- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.441
Evet canım test günümde verdimNormalde test gününüzde verdiniz değil mi
Kanı. ? Önce vermemiştiniz.
İnşallah güzelce artışlarınız olur
İyim canım nasıl olayım seni sormalıkaramel Latte napıyorsun nasılsın kuzu?
Ben fitil olarak kullanıyorum hap olarak alın isterseniz bugün yarın doktorunuza sorun içiyor olmanız sorun teşkil etmezSelam kizlar progestan kapsül reçete de ağızdan alınacak diyor, hastanenin verdiği diğer evrakta vajinal fitil olarak diyor.Zaten hap şeklinde kafam karıştı nasıl kullanılıyor bu , gece 12 de yarın da sabah öğlen akşam kullanacağım fotosunu ekliyorum.Acil bilen varsa yardımcı olur mu
Hemşire hanıma yazmistim cevap verdi sağolsun.Ayni ilaç vajinadan alın dediBen fitil olarak kullanıyorum hap olarak alın isterseniz bugün yarın doktorunuza sorun içiyor olmanız sorun teşkil etmez
Hap olarak alindiginde etkisi yokmus canim sadece migde bulandiriyo bas dönmesi halsizlik yapiyomuss..Selam kizlar progestan kapsül reçete de ağızdan alınacak diyor, hastanenin verdiği diğer evrakta vajinal fitil olarak diyor.Zaten hap şeklinde kafam karıştı nasıl kullanılıyor bu , gece 12 de yarın da sabah öğlen akşam kullanacağım fotosunu ekliyorum.Acil bilen varsa yardımcı olur mu
Bugün test verdim tekrar 36.98 nasıl sence Dr iki gün sonra tekrar ver dediİyim canım nasıl olayım seni sormalı
Ben de aynı gün transfer oldum. Ve 2 saattir acildeyim. Mide bulantısı kusma. Virüs varmış sanırım. İnşallah senin de benim de tutunur bebeklerimiz iyi düşünelim.18 de transfer oldum az önce wc gittim leke gelmişti regl mi oluyorum acaba bu transferim 5. Günü cok üzgünüm
Maşallah ne güzelKızlar aldım ikinci sonucum 385 gelmiş güzel katlamış şükürinşallah böyle de devam eder. Ama sevinemiyorum tam olarak kese görüp kalp duyana kadar stresim geçmeyecek
Gebelik testi yaptılar mı acilde gecmiş olsun bu aradaBen de aynı gün transfer oldum. Ve 2 saattir acildeyim. Mide bulantısı kusma. Virüs varmış sanırım. İnşallah senin de benim de tutunur bebeklerimiz iyi düşünelim.
Transfer hariç 12. GünümMaşallah ne güzelkaçıncı gününüzde verdiniz 2. Testi
İyi akşamlar bugün test yaptınız mı?Salı kan vereceğim,salıya kadar beklemedeyim. Ama bugünde testim negatif.
Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin kolaylıklaTransfer hariç 12. Günüm
Benimde oldu dün gece hemen hemşirenize doktorunuza yazın iğne falan verirler bana verdi .. inşallah yerleşme kanaması yaşıyoruzdur leke kahverengi mi pembemsi mi bakalım sana ne diyecekler18 de transfer oldum az önce wc gittim leke gelmişti regl mi oluyorum acaba bu transferim 5. Günü cok üzgünüm
Amin hepimizin inşallahRabbim kucağınıza almayı nasip eylesin kolaylıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?