P _passion_ Nirvana Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 736 116 7 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #1 Arkadaşlar memem yok denecek durumda iki çocuk emzirdim düşünün hâlimi çok üzülüyorum ama maddi durumum çok elverişli değil.devlet hastanesinde olanlar nekadara oldu memnun musunuz bilgi verir misiniz?Buarada İstanbuldayım önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar memem yok denecek durumda iki çocuk emzirdim düşünün hâlimi çok üzülüyorum ama maddi durumum çok elverişli değil.devlet hastanesinde olanlar nekadara oldu memnun musunuz bilgi verir misiniz?Buarada İstanbuldayım önerilerinizi bekliyorum
citircerez Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2022 296 542 8 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #2 Ben Çorlu devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm, şu an 33.500 e tekabül eder ama her an implant fiyatları artabilir, dedi.
Ben Çorlu devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm, şu an 33.500 e tekabül eder ama her an implant fiyatları artabilir, dedi.
E eminem-eminem Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2022 24 20 34 8 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #3 Ben de isterim ama korkuyorum da. Off
padmeskywalker Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 66 28 23 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #4 ben bir ay sonra olacağım olan varsa bana özelden yazarsa sevinirim. fiyat olarak da 30k civarı implant+ameliyat+sütyen vs
ben bir ay sonra olacağım olan varsa bana özelden yazarsa sevinirim. fiyat olarak da 30k civarı implant+ameliyat+sütyen vs
Z zsnn Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2009 4.003 3.233 23 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #5 padmeskywalker .!.: ben bir ay sonra olacağım olan varsa bana özelden yazarsa sevinirim. fiyat olarak da 30k civarı implant+ameliyat+sütyen vs Genişletmek için tıkla... nerde olacaksınız acaba.dokorunuz kim
padmeskywalker .!.: ben bir ay sonra olacağım olan varsa bana özelden yazarsa sevinirim. fiyat olarak da 30k civarı implant+ameliyat+sütyen vs Genişletmek için tıkla... nerde olacaksınız acaba.dokorunuz kim
padmeskywalker Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 66 28 23 Mart 2023 Konu Sahibi _passion_ #6 zsnn .!.: nerde olacaksınız acaba.dokorunuz kim Genişletmek için tıkla... ısparta şehir hastanesi tek uzman var zaten
zsnn .!.: nerde olacaksınız acaba.dokorunuz kim Genişletmek için tıkla... ısparta şehir hastanesi tek uzman var zaten
A aysesenocak Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 12 2 20 27 Haziran 2024 Konu Sahibi _passion_ #7 kaç ay sonra devlet hastanesinde sıra geldi padmeskywalker .!.: ısparta şehir hastanesi tek uzman var zaten Genişletmek için tıkla...
kaç ay sonra devlet hastanesinde sıra geldi padmeskywalker .!.: ısparta şehir hastanesi tek uzman var zaten Genişletmek için tıkla...