2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Gitti dun aksam kayinpederi de alip geldi canım. Kalbinde tıkanıklık varmis bugün anjio olacak. Oruclu oruclu bizi zor bir süreç bekliyor. Benim ev merkezde oldugu için artık ne zaman giderler bilmiyorum
geçmiş olsun canımcım. gelsinler gelsinlerde dillerini tutsunlar yeter. canını sıkmasınlar başka bişey istemez insan.

Dostlar annem rahatsızlandı yoldayım otobüste gece Tokat'ta olurum heralde döndüğümde iyice bakarım eklemdigim arkadaşlar varmış gözden kaçtı heralde kusura bakmayın adet de oldum dostlar hayırlısı artık

Dostlar annem rahatsızlandı yoldayım otobüste gece Tokat'ta olurum heralde döndüğümde iyice bakarım eklemdigim arkadaşlar varmış gözden kaçtı heralde kusura bakmayın adet de oldum dostlar hayırlısı artık
geçmiş olsun canım :( hayırlısı artık diğer aya umutlar :)

geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah annene . Hayırlısı canım Rabbim mübarek ramazan ayının hürmetine hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin evlatlarımızı inşallah.

Gecmis olaun canim, Rabbim sifa versin, inşallah her anlamda guzel haberler alirsin yakinda

Geçmiş olsun canım Allah acil sifalar versin

Kızlar ya bana akıl verin çok kötüyüm .. 28 mayıs adet günümdü bugün 4.gün ama hâlâ adet olmadım. İçimde bi hareketlilik var ve kasığımda kasılmalar batmalarım var şuan aynı adet olacakmışım gibi ama gelenim gidenim yok.. Sadece beyazımsı akıntı geliyor.. Göğüslerim pofuduk pofuduk oldu uçları dokununca çok sızlıyor.. Ateşim normalde 35.35.5 seyreder şuan 36.2 gittikçe artan bi sıcaklık kendimi yanıyor gibi hissediyorum ama bazen üşüyorum da eşim bakıyor gayet sıcaksın diyor.. Belim sırtım da ağrıyor yani ömrü hayatımda ilk 4 gün geciktim dün kanda Hcg baktırdım o da negatif ama niye böyle oluyor ki?? Geç döllenme durumu olabilir mi eğer öyle bi durum varsa sonuç ne zaman belli olur yardım edin:KK43::KK17::silah:

Kızlar ya bana akıl verin çok kötüyüm .. 28 mayıs adet günümdü bugün 4.gün ama hâlâ adet olmadım. İçimde bi hareketlilik var ve kasığımda kasılmalar batmalarım var şuan aynı adet olacakmışım gibi ama gelenim gidenim yok.. Sadece beyazımsı akıntı geliyor.. Göğüslerim pofuduk pofuduk oldu uçları dokununca çok sızlıyor.. Ateşim normalde 35.35.5 seyreder şuan 36.2 gittikçe artan bi sıcaklık kendimi yanıyor gibi hissediyorum ama bazen üşüyorum da eşim bakıyor gayet sıcaksın diyor.. Belim sırtım da ağrıyor yani ömrü hayatımda ilk 4 gün geciktim dün kanda Hcg baktırdım o da negatif ama niye böyle oluyor ki?? Geç döllenme durumu olabilir mi eğer öyle bi durum varsa sonuç ne zaman belli olur yardım edin:KK43::KK17::silah:
Geç döllenme de hemen kanda cikmiyor canim. Ama sen yine de cok fazla umutlanma hayal kırıklığı olmasin sonra. Eger regl olmazsan birkac gun sonra tekrar test yaptirirsin insallah hamilesindir

Kızlar adetime 2 gün var kan testi yaptırdım 119 çıktı ne dersiniz iyi mi bu değer kaç haftalik oluyor acaba
Hayırlı olsun canim benim. Gebelik haftaligini degere bakarak anlamak zor ve kesin degil. En son adetinin ilk gününden bu yana hesaplayarak bulabilirsin dogru sonucu. Internete gebelik haftasi hesaplama diye yaz oradaki programa son adet tarihini yazinca kac hafta kac günlük oldugu kesin çıkar.

Canim benim neyi var annenin cok geçmiş olsun Allah şifa versin.. Baska kardeşin var mi cok yorma kendini hakkinizda hayirlisi olsun kuzum

Geç döllenme de hemen kanda cikmiyor canim. Ama sen yine de cok fazla umutlanma hayal kırıklığı olmasin sonra. Eger regl olmazsan birkac gun sonra tekrar test yaptirirsin insallah hamilesindir
Umutlanmamak elde olmuyor ki :( .. İnşAllah hayal kırıklığı olmaz dediğin gibi.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin bu mübarek günlerde..

Umutlanmamak elde olmuyor ki :KK43: .. İnşAllah hayal kırıklığı olmaz dediğin gibi.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin bu mübarek günlerde..
Amin canim amin amin inşallah. Benim de adetime birkac gün kaldı hayırlısı olsun hepimizin hakkında

canım inşallah hamişsindir fakat beyaz akıntı genellikle adet habercisidir.belki geç yumurtlamışsındır yine e belli olmaz :) inşallah geç döllenmedir.

canım inşallah hamişsindir fakat beyaz akıntı genellikle adet habercisidir.belki geç yumurtlamışsındır yine e belli olmaz :) inşallah geç döllenmedir.
İnşAllah canım bnm ya o akıntı ilk adet günümden beri var hâlâ adet olmadım sadece bişeler gelio gibi oluyor bi bakıyorum o beyaz akıntı ..

Back
X