2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

sahrayada yazdım gebe kalsam şoka girerdim zaten canım ben ilk denemede

hayırlısı buymuş demek tespitlerin doğru

senden ve aaynaa aaynaa umutluyum bu ay allah hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin
ay gülüm benim ne yalan söyleyeyim gerçekten de içten içe umutluyum bilemedim dostlar hissediyor muyum yoksa ama en çok şu yerleşme kanamasına güvendim ona tutundum

@gazelim_24 32. hamişimiz arkadaşlar....hamiş haberleri peş peşe geliyor yine dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende varım kızlar bekliyorum bakalım adet bitmek üzere nisan yağmuru toplamış okumuş annem ondan içiyoruz bizde şifa olur inşallah..

2 yıldır istiyoruz canım bekliyoruz eşimde problem var..
canım bol bol keçiboynuzu falan içir birde bir su vardı erkekler için dur onu bulayım da onu satın al bence aktardan bol da dua bence çok daha fazla sevineceğiz arkadaşlarımızla hepimiz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin

canım bol bol keçiboynuzu falan içir birde bir su vardı erkekler için dur onu bulayım da onu satın al bence aktardan bol da dua bence çok daha fazla sevineceğiz arkadaşlarımızla hepimiz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
amin canım Allah razı olsun biliyorum çakşır suyu canım o onun çayını içiyoruz biz keçi boynuzunu bıraktık ama.. Allah büyük kuzu şimdilik biraz ara verdik gibi eşim askere gidecek ondan sonra inşallah herşeye devam sağolasın

amin canım Allah razı olsun biliyorum çakşır suyu canım o onun çayını içiyoruz biz keçi boynuzunu bıraktık ama.. Allah büyük kuzu şimdilik biraz ara verdik gibi eşim askere gidecek ondan sonra inşallah herşeye devam sağolasın
inanmak bol bol dua zamanı da gelince bebişlerimiz gelecek inşallah

olmayanda da hayır var canım ben zaten ilk aydan olsa şoka girerdim zaten hemen gebe kalabilen bir kadın değilim.

Sen nasılsın güzelim batın ne zaman
ben süperim :) yakında tatile gireceğim :) batıma 13-15 haziran daha var bu hafta mühim ama ramazanda çalışmak zor oluyor.:) 7 saat içinde hem yemek ye , çalışma yap dus al, üstüne sahur yap zor tabi :) nasıl olacak bilmem.

ben süperim :) yakında tatile gireceğim :) batıma 13-15 haziran daha var bu hafta mühim ama ramazanda çalışmak zor oluyor.:) 7 saat içinde hem yemek ye , çalışma yap dus al, üstüne sahur yap zor tabi :) nasıl olacak bilmem.
sana katılıyorum canım hem çalışıp hem yemek yapıp sahur hazırlayıp bir de o var işimiz kolay değil:)

Valla tecrübe sahibi olmus biri olarak söylüyorum cok zor canım:D malum hemen kalkip dus almamak gerekiyor.. Ama beklenmedik bir surpriz olabilir bebisin hic belli olmaz yılmadan usanmadan devam et sen zafer bizim :D :D :D

Kızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor bir şeyler söyleyin hamilesin diyin nolurrr

Eklentiler

• 20170529_183746.webp
    20170529_183746.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 35
Ama şunu söyliiim erken öğrenmek hiiiiç iyi değil bence . Geçen hafta kese kese diye strese soktum kndimi bu hafta kalp atışı duyacak miyim diye çok stresliyim . Herşeyin hayırlısı yaa

Kızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor bir şeyler söyleyin hamilesin diyin nolurrr
evet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlere inşallah amin...

Valla tecrübe sahibi olmus biri olarak söylüyorum cok zor canım:KK70: malum hemen kalkip dus almamak gerekiyor.. Ama beklenmedik bir surpriz olabilir bebisin hic belli olmaz yılmadan usanmadan devam et sen zafer bizim :KK70: :KK70: :KK70:
aynen canım zafer bizim olacak. kaynanan gitti mi? bu kez canını sıkmadı inşallah

Back
X