- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.541
Aynen canim bende öyleyim yemek yapmiyorun abimin esinin yaninda kaliyorum bu sürecte o destekcim o konuda ama olabildigince yürüyüsler yapiyorum dikkat ediyorum kendini yorma sürekli dinleninşaAllah canım Alllah razı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsininşallah ... Neler yiyorsunuz ben bu gün yarım saat yürüyüş yaptım çünkü hareket edin mutlaka diyorlar yemeğimi kendim yapıyorum evde geziniyorum bol su içiyorum ...
Güzel haberlerle dönesin canim benimmBnm yarin 12.gunum kan testi istenen gün
Hem cok erken yapmissin , hemde sabah ilk idrar olmasi gerekiyo canim kendini bos yere zme bence. Bide bikac gün daha beklemelisin7. Gün gebelik testi negatif görüp sonucu pozitif çıkan var mı?
Ama herkesin 5. Gün bile cıkmış bende silik cizgi bile çıkmadıHem cok erken yapmissin , hemde sabah ilk idrar olmasi gerekiyo canim kendini bos yere zme bence. Bide bikac gün daha beklemelisin
Cok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icinBenim ikinci denemem ilkinde çok dikkat ettim hicbisey yapmadim yemek bile ama sonuç negatifti bu sefer kendim yaparım dedim sabahları yumurta yiyorum haşlama ya da omlet avokado aldım onuda denedim ara öğünler meyve fındık ceviz kayısı incir olabilir sebze et yeşillik yemek gerekiyormuş benim demir düşük olduğu için çay kahve içme dedi doktor sizde kendinize göre beslenme düzeni oluşturabilirsiniz
Herkezde bir dilki canim idrara belki cok gec düsücek seninki ? Belki gec tutundu bebegin bilemeyizki günün dolmadan kendini üzüyosun suan bence yapmamalisinAma herkesin 5. Gün bile cıkmış bende silik cizgi bile çıkmadı
Ailemden kimse bilmiyor bu sefer benim bilsede herkesin kendi işi gücü var kimse yok anlayacağın temizlik vs hiç birşey yapmıyorum kendi kendime idare ediyorum bakalım eşim çok pinpirikli hayırlısı yaa olacağı varsa Rabbim nasip ettiyse inşallah olur ...Allah'a sığındımAynen canim bende öyleyim yemek yapmiyorun abimin esinin yaninda kaliyorum bu sürecte o destekcim o konuda ama olabildigince yürüyüsler yapiyorum dikkat ediyorum kendini yorma sürekli dinlen
Cok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icin
Sadece çok su içemiyorum ona çözüm bulamadım inşallah hayırlı sonuçlarımızı sevinçlerimizi de paylaşırızCok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icin
İlk idrarla yapsaydın keskeEvet ysptım demin
Evet5 ci gün emriyosu sizinde değilmi
Yapmamaya calısıcamHerkezde bir dilki canim idrara belki cok gec düsücek seninki ? Belki gec tutundu bebegin bilemeyizki günün dolmadan kendini üzüyosun suan bence yapmamalisin
2 saat yetmiyor muİlk idrarla yapsaydın keske
Ben çay kahve asla icmiyorum dışardan paketli gıda kesinlikle tüketmiyorm zaten dondurma yemisimdir bu yaz en fazla yoğurt bile kendim evde yapıyorum hep sebze ağırlıklı besliniyorm makarna pilav normal ekmek tatlı asla zaten yemem bende elimden geldiğince işte kabak çekirdeği yiyorum işte kefir içiyorm kabız olmamak için yapacak bir şey yok ..Cok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icin
Olabildigince icmelisin kuzum su cok önemliymis ben 1bucuk sabahtan bitiriyorum 1bucuk aksamdan , baktim errken bitiriyom 1 litre daha ekleniyo yatasiya kadarSadece çok su içemiyorum ona çözüm bulamadım inşallah hayırlı sonuçlarımızı sevinçlerimizi de paylaşırız
Ay ben toplam 1 buçuk içsem çok derim içemiyorum ama zorlanan lazım kendimi ama çok tuvalete kalkmak gerekiyorOlabildigince icmelisin kuzum su cok önemliymis ben 1bucuk sabahtan bitiriyorum 1bucuk aksamdan , baktim errken bitiriyom 1 litre daha ekleniyo yatasiya kadarben baya seviyorum suyu zorlanmiyorum hic
Cok güzel yaa ben sabah iciyorum bi bardak cay ama cok acik baska icmem zatende bi sabah ariyorum, olabildigince su icmeye calisin o cok önemliymis ve tabiki yürüyüsBen çay kahve asla icmiyorum dışardan paketli gıda kesinlikle tüketmiyorm zaten dondurma yemisimdir bu yaz en fazla yoğurt bile kendim evde yapıyorum hep sebze ağırlıklı besliniyorm makarna pilav normal ekmek tatlı asla zaten yemem bende elimden geldiğince işte kabak çekirdeği yiyorum işte kefir içiyorm kabız olmamak için yapacak bir şey yok ..
Aaaa gercektenmii yok canim ic saten sürekli wc desin sonraAy ben toplam 1 buçuk içsem çok derim içemiyorum ama zorlanan lazım kendimi ama çok tuvalete kalkmak gerekiyor
İlahi güldürdünüz beniAaaa gercektenmii yok canim ic saten sürekli wc desin sonrahem yürüyüs olmus oluyo sürekli hareket halindesin hahahaha
Rabbim burdaki herkezi sevincten aglatsin canim insallahBen kasılma iğnesi yapıldı transfer günü transferden 5 gün önce rahîm bir işlem uygulandı adını unuttum bağışıklık serumu uygulandı birde emriyolari çözüldükten sora bir sıvı varmış orda bekletildi sonra transfer işlemi gercekleşti hayırlısı Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?