2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İnşAllah canım bnm ya o akıntı ilk adet günümden beri var hâlâ adet olmadım sadece bişeler gelio gibi oluyor bi bakıyorum o beyaz akıntı ..
İnşallah hamilesindir canım.akıntın sürekliyse iltihap olabilir,adete yakın yogun kıvamlı akıntı gebelik belirtisiymiş.

Canim benim neyi var annenin cok geçmiş olsun Allah şifa versin.. Baska kardeşin var mi cok yorma kendini hakkinizda hayirlisi olsun kuzum
Üniversitesi de erkek kardeşim var canım bugün biraz toparlandı bacağındaki kızarıklık biraz geçti titriyor sıtma tutuyor canım kardeşim de erkek ondan da istediğim yardım olmuyor işte
Uykusuzum kuzum işte adetim de yoğun ondan sanki başım dönüyor gibi

Üniversitesi de erkek kardeşim var canım bugün biraz toparlandı bacağındaki kızarıklık biraz geçti titriyor sıtma tutuyor canım kardeşim de erkek ondan da istediğim yardım olmuyor işte
Uykusuzum kuzum işte adetim de yoğun ondan sanki başım dönüyor gibi
Allah annene de sana da herkese de yardim etsin canim benim. Rabbim seni tez zamanda sevindirsin mujdelesin inşallah çok yipraniyorsun sen de kuzum... Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Allah tüm hastaların yanında anneme de yardımcı olsun sifasini nasip etsin inşallah gülüm kimseyi elden ayaktan düşürmesin Yüce ALLAH amin
Bu evlat ozleminde hepimiz üzülüyor uz ama sabrin Sonu inşallah Selamet
Aklım hep böyle yarım kalıyor annemi düşün kendimi düşün derken ama ALLAH bizimledir
Tasiyamayacagimiz yükler ile sinamaz inşallah bizi gülüm amin

Kızlar ya bana akıl verin çok kötüyüm .. 28 mayıs adet günümdü bugün 4.gün ama hâlâ adet olmadım. İçimde bi hareketlilik var ve kasığımda kasılmalar batmalarım var şuan aynı adet olacakmışım gibi ama gelenim gidenim yok.. Sadece beyazımsı akıntı geliyor.. Göğüslerim pofuduk pofuduk oldu uçları dokununca çok sızlıyor.. Ateşim normalde 35.35.5 seyreder şuan 36.2 gittikçe artan bi sıcaklık kendimi yanıyor gibi hissediyorum ama bazen üşüyorum da eşim bakıyor gayet sıcaksın diyor.. Belim sırtım da ağrıyor yani ömrü hayatımda ilk 4 gün geciktim dün kanda Hcg baktırdım o da negatif ama niye böyle oluyor ki?? Geç döllenme durumu olabilir mi eğer öyle bi durum varsa sonuç ne zaman belli olur yardım edin:KK43::KK17::silah:
durum netleşti mi A aLina_

Gitti dun aksam kayinpederi de alip geldi canım. Kalbinde tıkanıklık varmis bugün anjio olacak. Oruclu oruclu bizi zor bir süreç bekliyor. Benim ev merkezde oldugu için artık ne zaman giderler bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım kybna
allahta sana sabır versin bu süreçte inşallah tez zamanda şifa bulur

senin adet ne zaman senden umutluyum bu ay gelişme varmı

duanızı eksik etmeyin dostlar ben çok ağladım bu gece yine eşim de çok üzüldü neden olmuyor ya dedi o da üzüntüden ne diyeceğimi de bilemedim ya kafamdan ben 3 senedir atamadım h,ç hamile kalmadım ALLAH evlatlarımızı hayırlarla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize gülüm sen melek annesisin dua et bizlere de nasıl çıkaracğaım aklımdan nasıl kuşla falan da çıkacak gibi bilemedim ya kendimi çok iyi tanıyorum ya ahhh ahhhh

canım yaaa kıyamam bende yazamadım işlerden seni merak ediyordum.
Rabbimin sınavı işte inşallah bu sınavdan yüzünün akı ile çıkarsın bir tanem.

