2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kuzum.... O kadar iyi anliyorum ki seni.. Olsun birkac gün sonra ben de ayni duyguları yaşayacağım.. Stres yapma eger hamile degilsen olman yakındır
hayıt tohumu var yarın onu sıcak suya koyayım da içeyim diyorm canım adetimi hemen getirir bizler de hayırlarla sağıcakla seviniriz inşallah kuzum ya..
sevinçten havalara uçarız zaten..o günler de hayırlarla bir gelse..
geçende ummadığım bir akraba bana bebek ayakkabası aldı çok beğendim alayım dedim sana dedi bir garibime gitti bir sevindim ay dedim bebişimizin heyecanıyla herkes bebeğimiz için bir şeyler alır bizler alırız onları giydirmek onunla zaman geöirmek ne bileyim ya insan kendini ifade bile edemiyor

hayıt tohumu var yarın onu sıcak suya koyayım da içeyim diyorm canım adetimi hemen getirir bizler de hayırlarla sağıcakla seviniriz inşallah kuzum ya..
sevinçten havalara uçarız zaten..o günler de hayırlarla bir gelse..
geçende ummadığım bir akraba bana bebek ayakkabası aldı çok beğendim alayım dedim sana dedi bir garibime gitti bir sevindim ay dedim bebişimizin heyecanıyla herkes bebeğimiz için bir şeyler alır bizler alırız onları giydirmek onunla zaman geöirmek ne bileyim ya insan kendini ifade bile edemiyor
Canim Hayıt tohumunu nasıl kullanıyorsun. Aktardan mi aldin

Arkadaşlar 1 saate kadar 3. Aşilamam olacak. Bana dua edermisiniz. İnsallah tutar bu sefer. Umutlanmak isteniyorum cunku sonucu negatif olunca toparlayamiyorum bidaha kendimi. Ama umitsizde olup moralimi bozmak istemiyorum. Uff ne dusenecegimi ne yapacagimi sasirdim. Sizden benim icin dua etmenizi istiyorun. Allah baskasi icin edilen dualari temiz kalp ile edildigi icin geri cevirmezmis.

Arkadaşlar 1 saate kadar 3. Aşilamam olacak. Bana dua edermisiniz. İnsallah tutar bu sefer. Umutlanmak isteniyorum cunku sonucu negatif olunca toparlayamiyorum bidaha kendimi. Ama umitsizde olup moralimi bozmak istemiyorum. Uff ne dusenecegimi ne yapacagimi sasirdim. Sizden benim icin dua etmenizi istiyorun. Allah baskasi icin edilen dualari temiz kalp ile edildigi icin geri cevirmezmis.
İnşallah olur canim rahat ol içini ferah tut..dualarimiz seninle

ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasip eder gülüm sana da bu tedavinde sevinirsin inşallah amin

Çok üzgünüm yaa. 11 de asilamamin yapilmasi gerekiyordu. Doktorum riskli bir ameliyata girmis kac saatir ameliyattaymis halen daha cikmadi. Internettede sperm ornegi alinip yikandiktan sonra hemen transferinin yapilmasi gerektigi yaziyor. Ölmeye basliyormus. 1 bucuk saat gecikti esimde ayri stres oldu doktoru görse kavga edecek nerdeyse. Neden baska doktor yapmiyor diye her gecen dakika spermin degerleri dusuyor :(

Bizde öyle yapcaz sanırım. .bir iki ay ara verelim diyoruz..belki dusunmessek kendiliğinden olur..

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AŞILAMA SONRASINDA VERİLEN İLAÇLAR SONRASINDA KENDİLİĞİNDE DE GEBE KALAN OLUYOR BELKİ GELİR RAMAZAN GEÇSİN ÖYLE DÜŞÜN İKİNCİ AŞILAMAYI DERİM

Çok üzgünüm yaa. 11 de asilamamin yapilmasi gerekiyordu. Doktorum riskli bir ameliyata girmis kac saatir ameliyattaymis halen daha cikmadi. Internettede sperm ornegi alinip yikandiktan sonra hemen transferinin yapilmasi gerektigi yaziyor. Ölmeye basliyormus. 1 bucuk saat gecikti esimde ayri stres oldu doktoru görse kavga edecek nerdeyse. Neden baska doktor yapmiyor diye her gecen dakika spermin degerleri dusuyor :KK43:

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YAA NE OLDU SONUÇ

Back
X