- 5 Ağustos 2016
- 1.269
- 1.731
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.201
Ben varım 11 Eylül ama korkudan yapamıyorum11 eylül transfer olanlar test yaptınız mı
Bn diger 2.de de yaptim moralim bozuldu bu sefer yapmicam totem yapiyorum direk kanda yuksek degerimi gorcemBenim normal test günümde cumartesi yarın erken gebelik yapardım diye dusunuyodum ama hiç yapasım yok
Oncelikle ne desekte suan yasadigin hissettigin seyi hafifletmeyecek bende yasamis biri olarak biliyorum ama yinedeherzaman brumut olucakKızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba .biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .
Ben de kimyasal yaşamıştım değerin 0lanınca adet oluyorsun. En son 4 lerde gördükten 2 gün sonra adet olmuştum.Kızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba .biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .
Ben varım 11 Eylül ama korkudan yapamıyorum
Çoook sevindim sağlıkla gelsin inşallahhh
saglik olsun canim ya bidakine insallah nasip dilmis demekki saglikli dilmis üzülmeCanım malesef . Değerim düştü ilaçları bıraktım dünden beri kullanmıyorum .
Bn diger 2.de de yaptim moralim bozuldu bu sefer yapmicam totem yapiyorum direk kanda yuksek degerimi gorcem
Doktorum istersen 3-4 gün sonra istersen 1 hafta sonra bir beta hcg baktır dedi . İnşallah hızlıca düşer ve olurum .Ben de kimyasal yaşamıştım değerin 0lanınca adet oluyorsun. En son 4 lerde gördükten 2 gün sonra adet olmuştum.
Benim de normalde kan günüm perşembe ama sanmıyorumYa bende 12 eylül yapacak gibi de değilim
Gözünüz aydın Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin. Beta değerleriniz kaçtı acabaCok sükür canimm Bugun kesem göründü cok sükür iyi görünüyormus boyutuda güzel dedi doktorum , tek biri tutunabilmis15 gün sonrasinada kalp atisini dinlicez insallah
İnsallah pozitif alırızBenim de normalde kan günüm perşembe ama sanmıyorum
ben saha yapmadım 3.gün embrıyosuysu yarın mı yapsam çarş mı yapsam bılemedm belırtı de yok11 eylül transfer olanlar test yaptınız mı
3. Gün embriyosu için erken bencede belirti olurmu ki bu kadar erkenben saha yapmadım 3.gün embrıyosuysu yarın mı yapsam çarş mı yapsam bılemedm belırtı de yok
kaça düşmüştü sizin yorumlara bakarken dün birinin 40 50 ye çıkıp 10 inip tekrar katlanarak devam ettıgını okudum şaşırdım ama hıc mı umut yoktu belki tutunurduDoktorum istersen 3-4 gün sonra istersen 1 hafta sonra bir beta hcg baktır dedi . İnşallah hızlıca düşer ve olurum .
bazılarında olmuş forumda 3gün embriyosınj 7.gün pozitif gören var.oldugumuz günü sayarsak bugun 8 saymazsak 7 oldu3. Gün embriyosu için erken bencede belirti olurmu ki bu kadar erken
Olur benımde carsamba 8 oluyobazılarında olmuş forumda 3gün embriyosınj 7.gün pozitif gören var.oldugumuz günü sayarsak bugun 8 saymazsak 7 olduçarş yapalım hep beraber
Değeriniz kactı kaca düştüKızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba .biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim .
anlaştık son bi gün inşallah hepimiz pozitif yazarız çokkk aminnnnOlur benımde carsamba 8 oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?