allah korusun moralini yüksek tutmak gerek..Dönüş yaptılar lekelenme olması normal bi kaç günde sürebilir dediler tatmin olmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?