- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.701
Gölge görünüyorKizlarrr prodüktör ekspres ile yaptım az önce sonuç bu
Amin çok tşk ederimGölge görünüyortebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Kirmiziya dönüsmedi dimi? O korkutuyo beni aslinda insallah bisi olmaz pazartesi bi geleydi icime dert oluyo yaaaİnşallah canım.
Evet evet kahveydi bol istirahat edeceksin bol su içiceksin içerde kanama alanı yoksa korkma
Yeni tutundu demek ki canım yarında güzel haberler alırsın inşallahBugün 9.gun yarın kan verecem belirti oldu evet ayak ağrısı kaşık agroso yeni yeni göğsüm sızlıyor ben daha önce test yaptım çıkmamıştı kahrolmustum
Hahahah ne güzel canım hadi bakalım cuma günü miladimiz olsun inşallahBmmde 3. Denemem 2.cidi kimyasal olmustu valla bu sefer umudumda inancimda tam icerlerde zaten hareketlilik oluyor burdayiz diyorlarvalla ben hep brsey derken biz diyorum bebeklerle bn
Çok teşekkür ederim insanlah hepimiz en güzel değerleri görürüzBacak ve ayak ağrısı devasaaahayırlı olsun İnşallah en güzel değerler görürsün
Dönmemişti canımKirmiziya dönüsmedi dimi? O korkutuyo beni aslinda insallah bisi olmaz pazartesi bi geleydi icime dert oluyo yaaa
ben pazar günü opu olmuştum. 9 da başlıyordu diye hatırlıyorum. Biz biraz erken gitmiştik. 08:30 gibi personel yoktu. İsterseniz hemşire hattına sorun daha garanti olurMerhaba hastanenin pazar günü çalışma saatlerini biliyor musunuz acaba. ? Yani normalde 8.30 gibi başlıyor randevular da acaba pazar günü de öyle mi bi bilginiz var mıdorcha1
Hemşire Hatti aklıma geldi de akşam 7 ye kadar cevap veriyorlar diye biliyorum bide çok gereksiz bir soru açıkcası rahatsız etmek istemedimben pazar günü opu olmuştum. 9 da başlıyordu diye hatırlıyorum. Biz biraz erken gitmiştik. 08:30 gibi personel yoktu. İsterseniz hemşire hattına sorun daha garanti olur
Aynen 9-9:30 gibi giderseniz daha sağlıklı olur. Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınızHemşire Hatti aklıma geldi de akşam 7 ye kadar cevap veriyorlar diye biliyorum bide çok gereksiz bir soru açıkcası rahatsız etmek istemedim
Ama siz yaşamış görmüşsünüz demekki 9 gibi başlıyorlar. Teşekkür ederim cevabınız için
Amin inşallahAynen 9-9:30 gibi giderseniz daha sağlıklı olur. Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim transferim oldu canım, pozitifi gördüm çok şükür Dr kontrolü için o tarih. Darısı başına inşallah.Biz ayni gunuz, neyse ki Eylül sonlarinda birlikte bekleriz
Ay hadi inşallahYok ya bence öyle düşünme yani 100 e ne kalmış şurda yani81 az mı 2 gün sonra zaten rahat 130 140 olacak.
Aminnnn bol degerli gunumuz olsun hepimizin olsunHahahah ne güzel canım hadi bakalım cuma günü miladimiz olsun inşallah
arkadaşlar bısı danısacagım.bugun 6 günüm pazartesi olmustum.bugun ilk defa dolasmaya cıktım parkta oturdum anneme gıttım erken mı basladım kalkmaya acaba ya.doktor ıkı gune normale dön demıstı zaten hergun iğneye cıkıyorum transferden sonra.yarın da kuzenımn dugunu var 1 saat mesafede yoldan korkuyorum gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım araba salladıkca bıle korkuyorum iğneye giderken bileyol giden var mı
Bu kadar sıkıntı yapmayın ben 3. Gün normale döndüm sürekli yatmak kan akışı için iyi değil zaten yürüyüşe cıktık eşimle hep 15 / 20 dk lık Bugun mesela avm ye gittik akşam balık yemege cıktık insanın kafası dagılıyoarkadaşlar bısı danısacagım.bugun 6 günüm pazartesi olmustum.bugun ilk defa dolasmaya cıktım parkta oturdum anneme gıttım erken mı basladım kalkmaya acaba ya.doktor ıkı gune normale dön demıstı zaten hergun iğneye cıkıyorum transferden sonra.yarın da kuzenımn dugunu var 1 saat mesafede yoldan korkuyorum gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım araba salladıkca bıle korkuyorum iğneye giderken bileyol giden var mı.
Ben 7 Eylül transferiyim 3 gün evde dinlendim sonra işe başladım isim oturarak masa başı ara ara kalkıp yürüdüm ayrıca transfer en kolay aşama Allah gönlünüze göre versinArkadaslar selamtransfer olup bekleyenlere pozitif sonuclar diliyorum benm bugun kontrolum vardi haftaya cumartesi 23 eylul transfer günüm olarak belirlendi bugun E2 ve progestorana bakildi. Bi ton ilacla eve döndüm simdiden heyecanliyim ilk defa transfer olacağım.. mayista opu olmustum her ay bi sknti çıktı transfer olamadm insallah bu sefer olurum. Cuma tekrar progestoron ve e2 bakilacak bi problem cikmazsa transfer olacagm var mi benm gbi eylul sonu transfer olacak arkadaslar. Çalışan arkadaslar kac gun rapor alip dinlendiniz. Transferim cumartesiye geldigi icin pazrtesi ise gitsemmi diyorum ya da bikac gun daha evde kalsam mi calisan arkadaslar neler yaptiniz
Pazar günleri sadece acil birimi açık olurMerhaba hastanenin pazar günü çalışma saatlerini biliyor musunuz acaba. ? Yani normalde 8.30 gibi başlıyor randevular da acaba pazar günü de öyle mi bi bilginiz var mıdorcha1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?