2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bilmiyorum canım aktar sitesi mi
Facebooka bile yazinca cikiyo burdan biri soyledi ne bilim guvenemedim bi bilgisi olan varmidir die yazdim ama sen naptin canm:)) cokk heycanli yarini bekliyoruz:)

ALLAH rahmet eylesin kuzum bebeğine hayırlarla sağlıcakla kuzum bebeğini sağlıcakla kucağına alıp analı babalı büyütürsün inşallah canım tedavi ile mi oldu canım...
aha ankarada bir arkadaş daha buldum :KK70::KK70::KK70: dualarını eksik etme canım ben de bugün kan verdim ama çok da umutlanıp üzülmek de istemiyorum henüz sonuç çıkmadı bakalım
yok tedavi ile olmadı normal yollarla oldu Allah gönlüne göre versin umarım bugün güzel haberler alırsın haber vermeyi de unutma :)

:KK43: hayırlısı olsun canım ya üzüldüm senden yana umutluydum ama hayırlarla sağlıcakla kısa zamanda kavuşacağız kuzum ben inanıyorum
Öyle canım hayırlısı olsun demekten başka çare yok.vardır rabbimin bir bildiği. ..inşallah bizde bir gün seviniriz

Kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay test yaparken negatif çıktığında ağlama krizleri sonrasında Allah'ım vardır bir bildiğin deyip hayırlısına teslim olmak... Gerçekten çok iyi anlıyorum ama olacak Allah'ım bir gün nasip edecek inşAllah. Ne olur ümitsizliğe kapılmak yok bu olay biliyorsunuz ki tamamen psikolojik. Size bir olay anlatayım arkadaşım çocuk yapmaya karar veriyor doktora gidiyorlar doktorun dediği şu " Taş nasıl doğuramazsa sende doğuramazsın." Bunun üstüne eşiyle ayrılıyorlar belli bir zaman geçtikten sonra tekrar evleniyor çocuk beklemezlerken 9 haftalık hamile olduğunu öğreniyor ki hamile olduğunu bilmeden ne ilaçlar kullandırdılar ona. O yüzden asla ama asla ümidinizi kaybetmeyin Allah'ıma sığının. Kendinize olumlama yapın, beyninize olumlu mesajlar yollayın ve bol bol dua edin. Öbür ay neden olmasın :KK66:

Kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay test yaparken negatif çıktığında ağlama krizleri sonrasında Allah'ım vardır bir bildiğin deyip hayırlısına teslim olmak... Gerçekten çok iyi anlıyorum ama olacak Allah'ım bir gün nasip edecek inşAllah. Ne olur ümitsizliğe kapılmak yok bu olay biliyorsunuz ki tamamen psikolojik. Size bir olay anlatayım arkadaşım çocuk yapmaya karar veriyor doktora gidiyorlar doktorun dediği şu " Taş nasıl doğuramazsa sende doğuramazsın." Bunun üstüne eşiyle ayrılıyorlar belli bir zaman geçtikten sonra tekrar evleniyor çocuk beklemezlerken 9 haftalık hamile olduğunu öğreniyor ki hamile olduğunu bilmeden ne ilaçlar kullandırdılar ona. O yüzden asla ama asla ümidinizi kaybetmeyin Allah'ıma sığının. Kendinize olumlama yapın, beyninize olumlu mesajlar yollayın ve bol bol dua edin. Öbür ay neden olmasın :KK66:
bakalım canım bu olumluma yapıyorum çok umutlanıyorum ama yine nasip olmayınca da eşim de çok kaptırma diyo artık adam da üzülür oldu ya bilemedim

Bi umut daha var yani canim bekle belki...

Back
X