2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bmmde 3. Denemem 2.cidi kimyasal olmustu valla bu sefer umudumda inancimda tam icerlerde zaten hareketlilik oluyor burdayiz diyorlar valla ben hep brsey derken biz diyorum bebeklerle bn
Hahahah ne güzel canım hadi bakalım cuma günü miladimiz olsun inşallah

Merhaba hastanenin pazar günü çalışma saatlerini biliyor musunuz acaba. ? Yani normalde 8.30 gibi başlıyor randevular da acaba pazar günü de öyle mi bi bilginiz var mı dorcha1

Merhaba hastanenin pazar günü çalışma saatlerini biliyor musunuz acaba. ? Yani normalde 8.30 gibi başlıyor randevular da acaba pazar günü de öyle mi bi bilginiz var mı dorcha1
ben pazar günü opu olmuştum. 9 da başlıyordu diye hatırlıyorum. Biz biraz erken gitmiştik. 08:30 gibi personel yoktu. İsterseniz hemşire hattına sorun daha garanti olur

ben pazar günü opu olmuştum. 9 da başlıyordu diye hatırlıyorum. Biz biraz erken gitmiştik. 08:30 gibi personel yoktu. İsterseniz hemşire hattına sorun daha garanti olur
Hemşire Hatti aklıma geldi de akşam 7 ye kadar cevap veriyorlar diye biliyorum bide çok gereksiz bir soru açıkcası rahatsız etmek istemedim
Ama siz yaşamış görmüşsünüz demekki 9 gibi başlıyorlar. Teşekkür ederim cevabınız için

Aynen 9-9:30 gibi giderseniz daha sağlıklı olur. Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız

arkadaşlar bısı danısacagım.bugun 6 günüm pazartesi olmustum.bugun ilk defa dolasmaya cıktım parkta oturdum anneme gıttım erken mı basladım kalkmaya acaba ya.doktor ıkı gune normale dön demıstı zaten hergun iğneye cıkıyorum transferden sonra.yarın da kuzenımn dugunu var 1 saat mesafede yoldan korkuyorum gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım araba salladıkca bıle korkuyorum iğneye giderken bile yol giden var mı.

Bu kadar sıkıntı yapmayın ben 3. Gün normale döndüm sürekli yatmak kan akışı için iyi değil zaten yürüyüşe cıktık eşimle hep 15 / 20 dk lık Bugun mesela avm ye gittik akşam balık yemege cıktık insanın kafası dagılıyo inanın tutacagı varsa Rabbimin önüne hicbişey gecemez zaten böle stres yaparak dahada zorlastırırız

Arkadaslar selam transfer olup bekleyenlere pozitif sonuclar diliyorum benm bugun kontrolum vardi haftaya cumartesi 23 eylul transfer günüm olarak belirlendi bugun E2 ve progestorana bakildi. Bi ton ilacla eve döndüm simdiden heyecanliyim ilk defa transfer olacağım.. mayista opu olmustum her ay bi sknti çıktı transfer olamadm insallah bu sefer olurum. Cuma tekrar progestoron ve e2 bakilacak bi problem cikmazsa transfer olacagm var mi benm gbi eylul sonu transfer olacak arkadaslar. Çalışan arkadaslar kac gun rapor alip dinlendiniz. Transferim cumartesiye geldigi icin pazrtesi ise gitsemmi diyorum ya da bikac gun daha evde kalsam mi calisan arkadaslar neler yaptiniz

Ben 7 Eylül transferiyim 3 gün evde dinlendim sonra işe başladım isim oturarak masa başı ara ara kalkıp yürüdüm ayrıca transfer en kolay aşama Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…