2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Insallah gitme niyetim var :) Ramazanda manevi havasi daha bi guzel oluyor. Allah dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin, bizleri saliha kullarindan eylesin, salih ve saliha evlatlar nasip etsin. Dua ile..
amin hayırlarla sağlıcakla gülüm cümlemize inşallah...
Birdilimkek Birdilimkek arkadaşım da yeşil türbeye falab gitti..
istanbulda kim vardı ya onu hiç sormadım ya :) ahh Eyüp Sultan Yahya efendi Aziz mahmut hüdayi oruç baba zenbilli ali efendi Feridün ahmet paşa ya da gitmek istiyorum eyüpte o da ooooo daha neler neler

amin hayırlarla sağlıcakla gülüm cümlemize inşallah...
Birdilimkek Birdilimkek arkadaşım da yeşil türbeye falab gitti..
istanbulda kim vardı ya onu hiç sormadım ya :) ahh Eyüp Sultan Yahya efendi Aziz mahmut hüdayi oruç baba zenbilli ali efendi Feridün ahmet paşa ya da gitmek istiyorum eyüpte o da ooooo daha neler neler
Evlilikten once istanbulda yasiyordum hepsine gitmistim ama o zamanlar bebek aklimin ucuna bile gelmiyordu tabi:)) En yakin zamanda bana da nasip olur tekrar gidip oralarda da dua etmek :)

iyiyim kuzucuğum her şey yolunda sende ne var ne yok. sen bayağı yoğun çalışıyorsun sanırım bir tek haftasonları giriyorsun nete?
canım evet bu aralar yoğun bende adeti yeni bitirdim. özel günlere geleyorum yine bakalım ramazanda bu işler zor oluyor uyku az okullar kapanıyor tatil için plan varmı

sen hangi şehirdesin canım

Tesekkur ederim kusum sagolasin.Adetim bir iki güne gelmesi lazim canım. Valla hayırlısı olsun ben çok kaptirmiyorum yine de kendimi. Ama cok ihtiyacim var bayramdan sonra tupbebege gerek kalmasini istemiyorum :KK43:

inşallah gerek kalmaz canım son durum ne inşallah kırmızılar gelmemiştir

inşallah gerek kalmaz canım son durum ne inşallah kırmızılar gelmemiştir
Yok gelmedi canim ama gecen ay da gecikmisti ya ondan dolayı acele etmek hayal kirmak istemiyorum aaynaa aaynaa canim bakalim varsa elbet cikacak ortaya acele etmeyelim :)) bazen o kadar belim ve karnim agriyor ki şimdi oldum diyorum ama olmuyorum. Dur bakalim bekleyelim biraz daha

Yok gelmedi canim ama gecen ay da gecikmisti ya ondan dolayı acele etmek hayal kirmak istemiyorum aaynaa aaynaa canim bakalim varsa elbet cikacak ortaya acele etmeyelim :)) bazen o kadar belim ve karnim agriyor ki şimdi oldum diyorum ama olmuyorum. Dur bakalim bekleyelim biraz daha

HAKKINDA HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR

Kizlar hamileyim test yaptim pozitif
AYYYYYYY NE DİYORSUN ŞUAN İÇİM KIPIR KIKIP OLDU YAAA
KALBİM ÇARPIYOR DELİ GİBİ AYYYY ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN

SENİN AYNANIN VE SAHRANIN HABERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEDİM ŞÜKÜRLER OLSUN SEN KAPIYI AÇTIN

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTER EVLADINI ARKADAŞIMA
TEBRİK EDERİM ELİF YANINDA OLSAM KOCAMAN SARILIRDIM SANA GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM BENİM

Kizlarrrr
AYYYYYYY NE DİYORSUN ŞUAN İÇİM KIPIR KIKIP OLDU YAAA
KALBİM ÇARPIYOR DELİ GİBİ AYYYY ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN

SENİN AYNANIN VE SAHRANIN HABERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEDİM ŞÜKÜRLER OLSUN SEN KAPIYI AÇTIN

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTER EVLADINI ARKADAŞIMA
TEBRİK EDERİM ELİF YANINDA OLSAM KOCAMAN SARILIRDIM SANA GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM BENİM
Yalnizim zaten kuzum keske sarilabilsek biri beni yatistirsa:)) kocamla dun konuştuk ona dedim ki isyerinde sana haber versem naparsin. Sakin verme ağlarım rezil olurum herkese dedi. Ona soylemeyecektim ama tsm testi damlatirken beni aradi. Ben de nasilsa negatif diye konusuyordum baska seylerden bahsediyordum. Ikinci cizgiyi gorunce ciglik attim. Noldu noldu diye korktu. Askim elimde test var pozitif dedim. Cocuk gibi aglamaya başladı.. Rabbim bu kez evladimizi almasin bizden insallah saglikla hayirla dogsun

Kizlarrrr

Yalnizim zaten kuzum keske sarilabilsek biri beni yatistirsa:)) kocamla dun konuştuk ona dedim ki isyerinde sana haber versem naparsin. Sakin verme ağlarım rezil olurum herkese dedi. Ona soylemeyecektim ama tsm testi damlatirken beni aradi. Ben de nasilsa negatif diye konusuyordum baska seylerden bahsediyordum. Ikinci cizgiyi gorunce ciglik attim. Noldu noldu diye korktu. Askim elimde test var pozitif dedim. Cocuk gibi aglamaya başladı.. Rabbim bu kez evladimizi almasin bizden insallah saglikla hayirla dogsun

HALA ETKİSİNDEYİM BAK TÜP BEBEĞE GİDERKEN KUZUN GELDİ BENDE ŞUBATTA AŞILAMA YAPTIRACAK İKEN TESTTE GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENMEM GİBİ ALLAHIM SENİN KUZUN SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE BÜYÜR İNŞALLAH KENDİNE İYİ BAK OLDUMU

KIYAMAM EŞİNE RABBİM HEP YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN AMA BEN SENDEN BU AY UMUTLUYDUM ELİF YAAA

KAYINVALİDE EVDE İKEN GİZLİ KAÇAK İŞ YAPMAK İŞE YARADI BAKKK RAHAT RAHAT ÇALIŞMAK OLMUYORMUŞ İŞTE :)))))

Kizlarrrr

ALLAH'IM canım hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladınızı canım sağlıcakla kucağınıza alıp analı babalı büyütürsünüz inşallah kuzum benim başından sadaka çevir zaten ramazandayız fitre bebeğin için de ver innşallah

canım evet bu aralar yoğun bende adeti yeni bitirdim. özel günlere geleyorum yine bakalım ramazanda bu işler zor oluyor uyku az okullar kapanıyor tatil için plan varmı

sen hangi şehirdesin canım
Canım kocaelideyim ben, taril planımız henüz yok ama memlekte gideriz gezeriz falan . sen ne zaman tatile çıkıyorsun ne kadar tatilin?

merhaba kızlarr bi bakın ya sabah ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarla yaptım bat 4 5 yada 6 sı.. Sizcee? damlatır damlatmaz 5 saniyelik bi sürede bu şekilde belirdi kaldı

Eklentiler

• 20170605_111356.webp
    20170605_111356.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım kocaelideyim ben, taril planımız henüz yok ama memlekte gideriz gezeriz falan . sen ne zaman tatile çıkıyorsun ne kadar tatilin?
iyi tatiller kızlar sizlere belki tatil dönüşünde de sizlerden güzel haberler alırız

Back
X