Rabbim sana ve ilk çocuğunu bekleyen tüm arkadaşlara şu mübarek günde hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasip etsin tez zamanda inşallah

Benim hamileliğm de henüz çok yeni kan testini yarın yaptıracam sağ salim kucağıma almak nasip olur mu bilmiyorum benim de çok korkuları m var allahım sağlıklı bebisler versin tezelden insalllahhh

canım hayırlısı ile kucağına al bebeğini inşallah

çok geçmiş olsun canım kybna
allahta sana sabır versin bu süreçte inşallah tez zamanda şifa bulur

senin adet ne zaman senden umutluyum bu ay gelişme varmı
Tesekkur ederim kusum sagolasin.Adetim bir iki güne gelmesi lazim canım. Valla hayırlısı olsun ben çok kaptirmiyorum yine de kendimi. Ama cok ihtiyacim var bayramdan sonra tupbebege gerek kalmasini istemiyorum :(

Hayirli cumalar arkadaslar. Rabbim bugünki dualarimizi Peygamber Efendimizin ağzindan çikmiş gibi kabul etsin. Duasi kabul olan kullarindan etsin. Hepimiz artik sabrimizin sonlarinda gibi hissediyoruz kendimizi bilmeyerek isyan etmeden gunaha girmeden tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Peygamber Efendimiz s.a.v ahlakiyla Hz Yusuf a.s in güzelligiyle ve Hz. Ömerin adeletiyle bürünmüş hayirli uzun ömürlü evlatlarimiz olur insallah.
Tez zamanda hastalariniza şifa versin Rabbim her zaman yazamasamda dualarim sizinle

Hayirli cumalar arkadaslar. Rabbim bugünki dualarimizi Peygamber Efendimizin ağzindan çikmiş gibi kabul etsin. Duasi kabul olan kullarindan etsin. Hepimiz artik sabrimizin sonlarinda gibi hissediyoruz kendimizi bilmeyerek isyan etmeden gunaha girmeden tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Peygamber Efendimiz s.a.v ahlakiyla Hz Yusuf a.s in güzelligiyle ve Hz. Ömerin adeletiyle bürünmüş hayirli uzun ömürlü evlatlarimiz olur insallah.
Tez zamanda hastalariniza şifa versin Rabbim her zaman yazamasamda dualarim sizinle
Amin canim benim Allah razı olsun ne güzel dua etmissin öyle:)

Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 6gün var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo sizce hamile olabilrmiyim :110::KK200: Bide beyaz akıntım oluyo bazen cok geliyo bazen de az ????

Canım dün gebelik testi yaptırdım yine negatif. Süt hormonum azıcık yükselmiş. Dr adet olmazsan 10 gün içinde tekrar gel dedi. Bu sabah uyandığımda sadece peçeteye sildiğimde gelen kan vardı sonra azar azar tuvalete gittiğimde gelen kahverengi akıntılarım oldu. Şuan hafif kahverengimsi akıntım var baya yoğun geliyor.. Rabbimden hayırlısı olsun kanamam böyle başlayıp hiç durmadı bu güne kadar inşallah bebişim benimledir

Canım dün gebelik testi yaptırdım yine negatif. Süt hormonum azıcık yükselmiş. Dr adet olmazsan 10 gün içinde tekrar gel dedi. Bu sabah uyandığımda sadece peçeteye sildiğimde gelen kan vardı sonra azar azar tuvalete gittiğimde gelen kahverengi akıntılarım oldu. Şuan hafif kahverengimsi akıntım var baya yoğun geliyor.. Rabbimden hayırlısı olsun kanamam böyle başlayıp hiç durmadı bu güne kadar inşallah bebişim benimledir
inşallah canım.hayırlısı allahtan

Merhaba kızlar benm bi sorum olcak size daha dogrusu fikir almaya ihtiyacım var.biz bir yıldr bebiş istiyoruz bu ay klomen kullandm yumurtalarım catlamıs.adetime 6gün var gögüslerim acayip acıyo uclarına dokunamıyorum resmen.2 gündür midem yanıyo ve gazım var ara sıra kasıklarımda batmalar da oluyo sizce hamile olabilrmiyim :110::KK200: Bide beyaz akıntım oluyo bazen cok geliyo bazen de az ????
Canım beyaz akıntı adet habercisi deniyor normalde ama belli de olmaz den kendini yorma ve beslenmene de dikkat et inşAllah bebişin seninledir.. Dediklerine yorum yapmıyorum neden çünkü adet belirtileriyle hamişlik belirtileri hemen hemen aynı.. Ümitlenmeni istemem sonucunu göremediğim için... Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah ikizlerin olur biri kız biri erkek :anneadayı::KK200:

Canım beyaz akıntı adet habercisi deniyor normalde ama belli de olmaz den kendini yorma ve beslenmene de dikkat et inşAllah bebişin seninledir.. Dediklerine yorum yapmıyorum neden çünkü adet belirtileriyle hamişlik belirtileri hemen hemen aynı.. Ümitlenmeni istemem sonucunu göremediğim için... Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah ikizlerin olur biri kız biri erkek :anneadayı::KK200:
Sagol canm cevap verdigin için ..bu arada duana cok şaşırdım ikizlerin olur inşallah diye herkes boyle dua ediyo bu aralar bana .bak gör senn ikizlerin olcak,ikiz olsa ne güzel olur falan diye :anneadayı::halay: Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın :KK200:

Back
X