2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar hayırlı geceler. Bugün 15.30 da 3. Gün embriyo transferımı oldum . Özellikle pozitif gören arkadaşlarım nasıl yattılar hiç kalkmadılar mı. Kaç gün yattılar. Nasıl beslendiler. Çok sordum hakkınızı helal edin

Şiddetli bir ağrı olmuyor bende ara ara ağrı uluyor sonra geçiyor ağrı olunca seviniyorum sanki belirtmiş gibi geliyor bu arada benimde 6 günüm 13 eylülde transferim oldu
Hayırlı olsun,inşallah güzel sonuç alırız ,bende öyle seviniyordum bugün bi tık modum düştü ,bende 12 eylül transfer oldum

Kizlar merhaba bende transfer hazirligina yeni gectim daha reglimin 2. gunu estorfem basladim gunde uc adet hepsini bir anda al dedi doktorum estorfemin 5.gunundeyim doktorum onumuzdeki pazartesi kontrole cagirdi oncesinde lucrin vuruldum 4 eylulde yani yumurtlamam olmicakmis oyle dedi merak ediyorum bu transfer adetten itibaren kacinci gun yapılıyor bilginiz varmi

Kizlar yokmu bilgisi olan

Bende sizi merak ediyordum yani genel olarak test günü yaklaşanlara soruyorum sizinde yakın zamanda test vereceğinizi düşünmüştüm inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar elde edersiniz
Korkudan test veremedim açıkçası erken verip üzülürüm sonuç kötü olur diye . Sabahı zor bekliyorum . İnşallah

Cok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis 15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
Ayyy ne güzel haberler, çok sevindim tebrikler

Kızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?

Kızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
Hayırlı olsun canım bence yerleşme kanamasi çünkü çoğu kadın yaşıyor kanamayı ben önceki hamileliğimde yaşamamıştım sabret 4 gün daha bekle kan ver normal gününde bende sabredecegim benimde bugün 3 cû günüm hayırlı haberlerimizi olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…