2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Selam kizlar progestan kapsül reçete de ağızdan alınacak diyor, hastanenin verdiği diğer evrakta vajinal fitil olarak diyor.Zaten hap şeklinde kafam karıştı nasıl kullanılıyor bu , gece 12 de yarın da sabah öğlen akşam kullanacağım fotosunu ekliyorum.Acil bilen varsa yardımcı olur mu

Eklentiler

• 20230923_192907.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 47
  • 20230923_192503.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20230923_192449.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben fitil olarak kullanıyorum hap olarak alın isterseniz bugün yarın doktorunuza sorun içiyor olmanız sorun teşkil etmez

Hap olarak alindiginde etkisi yokmus canim sadece migde bulandiriyo bas dönmesi halsizlik yapiyomuss..
Benim doktorum kesinlikle vajinal fitil olarak dedi. Bence vajinal fitil daha saglikli ve dogrudan bebege gidiyo

18 de transfer oldum az önce wc gittim leke gelmişti regl mi oluyorum acaba bu transferim 5. Günü cok üzgünüm
Ben de aynı gün transfer oldum. Ve 2 saattir acildeyim. Mide bulantısı kusma. Virüs varmış sanırım. İnşallah senin de benim de tutunur bebeklerimiz iyi düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…